eria Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 zaba14 napisał(a):to jest choroba :lol: Ty Zaba nie gadaj bo sama o 6 rano weszłaś, jakbyś nie mogła do popołudnia wytrzymać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Moniś Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Dobrywieczór szesnastko! ;) Czekam na fotki po jutrzejszym fryzjerze :lol: Quote
eria Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Moniś ty mi tu piszesz "szesnastko" a oni tu wszyscy zgromadzeni nie wiedzą ile mam i jeszcze pomyslą że 16 :evil_lol: a ja 20 na karku :lol: ale ludzie mi mówią że na 16 wyglądam :evil_lol: wybaczcie , fotek własnych nie wklejam :diabloti: Quote
Dobcia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 eria napisał(a): wybaczcie , fotek własnych nie wklejam :diabloti: A szkoda... :cool3: Będzie przystojniak Kreonik:multi: Quote
Usia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 eria a to czemu :mad: :mad: :mad: ja tu fotki chce widziec i to zaraz Quote
eria Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 no to się wkopałam, teraz nikt nie będzie chciał moich psów oglądać tylko mnie :oops: ooopppsss :oops: może Wam coś wyszperam, gdzie mnie niewyraźnie widać :cool1: edit: patrzcie i podziwiajcie :D Quote
constancja Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 eria napisał(a):no to się wkopałam, teraz nikt nie będzie chciał moich psów oglądać tylko mnie :oops: ooopppsss :oops: może Wam coś wyszperam, gdzie mnie niewyraźnie widać :cool1: edit: patrzcie i podziwiajcie :D O! Eria... Jak miło Cię znowu widzieć:lol: Quote
Pianka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Wspólna fotka bardzo ładna:p Czekamy na zdjęcia Kreona po fryzjerze:multi: Quote
eria Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Wiecie co , tak się przyglądam tej fotce i ...stwierdziłam że Foxi wcale nie jest jakoś dużo mniejsza od Kreona :loveu: Quote
Pianka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 "eria" napisał(a):Wiecie co , tak się przyglądam tej fotce i ...stwierdziłam że Foxi wcale nie jest jakoś dużo mniejsza od Kreona :loveu: Dopiero teraz to zauważyłaś. Przecież to widac na każdym zdjęciu:evil_lol: Quote
Moniś Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 No rzeczywiście jak szesnastka wyglądasz! :cool3::cool3: Aż zazdroszczę, bo u mnie tą 20 widać z kilometra :evil_lol: Quote
eria Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 KREOŚ PRZEŚLICZNY :loveu: ! patrzcie i podziwiajcie dzieło Nitencji :lol: Poszliśmy od razu na spacerek foteczki porobić :loveu: niestety zdjęcia w ruchu to nie widać Kreona w pełnej okazałości :evil_lol: rzuć mi wreszcie ten aport ! zmuszają mnie do powagi, a ja w końcu wesoły chłopak jestem :evil_lol: Foxi, dałabyś się pobawić.... ładniej by zdjęcie wyszło bez tych smyczy :roll: dogonić marzenia - małą zarazę z gumowym aporcikiem :evil_lol: dopadłem zabawkę !! jestem mistrz :multi: znowu mi zabrała..będę krzyczeć tak długo, aż nie dostanę tego co chcę :diabloti: kurcze po wizycie u fryzjera, aż mi uszy stanęły :crazyeye: Quote
zaba14 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Jak ładnie obciety :loveu: :loveu: a spacerek chyba sie udał :cool3: psiaki rozbiegane :loveu: Quote
malawaszka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 cudnie!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: aż brak mi słów :multi: Quote
eria Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 No tereny mamy fajne ;) ale mogłyby być lepsze :cool3: Wkleję jeszcze kilka fot, bo tu Foxi potraktowałam trochę po macoszemu to muszę to naprawić... A co do Kreona - on teraz mi sie taki malutki wydaje, prawie jak średniak:diabloti: Quote
anetta Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Dzysas, to jest TEN Kreon?!!!:mdleje::mdleje: Ale fryz :mdleje: Quote
Marta_Ares Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 LAe sliczne psiaki, Kreon pieknie obciety taki przystojniaczek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 no to jest właśnie TEN Kreon, który w schronisku wyglądał tak : Quote
Marta_Ares Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale zmiana, piekny jest Quote
eria Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 zadam teraz pytanie: chce ktoś jeszcze foteczki bo mam więcej ?? :evil_lol: Quote
Usia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 superowo teraz wyglada i faktycznie przystojniak uwazaj bo sie nie bedziesz mogła opedzic od wielbicielek psiago gatunku :eviltong: Eria a jak wy ładnie wyszliscie na tej grupowej :p Ja mieszkać na ochocie <- miedzy zachodnim a centralnym ;) Quote
eria Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 dobra , macie całą noc żeby mnie zachęcić do wklejenia jeszcze kilku fajnych fot :evil_lol: teraz idę spać bo nadeszła moja godzina :diabloti: Quote
Recommended Posts