Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiq napisał(a):
degustują śląskie jabole :diabloti:

to ja Eria, nie chciało mi się przelogowywać:evil_lol:
jeeee a ja w ogóle o tym nie pomyślałam:shake: :shake: :shake:
hmm może jutro jeszcze zakosztujemy:evil_lol:
ale jutro mamy w planach zwiedzanie kopalni, a rano jadę z Kreonem do weta na kontrolę , a Ula zostaje z panienkami,zazdrosnymi o siebie:eviltong:

Posted

despera napisał(a):
Eria może zaadoptuj jeszcze jedną futrzakową:cool3::diabloti:

Nie da rady.Chociaz Eria bardzo by chciała Fige ale .... mała juz ma przyzwyczajenie do mnie :cool1: i nie zostanie ....
A po za tym Eria nie chce mi dac swojej szczurzycy Maji :placz: :placz: :placz: :placz:
a ona jest cudowna

PS: zaraz beda fotki z dzisiaj a jutro filmik bo sie dziewuchy nam pokochały :evil_lol:

Posted

hej dziewczynki, nie ma żadnego protestu tylko my z Ulą mamy cały dzień dziś zorganizowany, nie miałam kiedy wstawić fot;) byłyśmy dziś w kopalni www.kopalniaguido.pl , fajnie było :lol: mamy foty, to jest Usia ma na swoim aparacie i wysle mi mailem :lol: to wkleję jak dostanę ;)
foty już zmniejszam....

Posted

wielkie zamieszanie w małym przedpokoju, czyli wyjście na spacer:cool3:

tu już spacerkujemy

Kreoś,Figa i ...plastikowa butelka:cool3:

dwie Figi

wgrywa się filmik,ale jak znam wrzute i swoje filmiki to pewnie się nie wgra:eviltong: ale gdyby tak przypadkiem się wgrał to będzie:evil_lol:

Usia jutro wyjeżdża:-( będzie nam jej i Figi brakowało:-( zwłaszcza że dziewczynki polubiły się dzisiaj i cudnie się ze sobą bawiły...