Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]HellO cioteczko
działamy bez żadnych zarzutów....
więc korzystamy z okazji i...
wymiziaj nasz bliźniaczy duecik...[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Comic Sans MS]
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]

Posted

Jestem dziewczynki, jestem....ledwo żywa.....wykończona, tylko wpadłam na moment powiedzieć że zaliczyłam wszystko perfect :multi: :multi: :multi: pani doktor moje szwy pochwaliła i stwierdziła że widać że ćwiczyłam wczoraj, bo bardzo dobre są :multi: :multi:
Tylko jedno ale mam do dzisiejszego dnia...1,5 godziny czekałam pod lecznicą aż p dr się zjawi :cool1: jechała chyba gdzieś do konia i zamiast na 14 była na 15.30:cool1: a ja już nerwowa coby na jakiś pociąg zdążyć:cool1:
ale jest dobrze:lol: jeszcze tylko jeden wyjazd i żadna siła mnie już do Warszawy nie wywlecze ( no chyba że Usia i Figusia:loveu: )
miłego wieczorka i dobrej nocki,
bardzo miło po trudnym dniu wejść na dogo i widzieć, że wszyscy trzymają kciuki i czekają ,
dziękuję Wam za to :loveu:

Od-Nowa napisał(a):
:crazyeye: wow, te z rodzaju kraśnik wyglada jak piękna cesarzowa!! ale masz tam urozmaicenie!!
co do słoninki to brak słow!! jak równiutko!! och i ach tylko jakoś tak całość straszna!!... no ale skoro ma to ratować zwierzaka to proszę ćwiczyć jak najwięcej :lol:
śmieszna nazwa tej igły atraumatyczna... czy traumatyczna igła jest prosta :razz:

Posted

brak edycji:angryy:

Tania - igła atraumatyczna jest z wtopioną nitką, nie trzeba nawlekać. A traumatyczna jest bez nitki i trzeba nawlec, a to nawlekanie to iście traumatyczne przeżycie :evil_lol:

Posted

witamy!!
słoninki w kąt i czekamy na zdjęcie psiego towarzystwa!!
( a w końcu jak z tym szwem co go nie ma być widać??tak dobrze wypadł?? może wetka u której ćwiczyłaś ma inną technike??)

Posted

słoninkę zeżarł pies pani doktor :evil_lol: :evil_lol: sznaucer olbrzym o wdzięcznym imieniu Czarny :loveu: :loveu: ależ to cudne i mądre zwierzę jest:loveu: a jakie cierpliwe - ile roczników techników się na czarnym uczyło :cool3:

a co do tego szwu śródskórnego - tak jak pisałam są dwie techniki, a ja mam umieć tą którą umiem - z dwoma supełkami na końcach :lol:
zaraz zgrywam spacerkowe fotki, świeżutkie, jeszcze ciepłe:loveu:

Posted

no więc dzisiaj to była sielanka totalna na spacerku
większość czasu spędziliśmy tak:

tańczyliśmy trochę :evil_lol:

albo kazali nam pozować-co już było mniejszą sielanką dla czarnej części duetu

powalczyliśmy jeszcze trochę...

po czym poszliśmy na ugodę:evil_lol:

a pańcia w tym czasie zajmowała się 'swoim' makro :evil_lol:

uchwyciła bzyga w locie = MISTRZU !

i inne takie tam, ale już nie w locie:evil_lol:
oo ta parka co innego robiła:eviltong:

a ten próbował wejść na obiektyw

i poszliśmy do domu na śniadanko:multi:

Posted

noo złapać w locie to sztuka :multi: ale ta i tak jest słaba wg tego co widziałam....ale jak na mój aparacik-jest ok ;)
mam fajne foteczki ze spacerku z bokserką Arą, ale nie wiem czy ktoś chce?

Posted

eria napisał(a):
noo złapać w locie to sztuka :multi: ale ta i tak jest słaba wg tego co widziałam....ale jak na mój aparacik-jest ok ;)
mam fajne foteczki ze spacerku z bokserką Arą, ale nie wiem czy ktoś chce?

Ja zwykle - chcą wszyscy :eviltong:

Posted

noo tylko Ciebie widzę :eviltong:
to trzy fotki.

Kreosiowi tylko suczkę pokazać :evil_lol: a będzie łazić za nią i łazić:evil_lol:

Posted

A dobeczek to ktooo? Świetna fotka w locie:D I oczywiście gratuluję zaliczenia:multi: I pytanko... Czy mi się wydaje czy na drugiej fotce Foxi ma kaganiec?:razz:

Posted

już wielokrotnie pisałam,że Foxi kaganiec nosi właściwie non-stop dla właśnego zdrowia;) nie ma go tylko jak jest na smyczy, do zdjęć i jak się bardzo zmęczy.Wystarczy mi że raz ją już z ciężkiego zatrucia wyciągałam ....:-(

dobek to Hektor, jest na naszej stronce www w przyjaciołach ;) to jedyny samiec z którym Kreoś żyje w zgodzie bo jest wykastrowany :lol:

Posted

dzień dobry dziewczynki :p
Bardzo miło dziś zaczynam dzień - zaraz wyruszam na komisariat w sprawie wspomnianego już jakiś czas temu w galerii zboczeńca:cool1: jako że znajoma tak jak ja miała dość jego widoku, zgłosiła sprawę na komisariat, a ja poczyniłam drugi krok. Umówiłam się telefonicznie wczoraj z dzielnicowym na dzisiaj na 9.00 i idziem gada sypnąć :cool1:
trzymajcie kciuki.
Aha zabieram Kreośka :evil_lol: Niech go zamkną :evil_lol: żartuje:evil_lol: W rozmowie wczoraj pan dzielnicowy pyta o której mogłabym podejść, no to ja głośno myślałam i wspomniałam że o 9 wychodze z psem. A on na to od razu że to nie ma problemu, mogę przyjść z psem o ile ich tam nie zje :evil_lol: no więc ide.papa

Posted

Aniu gratuluje zdania tego szycia!:multi:
Fotki śliczne, a ten nakrapiany robaczek, ehhh:loveu:

Z takim obrońcą, jak Kreoś to żaden problem iść sobie na komisariat posypać:evil_lol: Mam nadzieję, że to coś da i w końcu będzie spokój;)

Posted

no przystojny pan policjant wypytał dokładnie o zboczeńca,napisał długi raport a potem poszliśmy w te krzaki gdzie on urzęduje i pokazałam policjantowi w którym miejscu , akurat go nie było:angryy: , ale będą tam częściej patrolować tą okolicę i mam zadzwnoić jak tylko go tam zobaczę.
Kreoś był bardzo grzeczny, położył się pod krzesłem, został poczęstowany wodą ze zdobycznego talerza :evil_lol: i ładnie ochlapał podłogę :evil_lol:

Posted

[quote name='eria']no przystojny pan policjant wypytał dokładnie o zboczeńca,napisał długi raport [FONT=Arial Black]a potem poszliśmy w te krzaki.[/FONT]....ooo, jak miło i ciekawie się zrobiło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

kurde ale pan policjant naprawde niezłe ciacho :evil_lol: :evil_lol:
dobra koniec tego dobrego, wkeljam foty z wczoraj
ta fota jest the best

moja zmęczona panienka z Arą

panowie ochroniarze:evil_lol:

Kreoś rozwija zainteresowania