Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
kaganiec dla pitbulla :evil_lol: ale na pocieszenie-jej pani przymierza się za moją namową :evil_lol: do kagańca fizjologicznego :lol:
a my tu z Ula zamówiłyśmy se pizze i będziem oglądać film:p jakiś....:evil_lol:

z tej pizzy to Wam urosna grube tylki!!!!! Czego Wam zycze, bo u mnie kasy brak, a bankomat DZIS ZEPSUTY!!! amnie sie do centrum mnie chce pylac!

Posted

eria napisał(a):

a my tu z Ula zamówiłyśmy se pizze i będziem oglądać film:p jakiś....:evil_lol:

świetne fotki :loveu:

ja dzisiaj oglądałam film z koleżanką pojadając pizze, efekt: brzuch mnie rozbolał od tej pizzy :shake:
mam nadzieję, że wasza pizza będzie dobra :cool3: :p

Posted

najgłupszy film świata :evil_lol: 'czterdziestoletni prawiczek'

a w ogóle to UlA zepsuła mi psa!! piszę sobie na dogo, odwracam głowe a tu Usia z Foxi w łóżku!!!!!!! a ona mi jeszcze bezczelnie gada że to taka akcja przecież jest , że Foxi do łozka!!! no SKANDAL!!

Posted

sota36 napisał(a):
No jak Usia chce sie spotkac ze starsza pania to i owszem - moze bytak jeszcze do iny do knajpy skoczyc? Bo Ona pewnie robi durch a ciyngiem

niy skokejcie bo sie szłapki polomiecie :diabloti:
tak sie sklada ze od jutra czyli wtorku mam wolne ZASLUZONE po 5cio dniowym maratonie ...w piatek idem na poludnie :evil_lol:

Ale sie byczcie...a jaka sliczna ta LALUNIA od Usi:loveu: :loveu: :loveu:
foteczki tyz klasa....szczegolnie agonalna cma:evil_lol: i psioki na torach:evil_lol:
buzioleeeeeeeeeeeeee

Posted

[quote name='eria']najgłupszy film świata :evil_lol: 'czterdziestoletni prawiczek'

a w ogóle to UlA zepsuła mi psa!! piszę sobie na dogo, odwracam głowe a tu Usia z Foxi w łóżku!!!!!!! a ona mi jeszcze bezczelnie gada że to taka akcja przecież jest , że Foxi do łozka!!! no SKANDAL!!

nie zepsuła tylko naprawiła :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='despera']Sota36, to może jeszcze Kreosia do łózia wpakować...?:evil_lol:
KREOS DO PRYKA!!!! aNIA NA LEGOWISKO!!!
PS. ZAS TEN ŁOBRZYDLIWY KURUR... ALE TO WYMAGAOFIAR! TRUDNO!

Posted

kreos i foxi do lozia razem, ale juz!!!!
ps. Boziu, pokarales mnie tym rozowy... Postu nie usune!!!Niech daja mi bana! ma to w doopie!!!
kres do pryka, foxi do pryka! ania - na podloge!!!!

Posted

Jola ty lepiej powiedz jak Ina pracuje i kiedy możemy tam jechać, ja to w ogóle nie wiem jak tam busem do knajpy trafic:shake:
zaraz wklejam poranne foty