panienkabubu Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ania, wybacz, ze pytam, ale Kreon taki niski, czy Ty taka wysoka? :cool3: Quote
eria Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 ja malutka jestem ;) a Kreon to nie bernardyn a sznaucer:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 eria napisał(a):ja malutka jestem ;) a Kreon to nie bernardyn a sznaucer:evil_lol: ale skoro olbrzym to myslalam, ze przynajmniej takiej wielkosci jak Halszka :evil_lol: ile masz wzrostu? :P Quote
eria Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 panienkabubu napisał(a):ale skoro olbrzym to myslalam, ze przynajmniej takiej wielkosci jak Halszka :evil_lol: ile masz wzrostu? :P 164 cm :loveu: Quote
panienkabubu Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 eria napisał(a):164 cm :loveu: o jesu to jesteś mi pod pachę, bo ja 173 :evil_lol: jesu jestem okropna:loveu: Quote
eria Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 panienkabubu napisał(a):o jesu to jesteś mi pod pachę, bo ja 173 :evil_lol: jesu jestem okropna:loveu: bo się przestaniemy kolegować :mad: :mad: :evil_lol: zawsze tak mówię Kreonowi jak jęczy o spacer albo jak coś zbroi:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 eria napisał(a):bo się przestaniemy kolegować :mad: :mad: :evil_lol: zawsze tak mówię Kreonowi jak jęczy o spacer albo jak coś zbroi:evil_lol: hyyhhyyhyh :evil_lol::evil_lol::evil_lol: spooooko spoko juz sie przyzwyczailam, ze jestem wysoka :evil_lol: dlatego tez mam wysokie i ogromne psy (no moze poza szczeniakami ktorym w brzuchu za bardzo sie spodobalo :p) Quote
eria Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 fotki są a tu oczywiście ni żywej duszy... No więc byłam u wetki nieopodal. Pożyczyła mi igłotrzymacz, igłę dostałam za darmo ;) i se szyłam...Szew supełkowy i naokrętkę super...ale ja mam zaliczać śródskórny,a okazuje się że źle go zaczynam:shake: i nie do końca wiem jak go zacząć.....będę improwizować efekty ćwiczeń igłotrzymacz Mathieu Quote
sota36 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 eEeeeeeeeeeee - <MArta - łobrzydliwe to łobrzydliwe i koniec!!!! Kto widzial "szpek" szyc? Quote
despera Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Dopiero zauważyłam... Jaką Kreonik ma piękną grzywkę:crazyeye: Nes ostatnio miał "wypadek" przy strzyżeniu, pani za daleko pojechała i stracił grzywkę między oczami...:placz: A szwy urocze:evil_lol: Quote
eria Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 ah ta jego grzywka i broda to moja największa duma i radość :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Korenia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 panienkabubu napisał(a):hyyhhyyhyh :evil_lol::evil_lol::evil_lol: spooooko spoko juz sie przyzwyczailam, ze jestem wysoka :evil_lol: dlatego tez mam wysokie i ogromne psy (no moze poza szczeniakami ktorym w brzuchu za bardzo sie spodobalo :p) Ja mam 176 cm, a psa mam 30 cm :oops: :evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 eria napisał(a):164 cm :loveu: Jak miło, nareszcie ktoś mojego wzrostu(prawie):loveu: Szew wygląda bleee.. ale co tam, ważne że prawidłowy:p Resztki fotek bardzo fajne! ...trzymaj się tam jutro dzielnie w tej Wawie;) Quote
eria Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 boszeee jakiego ja mam stracha, ustnie to jej o ranach i wstrząsie poopowiadam, ale ten szew śródskórny........kurde są dwie meteody : -zostają supełki na wierzchu na obu końcach szwu -na wierzchu nie zostaje nic, wszystko pod skórą i właśnie to pierwsze umiem zrobic, ale tego drugiego ni w zą, a jestem prawie pewna że na zajęciach własnie ten drugi ćwiczyli:shake: :shake: :shake: wczorajszy dopadnięty motylek z rodzaju Kraśnik, ale jaki gatunek nie wiem i gąsienice,jeszcze nie doszłam do tego jakich motyli Quote
despera Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Śliczne robale :D Może ty jednak fotografem zostaniesz? Nie stresuj się, będzie dobrze, wszyscy trzymamy za ciebie kciuki!!:) Quote
Od-Nowa Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 :crazyeye: wow, te z rodzaju kraśnik wyglada jak piękna cesarzowa!! ale masz tam urozmaicenie!! co do słoninki to brak słow!! jak równiutko!! och i ach tylko jakoś tak całość straszna!!... no ale skoro ma to ratować zwierzaka to proszę ćwiczyć jak najwięcej :lol: śmieszna nazwa tej igły atraumatyczna... czy traumatyczna igła jest prosta :razz: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='eria'] Zdjęcia super, a robale fuuuuj jak to dziwnie wygląda Quote
Pegaza Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Cze Ania:p będzie dobrze pewnie jestes po egzaminach juz ale trzymam kciukasy za CIEBIE:p Korenia ta gąsienica przemieszcza się szybko;) jak widać z Śląska do Wrocławia kawałek spory, ale nie dla gąsieniczki :eviltong: Quote
Korenia Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Pegaza napisał(a):Korenia ta gąsienica przemieszcza się szybko;) jak widać z Śląska do Wrocławia kawałek spory, ale nie dla gąsieniczki :eviltong: Hehe ;) Dobre :cool3: Quote
Recommended Posts