eria Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Dobcia - to nie było na komendę, tylko na horyzoncie pojawił się człowiek z psem :evil_lol: i oba jednocześnie odwróciły głowę :evil_lol: Rybc!a - super że nas odwiedziłaś, świeża krew w galerii zawsze mile widziana :lol: No to znowu jakaś foteczka : "Zawsze Ty na mnie szczekasz jak ja mam zabawkę, więc ja zrobię to samo" - mała zołza :loveu: :loveu: :loveu: Quote
haska_12 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Świetne psiaczki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
nathaniel Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Śmieszne masz TE psy :diabloti::diabloti: Quote
wiq Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 czarno-biale stadko:) u mnie tez rzadzi najmniejsza;) grunt to sila charakteru, nie plec:evil_lol: p.s. juz sie ciesze na bannerek;) Quote
eria Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Spokojnie Wiq - dopiero zbieram fotki z Twojej galerii i www :evil_lol: Quote
wiq Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 nic nie poradze na to, ze nerwowa ostatnio jestem..:evil_lol: Quote
milena182 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 o widze ze robisz banerki moze i ja sie zalapie na cos na zmiane i takiego jesiennego?a kreon zostaje u ciebie juz na zawsze? Quote
JIM Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Foksia jest cudowna!!! Rzeczywiście trochę podobna do mojej Daisy ;) obydwie sa słodziarskie po prostu. Rzecz jasna Twój sznaucerek też jest piękny. Pozdrawiam Quote
eria Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Milena182 - oczywiście że zostaje :loveu: :loveu: :loveu: dzisiaj juz koniec z banerkami, jutro jak wrócę z Warszawy o 19, to postaram się zrobić ;) Dzięki za odwiedzinki :cool3: Quote
zuzolandia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Hej hej .... fajne te psiakowe modele ;-) i musze przyznac ze Kreon mo lepszo keta niz Gutek ;-) albo inaczej ..... bardzi wyrazisto ;-) ehhhhhhhh Buziaczki ;-) A jeszcze jedno..... czy ja załapie sie na jesienny banerek ? tak tylko niesmiało pytam ;-) Quote
Pianka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 eria napisał(a): Foxi bierze zwyczaje od Kreona:evil_lol: Quote
eria Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Zuzolandia-załapiesz się - ale jutro :) a Kreon mo bardzi wyrazisto keta bo świyżo od fryzyra psziszoł i na nim ta keta widać, jak się Gutek obetnie na łyso , jego keta tyż bydzie wyrazisto Pianka - Foxi od Kreona i niestety odwrotnie :angryy: ta mała paskuda nauczyła go zjadać świństwa na spacerach :angryy: a był jedynym pieskiem w naszym stadzie, który nic nie szukał na spacerku a Foxi mu pokazała i teraz robi to już samodzielnie :angryy: Quote
eria Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 To macie jeszcze senną fotkę Kreosia na dobranoc :loveu: wprawdzie była rano robiona no ale...:diabloti: Quote
Dobcia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Dziękowałam u siebie, ale zrobię to jeszcze raz -Eria, strasznie ci dziękuje za banerki-są super:loveu: Masz styl:cool3: Ale czemu mnie odnosi do encyklopedii to niewiem:evil_lol: chyba już zmeczona jestem:roll: Quote
zuzolandia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Matkoooooo o tej porze to jeszcze straszy ;-) Witamy w słoneczny poniedziałek ,mamy 14 st , lekki wiaterek ,zero chmurki na niebie ( przynajmniej narazie ).... czas do pracy a potem na spacerek ;-) Kusiolki dla psiaczkow ;-) Quote
madzia20sosnowiec Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 eria napisał(a):Wstawać Lenie I śpiochy !! boooooooooooooozesz ty moj o 4 wstawac, eria, zlituj sie :diabloti: jak kreonkowe oczeta?byłas juz? Quote
eria Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 zuzolandia napisał(a):Matkoooooo o tej porze to jeszcze straszy ;-) Witamy w słoneczny poniedziałek ,mamy 14 st , lekki wiaterek ,zero chmurki na niebie ( przynajmniej narazie ).... czas do pracy a potem na spacerek ;-) Kusiolki dla psiaczkow ;-) Zuzolandia, wszystko fajnie ale ja w Warszawie byłam , a tam : silny wiatr, przeszywające zimno, zachmurzone niebo, sprawdzian z analityki weterynaryjnej i cała masa przejść podziemnych których nienawidzę :cool1: a Kreonkowe oczęta bez zmian, jak byłam u weta po pieczątki zapomniałam zapytać o wymaz, w tym tygodniu to w ogóle nie mam czasu, bo zbliżają się następne praktyki, a ja badań załatwionych jeszcze nie mam... Dość mało optymistycznie brzmi ten post : JAK TO DOBRZE BYĆ JUŻ W DOMU !!!! :D Quote
Pianka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 O sprawdzian miałas i jak ci poszło?:cool3: Quote
eria Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 to była parodia a nie sprawdzian :evil_lol: pani doktor nie przyszła i nie zostawiła dla mnie pytań, dzwoniłam do niej , to podała mi pytania przez telefon:question: :roflt: od podania mi pytań do czasu pisania sprawdzianu minęło chyba z pół godziny - tak że spokojnie mogłabym w tym czasie napisać sobie gotowca:diabloti: ale że ja uczciwa jestem to tego nie zrobiłam ;) Quote
zuzolandia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Hejka ..no i dobrze ze wrociłas ;-) nie ma to jak u nos ;-) Quote
Pianka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Widze, ze sprawdzian ci dobrze poszedł. Sorry, że tu pisze ale musze. Wejdz na wątek Skotiego, jest dom dla niego, ale ty musisz działać! Quote
eria Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 niy ciyrpia Warszawy - godom to z blank czystym sumieniem :cool1: zabieram się teraz za banerek dla Madzi i Gajka :loveu: Quote
zuzolandia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Nie zapomnij o moim banereczku ... tak sie tylko przypominam ...;-) A ze u nas jest pieknie i o niebo lepiej niz w WAWIE to wiadomo nie od dzis ...;-) Takie kolory to ino u nos ;-) Quote
eria Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 To dla Ciebie też miał być banerek ?? a nie dla Madzi ??? kurcze .... pomyliłam psy :oops: :oops: :oops: w galerii gajki fotej jak na lekarstwo, pół godziny człowiek foty szuka:evil_lol: a tu mi Zuzolandia pisze że to dla niej baner miał być....;) Madzia, a Ty chcesz banerek?? Quote
Recommended Posts