Pegaza Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Hi Ania:p w takim razie za egzaminy. Ja wiem od czego te klucze od zamku Twojego królewno:p przypalasz sobie dymka :sg168: tą zapalniczką:razz: Quote
zuzolandia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 .heheheehehheh ja to bym obstawała za pewnym pasem ;-) heheeheheh Quote
ewelinabuck Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 sliczne te foteczki a nowa stronka poprostu bombowa:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pianka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Wyszedł jak czarny terier a nie jak sznaucer:evil_lol: Quote
eria Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Pegaza']Hi Ania:p w takim razie za egzaminy. Ja wiem od czego te klucze od zamku Twojego królewno:p przypalasz sobie dymka :sg168: tą zapalniczką:razz: to jeszcze nie były egzaminy;) egzaminy te końcowe 19 i 20 są <boisię> a dymka sobie nie przypalam-nie palę i palić nie będę. A zapalniczkę w domu mam po tym jak kiedyś trzeba było w niedzielę rozpalić ogień w piecu a zabrakło zapałek, poleciałam do sklepu jedynego czynnego:evil_lol: i co się okazuje - nie ma zapałek! no to kupiłam zapalniczkę;) [quote name='zuzolandia'] .heheheehehheh ja to bym obstawała za pewnym pasem ;-) heheeheheh dziołcha jakie ty mosz pomysły, jo by w życiu na to nie wpadła!! aaaaaa już wiem od czego są!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: od kajdanek!!!!!!!!!!!!:cool3: [quote name='ewelinabuck']sliczne te foteczki a nowa stronka poprostu bombowa:loveu: :loveu: :loveu: dziękuję:lol: [quote name='Pianka'] Wyszedł jak czarny terier a nie jak sznaucer:evil_lol: a jaki przytulasty teraz jest, podoba mi się nawet taki:loveu: :evil_lol: na 11 jedziemy;) Quote
panienkabubu Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='zuzolandia'] .heheheehehheh ja to bym obstawała za pewnym pasem ;-) heheeheheh Czekamy wiec na zdjecia :multi: :multi: :multi: Quote
eria Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 wstawiłabym już wcześniej ale nie miałam neta jak na złość:cool1: Kreoś w trakcie:evil_lol: 'dlugo jeszcze?' 'pedicure':evil_lol: a potem nastąpiła zmiana fryzjerki :cool3: zrobiłam pół psa:cool3: alem dumna z siebie:eviltong: głowę zrobiłam w 99% sama:p a po wszystkim była chwila wystawowa:cool3: od tej lepszej strony:eviltong: a potem to już sama przyjemność - aporcik Quote
despera Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 :loveu:Cudna przemiana kudłacza w golaska:loveu: Patrząc na Kreona na tych fotkach, przypomina mi się pierwszy sznaucer, którego zobaczyłam... Miałam chyba z 8 lat, zobaczyłam wprawdzie tylko rysunek w książce, ale pies miał kopiowane uszy i ogon, i w ogóle podobny do Kreona:lol: Od razu powiedziałam rodzicom, że kiedyś będę miała takiego pieska... I spełniło się Wprawdzie niekopiowany, ale zawsze sznaucer:D Pozdrawiamy Czarnego Księcia i Małą Księżniczkę:loveu: i przy okazji ich pancię:shiny: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Pierwsze zdjęcie głowy jest takie...hmmm... to znaczy bardzo mi sie podoba :D Kreoś po przemianie uroczy :loveu: A długo trwało jego strzyżenie ? :p Quote
zuzolandia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 .pieknyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...czysta poezjaaaaaaaaaaa;-) ..a tam kajdanki;-) ...pas i jeszcze roz pas ;-) heheheheheh Quote
eria Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):A długo trwało jego strzyżenie ? :p z 2 godziny, może niecałe;) Quote
Dobcia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Świetnie wyszło! Efekt mówi sam za siebie:loveu: Zdolniacha z ciebie;) Ale ma fajną bródkę, taką prościutką i wyczesaną;) Quote
Pegaza Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Jaki cierpliwy :evil_lol: fotka z profilu bombowa:loveu: szczęśliwy pies :lol: Podsumuje fryzjer na 6+ w wykonaniu Ani, sam model wygląda pięknie:loveu: Quote
wiq Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Pianka napisał(a): Wyszedł jak czarny terier a nie jak sznaucer:evil_lol: to samo mialam pisać;) matko, bo odnowie bio;) Kreon nie wyglada na swoje lata:) Quote
panienkabubu Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 jesu........ pieknie wyglada............:mdleje::mdleje: Quote
Teklunia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 no nie moge! :-o ale przystojniak!!! :loveu: a samo strzyżenie też wyglądał bardzo dostojnie - z taką elegancją podawał łapkę do przycięcia i oczkami przewracał ;) Quote
Usia Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 wyglada zupełnie jak ten psiak z avatorka ;) Ania czywiscie widzimy sie 18-go :cool3: Quote
eria Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 dzień dobry wszyskim :multi: wróciłam właśnie z 2 godzinnego spacerku:loveu: mam trochę fotek to jak zgram to parę wkleję :cool3: Usia - oczywiście że się widzimy 18, i 19 też!!!! :loveu: Quote
zaba14 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Hej Aniu! Kreon jest sliczny! ale mu zawsze ładnie czy w krotkiej siersci czy w dlugiej ;) Moze sprobuj cos zrobic z Foxi :evil_lol: :evil_lol: Quote
eria Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 nie nie, Foksiątka mi żadna maszynka nie dotknie! Wara wszystkim maszynkom od Foksiątka! :loveu: ładnie mi ta głowa wyszła:eviltong: mała niunia ostatnio w galerii zaniedbywana;) dumny:cool3: i dzisiejsze makrołowy:evil_lol: Quote
barbara.h Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Cześć! nadrabiam zaległości :loveu: Jaki zarośnięty :eviltong: jaki przystojny :multi: Quote
barbara.h Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 dam Ci znac jak wstawie, bo mnie gonią od kompa :cool3: edytuję!!! są już fotki, nie wszystkie, ale narazie wystarczy?! ;) Quote
Recommended Posts