Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sota36 napisał(a):
Ina - un tam jest, sprzed tygodnia!

widziałąch ;-) ale taki uciety .terozki mo zrobic z bliska :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo jo trocha slepo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:......a Ty wiysz ze un z halymby jest ? hehehe:multi::multi::multi:

Posted

Dobcia napisał(a):
O kiełboskach, zdrowiu, halembie i... przyszłości:evil_lol:

zuzolandia napisał(a):
Tak jest ;-) Jadzia ma racje .....a głownie o przyszłosci ;-) Twojej Anula na dodatek ;-) hehehehheheheheh ...........a kiełbaske by sie zjadło ;-)

wiq napisał(a):
i było ognisko czy nie?..:cool3:
bo sie w koncu polapac nie umiem..:evil_lol:

no wlasnie!!! Zanim Ty Anula sie bez "gowy" i rozumu zakochosz - musisz tego od kielbasek nam dac pod locena! Jo niy wiym, czy un Ciebie wart bydzie. Choc Ty marudzisz i zrzyndzisz, to jednak fajno frela z Ciebie, i my, dogo psiapsiolki, muszymy go wez pod obstrzal i bydmy cie brionic! Bo jak Ci sie cos zlego stanie i bydziesz - nie dej Boze - rycec przez niego - to un juz trup! I powiydz to mu! Niech un wiy, ze Ty mosz zaplecze za sobom agresywnych psow i jeszcze wrednijszych kulezanek! Juz mi tego boroka plaskatego jest zol! Ale - jak un jest fest a fest - to mo nasze blogoslawieynsto!Ino niech sie miarkuje!!!!Bo my wredoty!!!! I niekonkretnych "dzyndzlikow"my nie scierpimy! Nie wiym, jak inni, ale my i Gutek - na pewno. Choc inni chyba tyz!!!p.s. wiq - u ta fojera mo dzis byc, jak dyszcza niy bydzie!!!A moze my tam nalot zrobiymy???Fto wiy???Naszyj anuli my za ceski nie domy!!!!!!!!!
A to wszystko napisalam - ja - nauczyciel ( nie lubie formy zenskiej), ktora dab o piekno mowy polskiej!!!I'm sorry, so sorry..

Posted

wiq napisał(a):
sota, mistrzu...:lol::lol: podpisuje się!:lol:

eee tam... jo nie "miszcz" ino ...nauczyciel ...histerii...ale!!!Starom sie jak moga!A jak Anula mnie łokrzani, to jo Jej ...wtrombia!

Posted

nooooo z takim zapleczem to jo moga iść na ognisko :evil_lol: jak coś to byda dzwonić i mota natychmiast przyjechać na bunkry :evil_lol:
Ina wczorej przegięła :evil_lol: jak jej powiedziałam że mi jakoś tak niedobrze, to się mnie zapytała czy nie mam ochoty na ogórka :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
nooooo z takim zapleczem to jo moga iść na ognisko :evil_lol: jak coś to byda dzwonić i mota natychmiast przyjechać na bunkry :evil_lol:
Ina wczorej przegięła :evil_lol: jak jej powiedziałam że mi jakoś tak niedobrze, to się mnie zapytała czy nie mam ochoty na ogórka :evil_lol:
i na kiszono kapucha???

Posted

sota36 napisał(a):
no wlasnie link Twoj z allegro:)

ahaaaaaaaa :):):) a ja mam już gotową stronę główną - miodzio

p.s.leje....to już po ognisku