Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zgadzam się z Dobcią:evil_lol: Rzeczywiście nie za wiele miejsca... Widocznie za mało sie starałam:oops: Obiecuję poprawę:D
A bannerek śliczny i nie mogło być inaczej:loveu:

Posted

cześć :cool3: cieszę sie że się filmik podoba :evil_lol: dzisiaj taka pogoda, że pewnie też tą metodę męczenia psa wykorzystam:cool3:
a narazie jakieś resztki fotek;)
Kreoś pędzi

Foksik

Posted

Totalnie nie mam Wam co wstawić dzisiaj, to zrobiłam na szybko dwie fotki :evil_lol:
może ze spaceru z Figa i Hektorem coś przyniose dzisiaj,jak nie będzie padać oczywiście:cool1:

słucham se własnie cudownej piosenki ze Shreka.Polecam - Damien Rice "9 crimes" :lol:

Posted

cześć dziewczynki, musze sie wyżalić :cool1: Jestem wściekła! Nienawidzę spóźnialstwa, to jest chyba najgorsza cecha jaką może człowiek mieć. Jak ja mam gdzieś być o 9.00 to jestem o 8.50. Jeszcze nidy nie zdażyło mi się gdziekolwiek spóźnić. O 9 miała być opiekunka od babci:angryy: jest 10.12 a jej dalej nie ma:angryy: ma być godzinę a ja na 11 jestem umówiona na zbieranie malin z panem Hektora:roll: normalnie aż chodze ze złości:angryy:

jakieś foteczki :lol:
profil:loveu:

drugi profil:cool3:

przystojniak:loveu:

co sądzi o tym wszystkim Foxi :

Posted

zaba14 napisał(a):
Aniu, a dzwoniłaś do niej? może coś się stało..

teraz przyszła:angryy: godzine i 25 minut po czasie:angryy: nic się nie stało, zaspała!! powiedziałam jej, że to ma być ostatni raz, a fundacja dla której pracuje i tak się o tym dowie, bo ona się spóźnia notorycznie:angryy: