sota36 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 eria napisał(a):kaganiec dla pitbulla :evil_lol: ale na pocieszenie-jej pani przymierza się za moją namową :evil_lol: do kagańca fizjologicznego :lol: a my tu z Ula zamówiłyśmy se pizze i będziem oglądać film:p jakiś....:evil_lol: z tej pizzy to Wam urosna grube tylki!!!!! Czego Wam zycze, bo u mnie kasy brak, a bankomat DZIS ZEPSUTY!!! amnie sie do centrum mnie chce pylac! Quote
eria Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='Dobcia']http://i10.tinypic.com/4uwck2c.jpg do końca tygodnia tacy goście?:cool3: Ale Wam fajnie:loveu: ano do piatku :loveu: a kto by się tam grubym tyłkiem martwił Quote
Czarna_Owieczka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 eria napisał(a): a my tu z Ula zamówiłyśmy se pizze i będziem oglądać film:p jakiś....:evil_lol: świetne fotki :loveu: ja dzisiaj oglądałam film z koleżanką pojadając pizze, efekt: brzuch mnie rozbolał od tej pizzy :shake: mam nadzieję, że wasza pizza będzie dobra :cool3: :p Quote
Marta_Ares Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 no prosze tym jak dobrze:eviltong: co za film ogladacie?? Quote
eria Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 najgłupszy film świata :evil_lol: 'czterdziestoletni prawiczek' a w ogóle to UlA zepsuła mi psa!! piszę sobie na dogo, odwracam głowe a tu Usia z Foxi w łóżku!!!!!!! a ona mi jeszcze bezczelnie gada że to taka akcja przecież jest , że Foxi do łozka!!! no SKANDAL!! Quote
furciaczek Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 sliczne psie foty:loveu: bawdzie sie tam dobrze...byle nie za dobrze:evil_lol: i pozdrow Usie odemnie:p Quote
JIM Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 http://i19.tinypic.com/6chysk9.jpg cudo :loveu: Quote
zuzolandia Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 sota36 napisał(a):No jak Usia chce sie spotkac ze starsza pania to i owszem - moze bytak jeszcze do iny do knajpy skoczyc? Bo Ona pewnie robi durch a ciyngiem niy skokejcie bo sie szłapki polomiecie :diabloti: tak sie sklada ze od jutra czyli wtorku mam wolne ZASLUZONE po 5cio dniowym maratonie ...w piatek idem na poludnie :evil_lol: Ale sie byczcie...a jaka sliczna ta LALUNIA od Usi:loveu: :loveu: :loveu: foteczki tyz klasa....szczegolnie agonalna cma:evil_lol: i psioki na torach:evil_lol: buzioleeeeeeeeeeeeee Quote
zuzolandia Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='eria']najgłupszy film świata :evil_lol: 'czterdziestoletni prawiczek' a w ogóle to UlA zepsuła mi psa!! piszę sobie na dogo, odwracam głowe a tu Usia z Foxi w łóżku!!!!!!! a ona mi jeszcze bezczelnie gada że to taka akcja przecież jest , że Foxi do łozka!!! no SKANDAL!! nie zepsuła tylko naprawiła :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
sota36 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Swiynte slowa! Nareszcie ktos madry!!! Ula brawo!! Nie znam Cie a juz Babcia Jola Cie lubi! Ba! KOCHO!!!! Quote
Dobcia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Nareszcie Foxia na włościach:cool3: BRAWO ULA!:cool3: Quote
eria Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 zdjęcia z porannego spacerku po powrocie z ZOO A TERAZ dowód zbrodni: i trzymajcie kciuki żeby psy były grzeczne.... Quote
despera Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 http://i17.tinypic.com/6hf5chg.jpg śliczna ta Figusia:loveu: http://img208.imageshack.us/img208/7443/tnimg5748xd1.jpg a Kreoś znowu poszkodowany:mad: Trzymamy mocno kciuki:multi: Quote
sota36 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 KOCHOM USIA!!!!! ZA FOXI JUZ NIE TYLKO NA SALONACH, ALE W PRYKU!!!! FUJ , JAKI OBRZYDLIWY ROZOWY KOLOR!! aLE NIEWAZNE - WAZNE, ZE FOXI SIEGNELA PO NIEBIOSA!!! Quote
despera Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Sota36, to może jeszcze Kreosia do łózia wpakować...?:evil_lol: Quote
sota36 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 i tY SE NIE MYSL, ZE MI NAPISZESZ PRIWA, ZE ZASMIECAM GALERIE - NIEZMIENIE ANI KOLORU, ANI ROZMIARU CZCIONKI! Quote
sota36 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='despera']Sota36, to może jeszcze Kreosia do łózia wpakować...?:evil_lol: KREOS DO PRYKA!!!! aNIA NA LEGOWISKO!!! PS. ZAS TEN ŁOBRZYDLIWY KURUR... ALE TO WYMAGAOFIAR! TRUDNO! Quote
sota36 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 kreos i foxi do lozia razem, ale juz!!!! ps. Boziu, pokarales mnie tym rozowy... Postu nie usune!!!Niech daja mi bana! ma to w doopie!!! kres do pryka, foxi do pryka! ania - na podloge!!!! Quote
eria Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Jola ty lepiej powiedz jak Ina pracuje i kiedy możemy tam jechać, ja to w ogóle nie wiem jak tam busem do knajpy trafic:shake: zaraz wklejam poranne foty Quote
eria Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 fota dnia:evil_lol: druga fota dnia pod tytułem 'opatrzność' Quote
Recommended Posts