Rinuś Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='sota36']... ze co?Prosze?idziesz spac?!?!?! jestem po imprezie :evil_lol::evil_lol: muszę odespać noc :cool3: Quote
panienkabubu Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 A co potrzebujesz przetłumaczyć? :cool3: Jakie fajne klony :loveu: tyle, że uszka inne :loveu: Quote
eria Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 panienkabubu napisał(a):A co potrzebujesz przetłumaczyć? :cool3: Jakie fajne klony :loveu: tyle, że uszka inne :loveu: zamówiłam se unikatową książkę o riesensznaucerach , a ona po niemiecku jest....przynajmniej najważniejsze fragmenty - charakter/wychowanie, chciałabym mieć przetłumaczone......:roll: Quote
panienkabubu Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='eria']zamówiłam se unikatową książkę o riesensznaucerach , a ona po niemiecku jest....przynajmniej najważniejsze fragmenty - charakter/wychowanie, chciałabym mieć przetłumaczone......:roll: podeślij mi na maila dreamsbecomeareality@onet.eu jakis fragment tej ksiazki, zobacze jakim jezykiem jest napisana i sprobuje, moze w koncu przyda sie ten moj certyfikat z niemieckiego :loveu: Quote
eria Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 nie mam jeszcze tej książki ;) powinna przyjść w najbliższym czasie. z allegro zamawiałam ;) Quote
panienkabubu Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 eria napisał(a):nie mam jeszcze tej książki ;) powinna przyjść w najbliższym czasie. z allegro zamawiałam ;) dobra, to jak bedziesz miec to mozesz mi nawet fotke przeslac, zebys nie musiala przepisywac:) to sprawdze moja znajomosc jezykowa hehehe :) wlasnie! gdzie fotki!:p Quote
eria Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 tak się rozgadaliście że fotki dzisiejsze zostały kilka stron wstecz:eviltong: nie wiem czy będą,nie wiem:eviltong: Quote
sota36 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Dzien dobry - chce sie przywitac, bo mam PIEKNY podpisik od Erii!!!! Quote
eria Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 o zaczęła sie nowa strona to wkleję fotki, resztki jakies:cool3: pyskaty o zaraz lepiej, nie można było mi od razu dać?! :loveu: :loveu: :loveu: to super wyszło Figutka i Foksik Quote
Helga&Ares Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 http://i4.tinypic.com/6gveloj.jpg jak ślicznie prosi :) Quote
panienkabubu Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Ja bym raczej powiedziala, ze karateka http://i4.tinypic.com/6gveloj.jpg Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 piekne foteczki:loveu: i banerek tez:loveu: Quote
Mysia_ Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 jak słodko Kreon wygląda z piłeczką :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 sota36 - super banerek ;) Kreoś z piłeczką :loveu: słodzusi :D Prosząca Foxi...ekstra :loveu: Quote
sota36 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='furciaczek']piekne foteczki:loveu: i banerek tez:loveu: [quote name='Czarna_Owieczka']sota36 - super banerek ;) Kreoś z piłeczką :loveu: słodzusi :D Prosząca Foxi...ekstra :loveu: dziekujemy! Dziekujemy Aniuli!!! Quote
Szarik Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Witamy! A... gdzie Kreoś ma oczęta? Zgubił gdzieś? :) :loveu: Quote
Mysia_ Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 mam nadzieje, że oczka Krona są na miejscu :evil_lol: Quote
eria Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 tak tak, oczyska Kreośkowe cudne są na miejscu :loveu: niedługo pewnie będą bardziej widoczne:cool3: idziemy do fryzjera w czwartek:cool3: przy czym będzie to wyglądało tak, że ja robie psa a płace za wypożyczenie narzedzi :eviltong: Quote
Mysia_ Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 no to czekamy na nową fryzurkę :cool3: Quote
Helga&Ares Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):no to czekamy na nową fryzurkę :cool3: i na fotki :cool3: Quote
Dobcia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Ale tu dziś rozmownie:cool3: http://i4.tinypic.com/6gveloj.jpg piękności proszące:loveu: I tam gdzieś, daaaleko wcześniej jest ładna Figusia w kagańcu;) Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 eria napisał(a):tak tak, oczyska Kreośkowe cudne są na miejscu :loveu: niedługo pewnie będą bardziej widoczne:cool3: idziemy do fryzjera w czwartek:cool3: przy czym będzie to wyglądało tak, że ja robie psa a płace za wypożyczenie narzedzi :eviltong: ciekawa jestem efektu:cool3: Quote
panienkabubu Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 no to czekamy na rezultat :loveu: Quote
Recommended Posts