Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

panienkabubu napisał(a):
u mnei dzis nie ma ani jednej kropli, nawet słońce sie czasem pojawia:loveu:

no u mnie to nie padalo od kilku tygodni chyba:roll:
szkoda ze u eriaczka taka pogoda...pod psem:roll:

Fajne foty spacerowe:loveu:

Posted

cześć dziewczynki !! :lol:
Mówcie mi Mistrzu :evil_lol: dwie godziny pisałam list motywacyjny :evil_lol:
Wczoraj tyle samo spędziłam nad CV :evil_lol:

Posted

ale miałam spacer z przygodami teraz !!
Byliśmy z Figą, idziemy sobie, nagle psy ruszyły w trawę ! i zamieszanie wielkie, słychać przeraźliwe miauczenie:shake: kot! i kot uciekł, psy pobiegły za nim, potem wróciły, ale podejrzanie wąchały w jednym miejscu jeszcze. Połapaliśmy je na smycz. Ide zobaczyć co jest grane, a w trawie leży mały kilkutygodniowy kociak , na szczęście cały i zdrowy:roll: .Gdyby coś mu zrobiły, napewno zabrałybyśmy go od razu do weta... Więc to co uciekło to musiała być jego matka, która najpierw próbowała bronić, a potem była już bezradna.... Wracałyśmy potem za godzine tym samym miejscem, żeby zobaczyć czy mały tam dalej sam leży, psy już oczywiście złapane odpowiednio wcześnie. Ale malucha nie było w tym miejscu, jednak nieopodal było miałczenie słychać. Myślę że matka go po prostu przeniosła w inne miejsce i poszła zapolować...;)

to jedna przygoda.... potem psy ruszyły za zającem , ah co to była za pogoń:evil_lol:
no a na koniec, Foksik mój piesek łóżeczkowy wytarzał się w zdechłej myszy:shake: smród, mówię Wam,nie z tej ziemi :shake: od razu teraz wsadziłam skubańca do wanny i już jest czyściutki:lol:
aktualne foty pokąpielowe :cool3:
mina 'coś ty mi pańcia zrobiła'

to była kąpiel nieplanowana,
a zaplanowaną kąpiel przedfryzjerową odbędzie dziś Kreoś, ale po tych pogoniach taki zmęczony jest,że padł jak długi, więc z jego kąpielą jeszcze z godzinkę poczekam...;)

Posted

Kreon po kąpieli :evil_lol: mówię Wam dziewczynki, 35 kg plus 15 kg pokąpielowej głupawki to jest przeżycie, cała spocona jestem :evil_lol:

Posted

CTR ? :diabloti:

Foxi już sucha,no ale co jej szkodzi przeżyć głupawkę jeszcze raz:evil_lol:

a teraz biedny Kreoś miejsca se nie może znaleźć,bo nie pozwoliłam mu leżeć na legowisku, bo będzie mokre:roll:zwinął się w najmniejszy kłębuszek, jaki tylko potrafi :evil_lol:

Posted

nie czułas tego odoru od Foxi :diabloti: to pytasz czy warto :evil_lol:
a Kreon jest kąpany regularnie przed każdym strzyżeniem :lol: był już brudny i smierdzący zresztą:cool1:;)
kropeczki Foksika też kocham:)

Posted

a tak wogole to o co chodzi ???? heheheheh .........
Anula dziekuje za slicznyyyyyyyyyy komplecikkkkkkkkk !!!!!!!!!!!!
do kogo ten cv??? idziesz do pracy ??? hehehe
prawie CTR robi wielka roznice ;-) kup zysz mu wiynkszo micha bo sie borok z pycholym niy miesci ;-) heeheheh
A FOXI mnie rozbrajo z tymi minkami heheeheheh;-)
a wogole to witankooo ;-)

Posted

hehe to że ide do pracy to jest za daleko posunięte stwierdzenie :evil_lol: :evil_lol:
a większe michy chcę mu kupić, ale cholefcia ....zielone muszą być! pod kolor pokoju! a nikaj takich nie ma!

Posted

zuzolandia napisał(a):
jo widziala kajsik takie zielone michyyyyyy ino kaj ????
jak sie na takowe natkna to Ci kupia ;-)

oki, ino wiesz, byle nie oczojebne :evil_lol: najlepiej ciemnozielone

Posted

cześć dziewczynki w środku nocy :evil_lol:
narazie jedna foteczka z Foksiowego łóżeczkowania:cool3: - a jest teraz taka mięciutka i czysta, że mogłabym ją jeszcze długo miziać :loveu::loveu:

Posted

trzymajcue kciuki za Kreonkową cierpliwość na stole:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i w ogóle żeby wlazł na niego, bo z tym to zawsze problem, jak sie bydle zorientuje o co chodzi, to jak osioł :shake::diabloti:

(dla tych co im się nie chce cofać, na poprzedniej stronie łóżeczkowa Foksik)