Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie no to już nawet nie jest zdrowe tak szybko postępy robić :mad: kto to widział tak się szybko rozwijać??:evil_lol: WIELKIEEEE brawa za ... motyla??:razz: czy inne cÓś:lol:

Posted

hej kochani ! Wróciłam od mamy, ma urodzinki dzisiaj :lol: i mam świetny nastrój, bo się dowiedziałam że w sobotę znowu ognisko u nas na polach jest :multi: :multi: :multi: a sie cieszę bo będzie taki fajny kumpel :cool3: ten co mi kiełbaskę smazył ostatnio:evil_lol: :evil_lol:
cieszę się że fotki motylka się podobają ;) To motyl dzienny karłątek leśny :lol:

Posted

sota36 napisał(a):
Ktos chyba wtopil....

że co ?????? :cool3:

Jola czy Ty masz może książkę z serii "hobby" o briardach ????bo mam na zbyciu używaną :cool3:

Posted

sota36 napisał(a):
oj nie wiemi, czy Inka ma. Jesli bedzie miala, to mozesz opchnac na allego - z pewnoscia ktos kupi, bo tych ksiazek jest malo.

no tak właśnie planuję, mam też używaną z tej serii o sznaucerach. Moja mama dziś skądś skołowała za darmo :lol: a szkoda że dopiero teraz bo taką ksiązke o sznaucerach kupiłam w Bytomiu na wystawie niedawno....:cool1:
więc jak Inka ma tą książkę o briardach to obie wystawię na Allegro;)

Posted

Heh, jedno ciekawe zdanie, a tu jakże dalekie wnioski...:evil_lol:

Śliczne istoty z mikroświata:loveu:
Choć ja wolę zostać przy kwiatach, mniej ruchome są i zawsze wychodzą;)

Posted

e tam Jadzia- owady to jest wyzwanie !!! Ten akurat pięknie pozował nieruchomo, a skakałam do niego z aparatem ze wszystkich stron:evil_lol: dopiero jak go dotknęłam obiektywem to odleciał....ok metra gdzie ...mogłam go focić dalej :evil_lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]A gdzie Kreoś ma swoją piłeczkę...?!
też by coś poniósł w mordce..[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]
[FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD[/FONT] [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]

Posted

.nie rozumiem dlaczego ja nie umiem tym moim takich fot robic ??? taki tuk ze mnie ??? piekneeeeeeee;-)
Anula wtopiła ???? .hmmm......i tak cicho siedzi ??? trza ja na spytki wziasc ;-) .heheehehhe

Posted

nie chlastej się!!! nowy aparat kup :evil_lol: :evil_lol:
Kreoś z Foksią mają jedną piłkę wspólną, ale ta obecna jest już w strzępach, w szufladzie czeka już na swoją kolej nowa piszcząca piłeczka,no i jest jeszcze ta kradziona od Foxi :evil_lol:

nie rozumiem dlaczego ja nie umiem tym moim takich fot robic

a próbowałaś ??????????? :cool3:

Posted

Zrobiłam dziś fotke owadowi...przypadkeim, mnie robaczki nie lubia;) Nie moze się to równać z twoim makro, ale cóż... piękna gąsieniczka:loveu:
Hehe fajnie że mają piłkę wspólną, ale to chyba Foxia decyduje, kto się nią ma bawić:cool3:

Posted

hehe Foxi we wszystkich sprawach decyduje :evil_lol:

Zabrałam się za zmianę image'u mojej stronki :cool3: korciło mnie od dawna żeby popróbować coś w trochę innym stylu zrobić i własnie zaczęłam, nie mam jeszcze za szczególnie pomysłu na organizację strony, ale może przyjdzie z czasem:evil_lol:

a z tym wtapianiem - kurdeeeeeee:shake: :evil_lol:

Posted

sota36 napisał(a):
ANIAAAAA!!! Jutro ognisko!!!! Pozdrow tego od ...kielbaski!!! :):):)

ognisko będzie jak nie będzie padać..........................:roll:
A kiełbaskę mi usmaży znowu-już mam obiecane :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
ognisko będzie jak nie będzie padać..........................:roll:
A kiełbaskę mi usmaży znowu-już mam obiecane :evil_lol:
jak to ...erotycznie brzmi....