eria Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 sota36 napisał(a):jak to ...erotycznie brzmi.... ty mosz jakieś dziwne myśli wiesz :evil_lol: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 heheheeh nie dziwne tylko ZDROWE !!!!! Zrob fota tymu kiełbaskowemu mezciznie;-) i wklej ....albo przynajmniej pokoz na gg.......ciekawe my som ;-) hehehehehe Quote
Dobcia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 A ja go widziałam!:multi: Na filmiku!:multi: Bardzo tu zdrowa pogawędka, bardzo:evil_lol: A nie wiecie, ze smażone nie zdrowe jest?:cool3: Quote
zuzolandia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 sota36 napisał(a):Ina - un tam jest, sprzed tygodnia! widziałąch ;-) ale taki uciety .terozki mo zrobic z bliska :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo jo trocha slepo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:......a Ty wiysz ze un z halymby jest ? hehehe:multi::multi::multi: Quote
sota36 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 No terazki wiym, ze to synek z Halymby! A fakt - smazone - niezdrowe! Ale tam... na cosik umrzitnunc trza! Quote
zuzolandia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 zoboczymy co z tego wyniknie hehehehehheh smazone gotowane surowe ......wszystko jest niezdrowe eheheheheh Quote
eria Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 ło czym wy łosprawiocie sam to jo niy wiym :shake: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 O kiełboskach, zdrowiu, halembie i... przyszłości:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Tak jest ;-) Jadzia ma racje .....a głownie o przyszłosci ;-) Twojej Anula na dodatek ;-) hehehehheheheheh ...........a kiełbaske by sie zjadło ;-) Quote
wiq Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 i było ognisko czy nie?..:cool3: bo sie w koncu polapac nie umiem..:evil_lol: Quote
sota36 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Dobcia napisał(a):O kiełboskach, zdrowiu, halembie i... przyszłości:evil_lol: zuzolandia napisał(a):Tak jest ;-) Jadzia ma racje .....a głownie o przyszłosci ;-) Twojej Anula na dodatek ;-) hehehehheheheheh ...........a kiełbaske by sie zjadło ;-) wiq napisał(a):i było ognisko czy nie?..:cool3: bo sie w koncu polapac nie umiem..:evil_lol: no wlasnie!!! Zanim Ty Anula sie bez "gowy" i rozumu zakochosz - musisz tego od kielbasek nam dac pod locena! Jo niy wiym, czy un Ciebie wart bydzie. Choc Ty marudzisz i zrzyndzisz, to jednak fajno frela z Ciebie, i my, dogo psiapsiolki, muszymy go wez pod obstrzal i bydmy cie brionic! Bo jak Ci sie cos zlego stanie i bydziesz - nie dej Boze - rycec przez niego - to un juz trup! I powiydz to mu! Niech un wiy, ze Ty mosz zaplecze za sobom agresywnych psow i jeszcze wrednijszych kulezanek! Juz mi tego boroka plaskatego jest zol! Ale - jak un jest fest a fest - to mo nasze blogoslawieynsto!Ino niech sie miarkuje!!!!Bo my wredoty!!!! I niekonkretnych "dzyndzlikow"my nie scierpimy! Nie wiym, jak inni, ale my i Gutek - na pewno. Choc inni chyba tyz!!!p.s. wiq - u ta fojera mo dzis byc, jak dyszcza niy bydzie!!!A moze my tam nalot zrobiymy???Fto wiy???Naszyj anuli my za ceski nie domy!!!!!!!!! A to wszystko napisalam - ja - nauczyciel ( nie lubie formy zenskiej), ktora dab o piekno mowy polskiej!!!I'm sorry, so sorry.. Quote
sota36 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 wiq napisał(a):sota, mistrzu...:lol::lol: podpisuje się!:lol: eee tam... jo nie "miszcz" ino ...nauczyciel ...histerii...ale!!!Starom sie jak moga!A jak Anula mnie łokrzani, to jo Jej ...wtrombia! Quote
eria Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 nooooo z takim zapleczem to jo moga iść na ognisko :evil_lol: jak coś to byda dzwonić i mota natychmiast przyjechać na bunkry :evil_lol: Ina wczorej przegięła :evil_lol: jak jej powiedziałam że mi jakoś tak niedobrze, to się mnie zapytała czy nie mam ochoty na ogórka :evil_lol: Quote
eria Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Foxi dogopsiółkom pokazuje język ! o !:cool3: Quote
sota36 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 eria napisał(a):nooooo z takim zapleczem to jo moga iść na ognisko :evil_lol: jak coś to byda dzwonić i mota natychmiast przyjechać na bunkry :evil_lol: Ina wczorej przegięła :evil_lol: jak jej powiedziałam że mi jakoś tak niedobrze, to się mnie zapytała czy nie mam ochoty na ogórka :evil_lol:i na kiszono kapucha??? Quote
eria Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 sota36 napisał(a):i na kiszono kapucha??? na miodek i śledziki tyż !!! Quote
sota36 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 eria napisał(a):na miodek i śledziki tyż !!! i na to tort bita smietana koniecznie plyn do mycia naczyc - ludwik - i!!!ZASMAZKA!!!Zygam!!!! Quote
eria Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 nooo z tym ludwikiem toś chyba przedobrzyła :evil_lol: cytrynowy :cool3: :cool3: Quote
eria Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 super, dzięki ;) wystawiłam ją też na allegro wczoraj Quote
Teklunia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 eria napisał(a): hihihi :evil_lol: super wyszła :lol: Quote
sota36 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 eria napisał(a):super, dzięki ;) wystawiłam ją też na allegro wczoraj no wlasnie link Twoj z allegro:) Quote
eria Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 sota36 napisał(a):no wlasnie link Twoj z allegro:) ahaaaaaaaa :):):) a ja mam już gotową stronę główną - miodzio p.s.leje....to już po ognisku Quote
Recommended Posts