Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale Foxiasta pokazuje śliczną obróżkę :loveu::loveu: kiedy ją zakupiłaś??bo ja chyba w tyle jestem :loveu:

ojeeeeeej kiedy to było!!!!! dawno dawno juz ją ma :lol::loveu:
a uśmiecha się zawsze, czasem tylko z wyszczerzonymi kłami :evil_lol:

Posted

cześć dziewczynki :multi:
foteczki dzisiejsze, jeszcze ciepłe:lol:

no i potem się już akumulatory rozłdowały:shake:
ale jest jeszcze jedna wczorajsza fota :
Kreoś w upalny dzień na spacerze-ledwo bidok zipi :evil_lol:ale jakby zajączka albo kotka pokazać .....:diabloti:

i jedna jakaś starsza fota:lol:

Posted

akumulatory się ładują. nie mam z teraz ;) ale psy jak zmokłe kurczaki :evil_lol: Kreon ten idiota jęczy o kolację, choć pora na kolację jest o 18 :cool1: zaraz go wyproszę do przedpokoju chyba:mad:

Posted

zuzolandia napisał(a):
to dej mu takie kosci do memlania hehehe niech sie zajmie ;-)

żebych to jo miała :shake: pełno szufloda psich ciastek,ale takich zajmujących rzeczy nie mam:shake: trzeba uzupełnić:evil_lol:

Posted

sota36 napisał(a):
No to szurej do sklepu! W ten deszcz!!!

już leca ! ino dlatego że ten dureń chce jeść! buhahahaha przed 18 i tak nie dostanie, choćbym miała słuchawki na uszy założyć :evil_lol:

Posted

Kreonowi się pysk nie zamyka także jak chce na spacer i jak chce pić :evil_lol: a na spacerze jak chce kamyczek i piłeczke:evil_lol: jednym słowem - właściwie to się w ogóle nie zamyka:evil_lol:
mój idiota teraz:

a takie śliczności mi siedziało na szybie od zewnątrz,nim zaczęło dziś padać:loveu:

Posted

zuzolandia napisał(a):
no w sumie racja;-) raz sie popusci a ONE potem na glowy nam wlazą ehheeheheh;-) ale co zrobic .........taki nasz los ;-) hehehehehe
Ina z Zuzolem na lbie!!! Fajny widok! Ino co z ogonem, ze niby ala kucyk?