Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale zmokliśmy na spacerze :cool1: oba psy wylądowały w wannie bo nie było innego wyjścia . Na poligonie, gdzie spacerowaliśmy przeszła długa i intensywna ulewa, a jak doszliśmy do cywilizacji, to byłam w szoku, normalnie suchutkie chodniki :crazyeye: ,pod domem sucho jakby w ogóle nie padało, a my przemoczeni :crazyeye:
wgrywa sie krótki filmik z zakończenia szalonej zabawy, ale za późno wyjęłam aparat , akurat skończyły szalec :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
boszzzz coś Ty mi z psa zrobiła :-o :evil_lol: broda jak broda ale jakie stopy wielkie!! :evil_lol:

Przecież ja skopiowałam Twoje zdjęcie - o co Ci chodzi :P

Posted

:evil_lol: fajne hasło :evil_lol: Kreosiowej brody nikt jeszcze nie komentował, może i dobrze bo jakby komentarz nie był pochlebny tooo :mad: :mad: :mad: bo to w końcu moja duma jest:loveu:
wygrzebałam na dysku świetny filmik którego chyba jeszcze nie pokazywałam. Jak się uda wrzucić na serwer to wstawie:lol:

Posted

ten filmik już próbuję wgrać trzeci raz , ale bezskutecznie,on chyba za duży jest:-( ale przed chwilą na spacerze zrobiłam filmik pyskującego Kreona :cool3: jest krótki i pewnie szybko sie wgra. Będą też śliczne żabie i ropusze fotki :cool3: no i psie też:cool3: wieć czekać cierpliwie prosze:lol:

Posted

porcelanki :loveu:
żabka

ropuszka

:loveu:

boszzeee tak mi dzisiaj wszystko muli :shake: :shake: :shake: strasznie wolno chodzi net:shake:

Posted

koniec żab,czas na psy :)
moja niunia:loveu: mam na tapecie tą fotke:loveu:

:loveu: to też mi się bardzo podoba

nie dam rady więcej wkleić, po prostu net odmawia posłuszeństwa, filmiku dalej niet:cool1:

Posted

foteczki mówisz....:cool3:

ja się tarzałem ?! a skąd! czy po mnie widać żebym się tarzał ? :evil_lol:

ja mam z natury taki wielki łeb,nie że sie tarzałem :evil_lol: