Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']pa Joluś, na to EKG umówiłam się w Zabrzu ;) buziaczki :lol:udanych wakacji życzę! bawcie się dobrze! daj znac jak beda wyniki i co dalej z FoXI!!!

FOXI DO PRYKA!!!

Posted

ja zabieram komórkę na chlanie, ale pilnuję jak oka w głowie:evil_lol::evil_lol:
za to na koncerty - nigdy;)

3mam kciuki za EKG :thumbs:

Posted

ooo Olka komórka ma sprecyzowaną płeć:evil_lol: :evil_lol:

No więc własnie wróciłam z EKG. Jeszcze bedąc w Zabrzu uciekł mi sprzed nosa autobus, następny najbliższy za 40 minut, zaczyna się potężna burza, a ja dodatkowo na 19.30 musiałam zdążyć do domu bo opiekunka do babci przyjdzie . Co tu robić? podeszłam do taksówki , pan zawiózł mnie za 25 zł pod am dom, a kawałek drogi z Zabrza to jest:cool1: cóż nie było wyjścia........:roll: Chciałam wstapić jeszcze na pocztę wiq za obrożę zapłacić, ale musiałabym w największej ulewie biec z Foxi do domu więc na pocztę pójdę jutro rano:roll:
Foxi była bardzo grzeczna ogólnie, w poczekalni zjednała sobie serca wszystkich którzy czekali :lol: w autobusie też kto ją mijał ten ją miział :evil_lol: bo to przyjaciel całego świata jest. W taksówce już zmęczona była badaniem to też się nie wierciła (zostawiła oczywiście trochę kudłów po sobie:evil_lol:
Po interpretację badania mam dzwonić jutro po 15 więc się wszystko okaże co słychać w Foksiaczkowym serduszku:loveu:

Posted

jeszcze niedawno myślałam że nigdy nie ufoce żadnego motyla:lol:

Melanargia galathea

i takich dwóch przyłapałam:evil_lol:

Posted

tak jest - wypijmy za zdrówko Kreosia i cierpliwość jego pańci :evil_lol:
:drinking: :drinking: :drinking: :cunao: :cunao:

Posted

Foxi ma blok przedsionkowo-komorowy i arytmię serca :-( jutro jedziemy do lecznicy ok 11 ustalić dalsze postępowanie :roll: