Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobcia - to nie było na komendę, tylko na horyzoncie pojawił się człowiek z psem :evil_lol: i oba jednocześnie odwróciły głowę :evil_lol:

Rybc!a - super że nas odwiedziłaś, świeża krew w galerii zawsze mile widziana :lol:

No to znowu jakaś foteczka :
"Zawsze Ty na mnie szczekasz jak ja mam zabawkę, więc ja zrobię to samo" - mała zołza :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Foksia jest cudowna!!! Rzeczywiście trochę podobna do mojej Daisy ;) obydwie sa słodziarskie po prostu. Rzecz jasna Twój sznaucerek też jest piękny. Pozdrawiam

Posted

Milena182 - oczywiście że zostaje :loveu: :loveu: :loveu:
dzisiaj juz koniec z banerkami, jutro jak wrócę z Warszawy o 19, to postaram się zrobić ;)
Dzięki za odwiedzinki :cool3:

Posted

Hej hej .... fajne te psiakowe modele ;-) i musze przyznac ze Kreon mo lepszo keta niz Gutek ;-) albo inaczej ..... bardzi wyrazisto ;-) ehhhhhhhh
Buziaczki ;-)
A jeszcze jedno..... czy ja załapie sie na jesienny banerek ? tak tylko niesmiało pytam ;-)

Posted

Zuzolandia-załapiesz się - ale jutro :) a Kreon mo bardzi wyrazisto keta bo świyżo od fryzyra psziszoł i na nim ta keta widać, jak się Gutek obetnie na łyso , jego keta tyż bydzie wyrazisto
Pianka - Foxi od Kreona i niestety odwrotnie :angryy: ta mała paskuda nauczyła go zjadać świństwa na spacerach :angryy: a był jedynym pieskiem w naszym stadzie, który nic nie szukał na spacerku a Foxi mu pokazała i teraz robi to już samodzielnie :angryy:

Posted

Dziękowałam u siebie, ale zrobię to jeszcze raz -Eria, strasznie ci dziękuje za banerki-są super:loveu: Masz styl:cool3:

Ale czemu mnie odnosi do encyklopedii to niewiem:evil_lol: chyba już zmeczona jestem:roll:

Posted

Matkoooooo o tej porze to jeszcze straszy ;-)
Witamy w słoneczny poniedziałek ,mamy 14 st , lekki wiaterek ,zero chmurki na niebie ( przynajmniej narazie ).... czas do pracy a potem na spacerek ;-)
Kusiolki dla psiaczkow ;-)

Posted

zuzolandia napisał(a):
Matkoooooo o tej porze to jeszcze straszy ;-)
Witamy w słoneczny poniedziałek ,mamy 14 st , lekki wiaterek ,zero chmurki na niebie ( przynajmniej narazie ).... czas do pracy a potem na spacerek ;-)
Kusiolki dla psiaczkow ;-)

Zuzolandia, wszystko fajnie ale ja w Warszawie byłam , a tam : silny wiatr, przeszywające zimno, zachmurzone niebo, sprawdzian z analityki weterynaryjnej i cała masa przejść podziemnych których nienawidzę :cool1:
a Kreonkowe oczęta bez zmian, jak byłam u weta po pieczątki zapomniałam zapytać o wymaz, w tym tygodniu to w ogóle nie mam czasu, bo zbliżają się następne praktyki, a ja badań załatwionych jeszcze nie mam...
Dość mało optymistycznie brzmi ten post : JAK TO DOBRZE BYĆ JUŻ W DOMU !!!! :D

Posted

to była parodia a nie sprawdzian :evil_lol: pani doktor nie przyszła i nie zostawiła dla mnie pytań, dzwoniłam do niej , to podała mi pytania przez telefon:question: :roflt: od podania mi pytań do czasu pisania sprawdzianu minęło chyba z pół godziny - tak że spokojnie mogłabym w tym czasie napisać sobie gotowca:diabloti: ale że ja uczciwa jestem to tego nie zrobiłam ;)

Posted

To dla Ciebie też miał być banerek ?? a nie dla Madzi ??? kurcze .... pomyliłam psy :oops: :oops: :oops:
w galerii gajki fotej jak na lekarstwo, pół godziny człowiek foty szuka:evil_lol: a tu mi Zuzolandia pisze że to dla niej baner miał być....;)
Madzia, a Ty chcesz banerek??