Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie mogę, płazy mnie prześladują...:evil_lol: Na egzamnie miałam wypisać synapomorfie płazów...aaa feeeee:evil_lol:

Kreon ma legowisko w ładnym kolorze:loveu: Królewskie łoże:cool3:

Posted

mizianko dla bliźniaczego dueciku, a dla
cioteczki udanego wyjścia...

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]

Posted

cześć dziewczynki !! miło widzieć tyle komentarzy:loveu:

Kreosia posłanie jest ciut małe:cool1: miało mieć 100cm na 80 a ma 90na 70. Wystawiłam im na allegro oczywiście odpowiedni komentarz:cool1: ale ja jestem leń i nie chce mi się tego odsyłać ,wymieniać i wydziwiac:roll: ale jak się dobrze położy to się mieści:evil_lol: :evil_lol:
lece po pieczywko ,a potem zasiądę na dogo,poodwiedzam Was, wgram filmik i wstawię foty ;)

Posted

Hej
czekam na płyte :cool1:
Zdjecia powoli sie wstawiaja u mnie, wiec bedziesz mogła podziwiac :eviltong: dałam na cyfrowe, ale to juz wiesz.

Dwie dziachy w hali wolnych lotów :p
potem usiasta dostała ochrzan od pani, bo weszła na kamienie chcac ufocić ptaka w gniezdzie:oops:

Posted

e tam, chłopak po prostu dużo gada no :evil_lol: i wesoły jest!

tu jak szczeniorek wyszedł

i moja mała niunia uśmiechnięta

a takiego dziś ufociłam:multi: ,w słońcu

w cieniu

Posted

wróciliśmy (przybiegliśmy) z 2-godzinnego spaceru, cali przemoczeni :evil_lol: ale zadowoleni :multi:
Spotkaliśmy Hektora i Fige, na szczęście bez jej pani :evil_lol: mam trochę fotek. Kudłate popływały, ja szukałam grzybów, ale nie ma nic :placz:
my przemoczeni a teraz słońce wyszło:cool1:
no więc najpierw pływaliśmy

potem spotkaliśmy Fige i Hektora

a potem zmokliśmy , a tu Kreoś własnie się suszy

Posted

o proszę jak się piesek umie zmieścić jak chce:evil_lol: taki się malutki umie zrobić:evil_lol:

a jabolka nie odmówię (wypiję dziś za Ciebie na imprezie celtycko-jakiejś tam):drinking:

Posted

puszek kłębuszek z Kreona
rozkoszny śpiochacz...

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]

Posted

Cześć :lol:
No i znowu kulturalna impreza rozpoczęta spagetti i colą przy stoliku zakończyła się chlaniem 'Leśnego dzbanu' i hehehe 'Taniego dobrego' (nazwa-bomba:evil_lol: ) :evil_lol:
e tam są wakacje- coś mi się należy:evil_lol:
zaraz wkleję jakieś foteczki ;)