Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
też mi się bardzo podoba,mam ją na tapecie teraz, i będzie w moim nowym banerku :cool3: :cool3: który już mam gotowy:cool3:
a co do sterydu-żeby nie rozdrapywał ;)

n0o tak, wet wie ( u Ciebie wetka) co robi,ale ja sie strydow boje ( nery).

Posted

[quote name='wiq']to plażę przynosiły do domku? :evil_lol:
tylko trochę, na koniec spaceru kilka razy piłeczka leciała do wody w celu spłukania piachu, a potemod razu na smycz, i do domku:lol:

a w ogóle to dzień dobry :lol:
zaraz wyruszam z Kreonem do weta, to cała wyprawa będzie,a znowu szykuje się upał:cool1: pewnie bidny będzie bardzo padnięty jak wrócimy:roll:

kilka fotek na dziś :

:evil_lol:

c.d.n. jak wróce

Posted

wszystko idzie w dobrym kierunku, póki co strupki i łupież z chorego miejsca zniknęły, pies się nie drapie. Dostał dziś dwa otatnie zastrzyki - antybiotyk plus steryd, dostaliśmy antybiotyk w tabletkach do podawania do środy, plus nadal wcierać imaverol dwa razy dziennie. W czwartek kontrola :lol: jest dobrze:lol:

Posted

Do Kreosia! Wiesz, jestes zuch! Albo nie,w tym wieku to tylko nawet juz nie harcerz, a HARCMISTRZ!!! ja tam za Toba nie przepadam ( w koncu odbijasz mi Zuzanke), ale w chorobie i nieszczesciu trza pomoc kumplowi. Dlatego Trzymam dalej kosmate moje lapki za Cie, masz wyzdrowiec, zeby Cioci Animi tu nie martwil!!!! Gutek.