Od-Nowa Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 no może lepiej nie opowiadaj.a na pewno nie jak się kończy :evil_lol: na dniach też lece go zobaczyć. zwłaszcza,ze mamy nowe kino niedaleko to bedzie podwójna przyjemność ;) Quote
eria Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 nie mam zamiaru opoiwadać! to trzeba zobaczyć! Teksty nie z tej ziemi :evil_lol: Jedną piosenkę musze koniecznie miec, zaraz będę szperać, żeby poznać tytuł i wykonawcę:lol: Quote
eria Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 pewno że pozdrowiłam :evil_lol: :evil_lol: ale mam stres przed tym jutrzejszym porannym łapaniem siq Foxi do chochelki :shake: :shake: Quote
wiq Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 ale bedzie akcja pure hardcore:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Dziękujemy za przekazanie pozdrowień:evil_lol: Może przetrzym Foxiaka maxymalnie, żeby zrobiła co trzeba w jednym miejscu, skupi się wtedy na siqu a nie na tym, co ty tam z tyłu robisz...;) Ubaw sasiadów murowany:evil_lol: Quote
Pegaza Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 ee nie jest tak zle hihi tylko ciepełko poczujesz:lol: Quote
Od-Nowa Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 poczujesz ciepło, tylko nie idź w stronę światła... :cool3: to też z któregoś Shreka:razz: Quote
eria Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 MAM! MAM! DROGOCENNY PŁYN FOKSIACZKA!!!! Ale ślicznie nasiusiała do chochelki!! ee nie jest tak zle hihi tylko ciepełko poczujesz:lol: nie poczułam ciepełka!! chochelka ma długą rączkę!! :multi: Ubaw sasiadów murowany:evil_lol: Nie widzieli <chyba> bo doprowadziłam ją do ogródka, a tam z okien raczej nic nie widać ,płot jest obrośnięty :evil_lol: Wzięłam od razu kubeczek i tam przelałam drogocenną ciesz, żeby nie iść z tą chochelką przez cały plac do domu :evil_lol: poczujesz ciepło, tylko nie idź w stronę światła... :cool3: to też z któregoś Shreka:razz: 'jak zobaczysz ciemny tunel to nie idź w stronę swiatła' - chyba tak to szło :evil_lol: kurde ale ja juz nie wstaję o tak ekstremalnej porze jak 7.20 , to się w ogóle nie da funkcjonować o takiej godzinie! Oj dłuugo się nie powtórzy, jutro śpię do oporu! Quote
wiq Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 no kto Ci poradził cholchelkę, no kto:cool3::cool3::evil_lol: za siuśki :drinking: :evil_lol: Quote
eria Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Wiq nie nadużywasz alkoholu ostatnio :evil_lol: ?? kurde ja przez tego psa będę bankrutem!!!! Kolejne badania kosztowały mnie dziś 55zł, w tym tarczyca,cholesterol,poziom cukru i takie tam inne :roll: Quote
wiq Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 a skąd, lampka jabola dziennie na krążenie:evil_lol::evil_lol: Foxi będzie najlepiej zbadanym psem w Rudzie Śl:lol: Quote
eria Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 chyba trzeba wstawić fotki nie ?? :cool3: jakieś starocie wygrzebię ale najpierw idę babci śniadanie zrobić i sobie też bo o /na głodzie do tego weta jechałam :evil_lol: :evil_lol: Quote
wiq Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 smacznego:p poczekam:cool3: ja nie mam żadnych, wykończyły się:placz: Quote
eria Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Foxi i Figa Kreon wyławia i wynosi kije w jedno miejsce :evil_lol: Figa dla odmiany czai się na brzegu aż któryś pies przypłynie z kijem żeby mu odebrać i też wynosi na jedno miejsce:evil_lol: Kreosiek:loveu: tu pan Hektora każe Kreonowi wyłowić patyk....... ...ale Kreon ma większą chętkę na 'patyczek' który trzyma w ręce:evil_lol: zeskanuję Wam kilka starych fotek, między innymi psa,po którym imię ma Kreon :) Quote
wiq Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 http://images30.fotosik.pl/18/2a15e8092f7f1be1.jpg ''taa.. lepiej jak jest więcej!..'':evil_lol::evil_lol: Quote
Carolcia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 hej!!! mam nadzieje ze ja nie bede musiala kiedys potrzebowac "drogocennego plynu" mojego psa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Tez mam zamiar jechac na shreka, ale czy cos z tego wyniknie to ja nie wiem :roll:. Wymiziaj psiaczki ode mnie :loveu: Quote
Usia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Własnie smacznego ;) co do łapania moczu gratuju nie zalania sie http://images24.fotosik.pl/18/11dcf456bc0e211d.jpg sam sobie wyciagaj ja juz jestem mokry teraz kolej na Ciebie :)Wiq jabol dobry na zimne poranki :] Quote
eria Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Przedstawiam Wam Kreona- moją pierwszą schroniskową miłość!:loveu: :loveu: eh cóż to był za pies!!!! W końcu zabrali go gdzieś do pilnowania ,pewnie na łańcuch :-( :-( ciekawe co z nim się teraz dzieje, czy żyje jeszcze:roll: A to Maksiu o którym mowa na pierwszej stronie ;) trudny wybór: Foksiaczek w schronisku- przesiadywała najczęściej pod kuchnią i korytkiem z jedzeniem :evil_lol: jak to Foxi :evil_lol: a to moje ukochane ,najlepsze zdjęcie Foxi ,mam je powieszone nad biurkiem.Zrobione jakoś tak w pierwszych dniach jej pobytu u mnie :lol: Quote
Pegaza Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Cze Ania:p sik drogocenny analizowany:lol: a Maksiu piękny pies:loveu: zabrał go ktoś w końcu? Quote
Usia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 http://images29.fotosik.pl/18/af15b460de05f2b6.jpg ale fajny mały wypłoch :):):):):)dobra ide sprzatac ta herbate Quote
eria Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Pegaza napisał(a):Cze Ania:p sik drogocenny analizowany:lol: a Maksiu piękny pies:loveu: zabrał go ktoś w końcu? tak, znalazł dom, mam nadzieję że dobry ;) Quote
Od-Nowa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 piękny kącik wspominkowy sie zrobił:loveu: Foxiak śliczne dzieciatko na tych zdjęciach. wiedziała,ze trzeba się uśmiechać bardzo jak się konkuruje z onkowatym:razz: a co do Shreka a raczej osła to co on tam wie o chochelkach i innych takich... trzeba mu było zmienić kwestie:lol: Quote
zaba14 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Kreon śliczny oryginalne umaszczenie :loveu: Max tez piękny było już coś wiadomo czy ma dysplazje? Quote
Recommended Posts