Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj tak, Foxi jest strasznie szybka!! jak była młodsza to nigdy żadnemu psu nie udało się jej przegonić :lol:

ciąg dalszy nastąpi

Posted

To fakt KREOSIOWA BRODA jest the best;-) wogole czarne jest piekne;-) moze se Zuzolka na black ufarbuje ?????i bede miała czornego briarda ehheh nie mylic z brudnym;-)
Jedz jedz a jo Cie nawiedza z pyskaczem;-) hehhehhhe
A tak na marginesie to dziendoberek;-) i chciałam oznajmic ze dzisiaj udało mi sie wstawic AZ 2 FOTY ;-) pojedynczo naturalnie hehehheh;-)

Posted

Kreon grzecznie stał i przyglądał się łabędziom, Foxi oczywiście na nie naszczekała, ale jak na nią nasyczały to już była cicho ;)
Zuzolki -gratulacje:evil_lol: a czarne briardy są cuuudne:loveu:

ciąg dalszy fot

Posted

Jacie, 2 pływające pysie! :) WIesz co, gdzies usłyszałam, ze psom nie wolno rzucać piłek tenisowych... i własnie nie wiem dlaczego, ja mojemu rzucam, może ktos wie?

Posted

brakowało mi TWOICH mordek....
ale jesteśmy już..

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD

Posted

Ania pojedzie sobie na wakacje, wypocznie... a my będziemy odliczać dni do jej powrotu i cieszyć sie wizja kolejnych dawek nadjeziornych zdjęć:cool3:

Łabądki bardzo dostojne:loveu: