eria Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 c.d. mokry od rosy to mam teraz na pulpicie:loveu: c.d.n. Quote
eria Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 c.d. :loveu: póki co wystarczy, ciąg dalszy jutro, bo dużo tego nacykałam:lol: Quote
wiq Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 super! :klacz: robiłaś to o 6.00 rano?;) Quote
anetta Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Wspaniałe :mdleje: Przy większości musiałam się zatrzymać i obejrzeć dokładnie :loveu: Quote
basia bonnie Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 http://i24.tinypic.com/14jt8xc.jpg to jest pajęczyna a na niej krople wody? :O wow! cudne :loveu: :mdleje: Quote
Samturia Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Hej Eriuś! wpadłam pogratulować wygranej w konkursie fotograficznym w Moim Psie ;) Quote
panienkabubu Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 http://i23.tinypic.com/15xn406.jpg Ale uciaprana :loveu: Pajęczyna boska :mdleje:.... Zrobi mi ktoś skan wreszcie mojego psa? :evil_lol: bo u mnie nigdzie kupić nie mogę:lol: Quote
Dzaga Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Świetne! Najlepsza mgła i pajęczyna. Foxiaczek i Kreonś też świetni ;) Skąd ty wytrzasnęłaś takie genialne psy ;( ?! Quote
ewelinabuck Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 ta pajeczyna poprostu jest zajeeeeeeeeeeee............................:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Od-Nowa Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 bardzo wciągające zdjęcia :loveu: nie można oczu oderwać! Kreonek ma fryzure jak Eria. grzywke zaczesaną na bok :lol: śliczneeeeee a Foxi to trzeba zamieścić w jakimś kalendarzu, jej zdjęcia jesienne mają w sobie tyyyle ciepła,że można na nie patrzeć nawet cały rok :loveu: Quote
eria Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 cieszę się że się fotki podobają, coponiektórym:evil_lol: odpowiem bezpośrednio : wiq napisał(a):super! :klacz: robiłaś to o 6.00 rano?;) nie, o 7 rano :lol: chyba będę częściej focić o tej porze bo wyszły cudne foty Samturia napisał(a):Hej Eriuś! wpadłam pogratulować wygranej w konkursie fotograficznym w Moim Psie ;) witamy i dziękujemy :multi::multi: panienkabubu napisał(a): Ale uciaprana :loveu: Pajęczyna boska :mdleje:.... Zrobi mi ktoś skan wreszcie mojego psa? :evil_lol: bo u mnie nigdzie kupić nie mogę:lol: proszę Dzaga napisał(a):Świetne! Najlepsza mgła i pajęczyna. Foxiaczek i Kreonś też świetni ;) Skąd ty wytrzasnęłaś takie genialne psy ;( ?! Ze schroniska, porzucone i niechciane ..... ile jeszcze się takich marnuje:-( ewelinabuck napisał(a):ta pajeczyna poprostu jest zajeeeeeeeeeeee............................:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: dziękuję :lol: Quote
Pimpek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Extra :loveu: I śliczne foty :D http://i24.tinypic.com/14jt8xc.jpg Boska ta pajęczyna :crazyeye: Quote
despera Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Eria, wiem że się powtarzam, ale... Wszystkie foty i oba psy cudowne:loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 takie fotki bym mogła ogładać i oglądać :loveu: Ciekawe gdzie właściciel pajęczyny? :cool3: Quote
tygra Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Piękne fotki, Foxi prawdziwa dama, pajęczyny rewelacja, a to najbardziej mnie urzekło cudny i groźny :) http://i20.tinypic.com/oup5dt.jpg Quote
Marta_Ares Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 nie cytuje zdjec bo za duoz by wyszlo wszytskie sliczne pajeczyna cudowna, pierwsza fotka Kreosia (ta jako zapowiedz) piekna:loveu: :loveu: :loveu: a zreszta co ja bede sie rozpisywac, MASZ TALENT!!! (i dobry sprzet:evil_lol:) Quote
eria Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Marta_Ares napisał(a):nie cytuje zdjec bo za duoz by wyszlo wszytskie sliczne pajeczyna cudowna, pierwsza fotka Kreosia (ta jako zapowiedz) piekna:loveu: :loveu: :loveu: a zreszta co ja bede sie rozpisywac, MASZ TALENT!!! (i dobry sprzet:evil_lol:) to aparat mojej mamy, dlatego takie fotki raz na jakiś czas,kiedy pożyczam :lol:ale przecież te codzienne z mojego aparatu też są piękne:cool3::mad: Quote
zuzolandia Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 http://i24.tinypic.com/14jt8xc.jpg jestem w lekkim szoku ;-) http://i24.tinypic.com/fp1ovb.jpg ,tez jestem w szoku ;-) hehehhe o piesiach to juz nie wspomne bo wyszly CUDOWNIE !!!! gdzies tam przeczytalam ze najl;epsze foty wychodza wlasnie wczesnie ranoooo;-) oto niezbite dowody ;-) witankooooo!!! Quote
natija Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 ja tez sie bede powtarzac naprawde foty odjechane na maxa,lepszych niegdzie nie znajdziemy:)gratuluje talentu :) psinki jak zwykle cudne:) Quote
furciaczek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 eria napisał(a):Furcia nad łóżkiem koniecznie!!! :multi::multi::multi::lol: dziewczynki mam super fotki,ale chyba nie zdążę teraz wkleić bo niedługo wychodzę:lol: jadę do Katowic spotkać się z koleżanką której dobrych kilka lat nie widziałam :multi: Po Tych dzisiejszych fotkach nie wiem ktore wywolac:placz::placz::placz: Quote
Mysia_ Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 chyba uzależniłam się od tej galerii :oops: Ja chcę foteczki :cool3::loveu: Quote
eria Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 pogoda dziś do bani...wprawdzie jeszcze nie leje ale to kwestia czasu, całe szczęście więc że mam zapas tych wczorajszych foteczek i zaraz powklejam,tylko skocze do sklepu i zrobię se śniadanko:lol: Quote
natija Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Dziendoberek,no ja juz chyba tez mimo,ze tak krotko tu jestem,to przyzwyczailam sie ,codziennie na nowe fotki i zawsze ogladam je z zaciekawieniem:) Quote
eria Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 cieszę się Natija :lol: czyścioszek Quote
natija Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 no ale mokrudkie,pewnie jak przyszlas do domu to bylo mycie podwozie ;) Mardki sa kochane :) Quote
Recommended Posts