Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rinuś napisał(a):
o jaaa znowu cofałam się kilka stron w tył bo żadnych fotek nie byłó :shake::shake::shake:
jaki robaczek...fujjjj:-o

bo się rozgadaliśmy bo nie bylo widac fot tylko krzyżyki:roll:
a ogłolnie to dzisiaj wkleiłam 22 foty ;)

Posted

No nabrobilam - jestem z siebie dumna! Fakt - trzeba sie wybrac do tych Plawniowic ( w zyciu tam nie bylam, pewno " za daleko") ,bo widac, ze jak Foxi i Kreos tam tacy szczesliwi, to i chyba tez tak bedzie z Gutem.

Posted

a tu już pies musiał być uwiązany ,bo przyjechali sąiedzi z wilczurem...

a tak psy wyglądały w drodze powrotnej, dwa trupy:diabloti:

Posted

:angryy: wkurzyłam się dziś na spacerku... Rzucałam piłeczkę kudłatym i nagle wyłonilo się z lasku małżeństwo z młodą suczką, od razu podbiegła do moich się przywitać, olały ją totalnie,bo przecież miały piłeczkę. Wlaścicielka w panice wołała i goniła,uciekającą jej suczkę:shake: jak ją złapała , zaczęła ją mocno bić łańcuszkową smyczą :angryy: na co nie wytrzymałam i jej zawołałam że mogłaby się opanować. Ona na to, że pies ma się słuchać, no to odpowiadam, że tego można innymi ,łagodnymi metodami nauczyć i w ten sposób tylko ją zrazi i pies w ogóle nie będzie do niej wracac:shake: Ona mi na to, że nikt jej nie będzie mówić jak ma psa wychować, że to jej piąty pies itp. To jej powiedziałam , że tacy ludzie w ogóle nie powinni mieć psa i strasznie mi żal tych jej zwierząt.
biedna sunia.........:-(

Posted

Kurcze... jak ona każdego psa tak biła, jak jej nie słuchał, to aż dziwne, ze żaden jej jeszcze nie pogryzł:angryy:

Foksia na łódce wygląda jak prawdziwy wilk morski-pogromca mórz i oceanów:lol:

Posted

eria napisał(a):
:angryy: wkurzyłam się dziś na spacerku... Rzucałam piłeczkę kudłatym i nagle wyłonilo się z lasku małżeństwo z młodą suczką, od razu podbiegła do moich się przywitać, olały ją totalnie,bo przecież miały piłeczkę. Wlaścicielka w panice wołała i goniła,uciekającą jej suczkę:shake: jak ją złapała , zaczęła ją mocno bić łańcuszkową smyczą :angryy: na co nie wytrzymałam i jej zawołałam że mogłaby się opanować. Ona na to, że pies ma się słuchać, no to odpowiadam, że tego można innymi ,łagodnymi metodami nauczyć i w ten sposób tylko ją zrazi i pies w ogóle nie będzie do niej wracac:shake: Ona mi na to, że nikt jej nie będzie mówić jak ma psa wychować, że to jej piąty pies itp. To jej powiedziałam , że tacy ludzie w ogóle nie powinni mieć psa i strasznie mi żal tych jej zwierząt.
biedna sunia.........:-(

:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
Najchętniej bym takiej przywaliła:shake:

Posted

ja nie wiem, wszyscy jedną fotę cytują :shake: :evil_lol:
aa ktoś ostatnio prosił o zdjęcie na którym oczko Kreona widać, prosze bardzo (na tej focie nasionka rozsiewa)