Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Guciu dziękuję za te miłe słowa!!!! Dziękuję też wszystkim cioteczkom!!
pozdrawiam
Kreoś

:evil_lol: no wreszcie mnie do kompa dopuścił :evil_lol: no więc z nowości u nas : najprawdopodobniej jutro przyjeżdża do nas Usia z Figą :multi: :multi: :multi: :multi:
strasznie się już nie możemy doczekać!! Mamy w planach ZOO i zwiedzanie kopalni w Zabrzu :p W końcu w Warszawie tego nie mają :evil_lol:

Wczoraj poznaliśmy przecudnego 5-miesięcznego shih tzu:loveu: jak maskotka! na początku nieśmiały,a potem jak się rozbrykał to mi psy padły i nie chciały wstać :evil_lol: jak na nieszczęście aparat przypadkiem został w domu:placz: a byłam pewna że mam przy sobie:shake: ale Teddy mieszka niedaleko i myślę że znowu się spotkamy:lol:

a teraz dla cioteczek foteczki ,dalej wakacyjne,

Posted

sota36 napisał(a):
ZOO??? No to rzut beretem do nas!!!!! Zapraszamy!!!! Aniu wiesz gdzie!!!!! Hmm - pewno Figa wpadnie Gutkowi w oczko!!!

ale do ZOO jedziemy bez psów....moja mama z nimi w domu zostanie,boboje się 3 psy z babcią zostawić

Posted

Cze Ania:p
wróciłam z wakacji aż zal było wracać no cóż nic nie trwa wiecznie
Soma zdrowa ale to co z nią przeszłam eh nie zycze nikomu przy okazji jak sie spotkamy to opowiem...
świetne fotki:loveu:
pozdrowienia:p

Posted

Likaa witamy i zapraszamy ponownie :multi:
chciałabym wkleić znowu porcję fotek,ale cosik tu pusto dziś :eviltong: więc jeszcze z tym zaczekam:lol:

Posted

no doobra już doobra kurdee wiecie co -zrobiło mi się to co wielu osobom :/ - jeden post wcześniej było normalnie a teraz emotok i zdjęć nie mogę wstawiać normalnie tylko z ....wrrr

Posted

próba mikrofonu:cool1: w innej przeglądarce (Operze) :cool3: wygląda na to że problemy z emotami i wstawianiem zdjęć to wina IE

Posted

hej dziewczynki!!! dzisiaj o 12.25 przyjeżdża do nas Ula z Figą :multi: :multi: są już w drodze od kilku godzin:cool3: Po 11 jadę po nie na dworzec z Foxi :lol:
a teraz foteczkii

wypatrywacz