furciaczek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 eria napisał(a):tak, malutka śpi :loveu: już jak wracałyśmy do domu to przestała kuleć;) a Kreon już jęczy o kolacje :cool1: Nio najwazniejsze ze mala sie tym niebardzo przejela:loveu: To go nakarm a nie glodzisz biedaka:evil_lol: ale podejzewam ze i tak biedak bedzie musial do 18 poczekac:lol: Quote
eria Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 wyjątkowo już kudłate nakarmiłam, bo po 18 wychodze. Jade ze znajomymi do Chorzowa na 'Rock bez igy' a tak mi się nie chce że szkoda gadać :cool1: no ale cóż..... Quote
Helga&Ares Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Eria, jest piątek, trza się rozerwać :evil_lol: Quote
eria Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 żebym to ja była bardziej towarzyska.....no ale cóż, ja wolę spokój , cisze i chrapanie psa niż głośny łomot:shake: ehh trza sie szykowac.......... Quote
Mysia_ Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Nareszcie widziałam Foxi w gazecie :multi: Quote
Dobcia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Widziałam Foxie w prasie!!!:loveu: Zwykle nie kupuje 'mojego psa' więc szukałam numeru w kiosku, by sobie popatrzeć:lol: Dobrze, że dałaś się wyciągnąć, czasem wyjście z domu dobrze robi;) A fotki śliczne, szczególnie portret Kreona 'na kota':loveu: Quote
wiq Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Co za pech, Adę dziś też taka paskowana cipa użarła :( Quote
Pimpek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 eria napisał(a):wróciłam ze spacerku, mam piękne zdjecia Foxi na tle nieba, i na takim snopku słomy jak to konkursowe :eviltong: miałam nieprzyjemne zdarzenie:-( Moja mała niunia nadepnęła na osę :shake: normalnie spanikowałam, użądliła ją między palcami i nie chciała się odczepić:shake: a Foksiu az piszczała:-( potem jakoś dwoma patyczkami tą osę zdjęłam. Tak kulała bardzo, że aż ją niosłam kawałek:shake: daleko nie dałam rady bo ona też trochę wazy skubana:evil_lol: bałam się nie o sam ból, tylko żeby nie okazało się tak jak u ludzi, że np ma uczulenie na jad i może ją to zabić :shake: Biedactwo :placz: Dobrze że już po wszystkim...... Bo jest po wszystkim co nie ? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ FOXI W GAZECIE ? O CO CHODZI ? GDZIE ? Quote
panienkabubu Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ale ładne zdjęcia :loveu: Ja też bym sobie obejrzała Foxi w gazecie, ale nie ma u mnie takich gazet, a najbliższy kiosk z takimi gazetami jest jakieś 4 km (czuję się jak na zadupiu:p) a nie chce mi się jakoś tuptać tam :lol::lol: Tak myślałam, że to larwa motyla, ciekawe tylko jak będzie wyglądać w przyszłości:loveu: ps. to larwy się przemieszczają?? Nie wiedziałam :cool3: Czy Kreon był sterylizowany? ;) Quote
zuzolandia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 a kaj te fajne foty?????????? Pimpek - Anula wygrala konkurs foto i jej zdjecie na ktorym jest Foxi znajduje sie w MOIM PSIE ;-) heheheheheheh Quote
zuzolandia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 kreos to pelnowartosciowy chlop;-) z jajami ;-) Quote
Od-Nowa Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 gratulacje!!!!:multi: talenty się rozwijają i są doceniane!! ach i och, kto by pomyślał,że Foxi znajdzie się w prasie :lol::loveu: Quote
Helga&Ares Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Taka ładna sucz, fajne zdjęcie i wygrana w kieszeni :multi: Quote
eria Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 takie małe oszustwo coby foty były na nowej stronie Quote
eria Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 cześć dziewczynki :lol: 1. no więc relacja z wczoraj :cool3: : NIGDY WIĘCEJ :shake: marudziłam ludziom cały koncert ,czy długo jeszcze:evil_lol: w końcu kolega od transportu się zlitował nad biedną dziewczynką:evil_lol: i postanowił się zbierac:multi: bolały mnie plecy od kilku godzin stania w zimnie i było mi zimno w stopy. Były tłumy ludzi a ja się w tłumie czuję źle:roll: gwiazda wieczora : Hunter - muzyka całkiem fajna, dało się słuchać ;) w sumie jedyny chyba plus tego wyjścia;) 2. Kreoś jajca ma 3.Zuzola dzięki za odpowiedz na pytanie Pimpka :cool3: 4. Od -Nowa - Foxi to urodzona modelka i aż dziw że nie było jej tam wcześniej :evil_lol: 5. Kasiu BUbu - ta gąsienica to larwa motyla nocnego o nazwie Szczotecznica szarawka, taka niepozorna ćma a jaką ma gąsienicę boską a tu dowody że co jak co ale moja dziewczynka pozować potrafi : fotki wczorajsze Quote
Pimpek Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='zuzolandia']a kaj te fajne foty?????????? Pimpek - Anula wygrala konkurs foto i jej zdjecie na ktorym jest Foxi znajduje sie w MOIM PSIE ;-) heheheheheheh Ooooooooooo :-o to ja muszę sobie MOJEGO PSA kupić :razz: http://i11.tinypic.com/6377mg5.jpg To jest boskie :D Quote
eria Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 dziękujemy :lol: i jeszcze dla fanów Kreosia gdzie to kazali wleźć biednemu psu Quote
Dzaga Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Świetne Fotki ;) Też widziałam foxi w MP. Nieźle wyszła ;) Moodlelka... Ma się ten talent :D Quote
sota36 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Pobieglam do kiosku i WIDZIALM!!!!! WIDZIALM FOXI!!!!! Aniu - dziekuje za ... portrecik Atosa. Quote
eria Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 sota36 napisał(a):Pobieglam do kiosku i WIDZIALM!!!!! WIDZIALM FOXI!!!!! Aniu - dziekuje za ... portrecik Atosa. nie ma za co dziękować, zaglądam tam często i ...rozmyślam....mimo że nigdy jeszcze nie straciłam psa..... Quote
sota36 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 eria napisał(a):nie ma za co dziękować, zaglądam tam często i ...rozmyślam....mimo że nigdy jeszcze nie straciłam psa.....Aniu dzieki. Oby te nasze psiaki byly z nami jak najdluzej!!!!!! Quote
tygra Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 niesamowity ten portret http://i17.tinypic.com/4uvj3w1.jpg Quote
Czarna_Owieczka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Foxi i Kreoś ślicznie pozują :loveu: Quote
Recommended Posts