Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jestem jestem , już po spacerze, wczoraj położyłam się spać o 21 zaraz po tym jak babcie wywieźli do szpitala, ma coś złamane i leży na ortopedii, szczegółów jeszcze nie znam:roll:

fotencje wczorajsze

reakcja na hasło 'zobacz kotek':evil_lol:

podziwiamy zwierzątka w mini zoo:crazyeye::evil_lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol:

i dwa tajemnicze tyłki

Kasiu- to żółte to jest larwa motyla, pytanie brzmi :jakiego ?:crazyeye: i będzie mnie to dręczyć więc pomarudze ludziom na forum o motylach :evil_lol: pewnie będą wiedzieć :lol:

Posted

wróciłam ze spacerku, mam piękne zdjecia Foxi na tle nieba, i na takim snopku słomy jak to konkursowe :eviltong:

miałam nieprzyjemne zdarzenie:-( Moja mała niunia nadepnęła na osę :shake: normalnie spanikowałam, użądliła ją między palcami i nie chciała się odczepić:shake: a Foksiu az piszczała:-( potem jakoś dwoma patyczkami tą osę zdjęłam. Tak kulała bardzo, że aż ją niosłam kawałek:shake: daleko nie dałam rady bo ona też trochę wazy skubana:evil_lol:
bałam się nie o sam ból, tylko żeby nie okazało się tak jak u ludzi, że np ma uczulenie na jad i może ją to zabić :shake: