eria Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 ja mam takiego leńa normalnie że wstaję od kilku dni ok 10.00 :cool3: Kreon w ogóle nie jęczy- i chwała mu za to-co dziwne bo zawsze tak o 8 zaczynały się koncerty:evil_lol: :shake: foteczkiii motylek którego dziś ustrzeliłam:loveu: :multi: - przestrojnik jurtina kazali znowu pozować w kffiatuszkach co piyknie nam dziś wychodziło:loveu: i była zabawa, to jest -walka o kija i latający jęzor:evil_lol: i jeszcze niunia w kwiatkach:cool3: wystarczy :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Witaj;) widze ze tez wczoraj balowalaś ja bylam na weselu:evil_lol: :evil_lol: czekam na zdjecia mam nadzieje ze przed poprawinami zdaze je zobaczyc;) Quote
WinterGirl Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 HellO Kreoś z jęzorkiem, czarny skoczek i wspólne obgryzanie "patyczka" z siostrzyczką...piękny widok Cleo & WielkoLUD Quote
Czarna_Owieczka Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 A mi się zawsze podobają zdjęcia gdzie Kreoś i Foxi są na jednym zdjęciu :loveu: :loveu: :loveu: Quote
despera Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Jakich masz grzeczniutkich modeli:loveu: Moim zdaniem trzecia fotka najcudniejsza:loveu: I zdjęcie z językiem boskie:loveu: Co do motylka-wczoraj wyniosłam z domu 4 ćmy, nie udało mi się jednak ich obfocić, za szybkie dla mnie były:placz: Quote
Dobcia Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Śliczny motyl:loveu: One cię musza bardo lubieć, tak grzecznie pozują;) Ładnie Foxince w kwiatach:) Śliczniutka sunia:loveu: Quote
wiq Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 jak ja lubie Twoje zdjecia:loveu: narobiłaś mi smaka na jabola:placz::evil_lol: p.s. ja wleiłam swoje po raz 3ci do watku 'fotografia', ale cos nie ciesza sie popularnoscia:evil_lol: Quote
eria Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 na prośbę wiq- zmaltretowany pies po wyczesaniu łap:evil_lol: - sam się prosił-jęczał żeby się nim zająć Quote
Marta_Ares Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 co Ty zrobilas?:mad: biedactwo:loveu: :loveu: :loveu: Quote
despera Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Ja ci dam tak Kreonka maltretować!! :mad: Po czesaniu Nesa to ja tak wyglądam, on na mnie krzyczy:placz: Mizianko dla smutaska:loveu: Quote
Dobcia Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Biedny Kreon, ile to się trzeba nacierpieć, zeby ślicznie wygladać:evil_lol::loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Dobcia napisał(a):Biedny Kreon, ile to się trzeba nacierpieć, zeby ślicznie wygladać:evil_lol::loveu: On jest zawsze śliczny :loveu: Quote
eria Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Cześć kochani! To jest aż nieprzyzwoite żeby tak długo spać:evil_lol: , obudziłam się dziś o 10.20 i to tylko dlatego że dzwonek do drzwi zadzwonił i to ciocia była;) jakby nie ona spałabym dalej:evil_lol: czas na wczorajsze foteczki pańcia poluje na motyle i koniki a pies w tym czasie : :evil_lol: pańcia idziemy ??( nie tylko Negro ma ładny tyłek:evil_lol: ) jakiś bielinek kraśnik sześcioplamek konik polny -gatunku nie znam:eviltong: ich dużo jest i wszystkie takie same:evil_lol: Quote
wiq Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 konik jest debest:) i zadowolony Kreon:lol: Foxi modelina;) ja spałabym do teraz, gdyby nie siostra, która wychodziła z domu:lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Śliczne zdjęcia,jak zwykle z resztą :eviltong: Pierwsza :loveu: Quote
Korenia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Dla mnie 10.20 to środek nocy :eviltong: Wstaję zazwyczaj około 12 :evil_lol: Quote
despera Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Ja wstaję o 5, potem kładę się znowu o 7 i wstaję ok 10:diabloti: Pierwsza fotka najcudniejsza:loveu: Quote
eria Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 wróciłam właśnie z dwugodzinnego spacerku. Przypadkiem natknęłam się na Hektora i Figę, byliśmy więc razem. Z panią od Figi tak jakby nigdy nic, bo jak pamiętacie miałyśmy swego czasu ostrą wymianę zdań, i do dzisiaj się nie widziałyśmy. Było całkiem OK ;) mam fajne fotki z wspólnego pływania całego stada, ale to może na jutro zostawię, za dobrze by Wam było tyle fotek na jeden dzień:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 http://images28.fotosik.pl/7/c4463035babbc201.jpg sliczne:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Super razem wygladaja Quote
Dobcia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Eee gdzie tam nie będzie nam za dobrze, bo dobrego nigdy za wiele:cool3: Foxi mistrz pozowania:loveu: A Kreoś grzecznego czekania;) Dziś musiałam przed 5 wstać i nawet 2 kawy nie pomogły mi o tym zapomnieć:roll: Quote
WinterGirl Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 ciotka nie wytrzymasz, na pewno jeszcze dzisiaj zobaczymy te fotki...:diabloti: Cleo & WielkoLUD Quote
eria Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 ja jestem dla Was za dobra :shake: :shake: Kreon,z tyłu Figa Figa i Kreoś-były sobie sznaucie dwa:evil_lol: chciałam więcej ale nie działa ani fotosik ani imageshack i w ogóle net mi muli dziś bardzo Quote
Dobcia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Dwoi mi się w oczach, jeden Kreon to śliczny widok, ale dwa... ahhhh:loveu: Quote
Recommended Posts