zuzolandia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 .łooooooo matyldooooooo toz to juz rodzinne ..najpierw Foxi zarła maki i była na haju a terozki Anula na centralnym sie nacpała i jeszcze bidnego psioka w dodatku nie swojego wciaga w nałóg ;-) straszneeeeeeeeeeee witanko i pozdrawianko ;-) heheeheheheh Quote
eria Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 cześć dziewczynki :lol: mam tam jakieś fotki spacerkowe, ale nie wiem czy zdążę teraz wgrać na kompa , zmniejszyć,obrameczkować i wkleić, jeśli nie to fotki będą dopiero po południu. Za niecałą godzinkę jadę do Katowic ...zapisać się na to roczne policealne studium grafiki komputerowej ;) Quote
zuzolandia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 OOOOOO jak te dzieci to dzisiaj spragnione wiedzy som;-) ehehehehe DZIENDOBEREK ANULA;-) Quote
panienkabubu Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 eria napisał(a):cześć dziewczynki :lol: mam tam jakieś fotki spacerkowe, ale nie wiem czy zdążę teraz wgrać na kompa , zmniejszyć,obrameczkować i wkleić, jeśli nie to fotki będą dopiero po południu. Za niecałą godzinkę jadę do Katowic ...zapisać się na to roczne policealne studium grafiki komputerowej ;) jak bedziesz w poblizu Piotrowic, to zapraszam do minena uczelnie, postawie Ci KAWE :evil_lol:, nuuuude mam teraz:evil_lol: edit: jade do wojewodzkiego inspektoratu weterynarii :p Quote
eria Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='zuzolandia']OOOOOO jak te dzieci to dzisiaj spragnione wiedzy som;-) ehehehehe DZIENDOBEREK ANULA;-) pierońsko........... [quote name='panienkabubu']jak bedziesz w poblizu Piotrowic, to zapraszam do minena uczelnie, postawie Ci KAWE :evil_lol:, nuuuude mam teraz:evil_lol: edit: jade do wojewodzkiego inspektoratu weterynarii :p nie, ja będę tylko w samiutkim centrum, nigdzie dalej się nie wypuszczam:lol: Quote
zaba14 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 wiq napisał(a):Żaba, piłaś absynt?.. Taki prawdziwy, zielony?.. Miałaś haluny?..:cool3::cool3: tak zielone, ale tylko kieliszek wypilam (chyba za duzo eurotripu :P );) moj chlopak z kumplem wypil butelke, ale na dwa dni ja mieli bo tak paliło :lol: :lol: :lol: Quote
Pianka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [FONT=Arial Narrow][/FONT] Ci ty brałaś przed przyjadem do tej Warszawy? Chyba zamiast środków uspokajajacych wziełas co innego:evil_lol: Quote
eria Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 no i się załatwiłam :lol: skazałam się na rok nauki dłużej......;) zaraz obrobię foteczki psów i makro koników polnych, chce ktoś ?? Quote
eria Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 aha nikt nie chce :cool1: trudno wkleję dla siebie! Quote
wiq Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='zaba14']tak zielone, ale tylko kieliszek wypilam (chyba za duzo eurotripu :P );) moj chlopak z kumplem wypil butelke, ale na dwa dni ja mieli bo tak paliło :lol: :lol: :lol: nie eurotripu tylko Młodej Polski:evil_lol::evil_lol: http://images22.fotosik.pl/113/3b464c07496be163.jpg samobójca czy skok na bungee?...:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 o Wiq niedobra, właśnei miałam to samo napisać odnośnie żuczka :evil_lol: boskie sielone stwory :loveu: Quote
ewelinabuck Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a foxi i kreonik zawsze zgrany duet;) Quote
Dobcia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Co ja tu widze:cool3: 500 stronka:cool3::multi: i nikt nie pije??? niemożliwe...........................:evil_lol: Ale wysyp koników:loveu: A futrzaczki z patyczkiem też śliczne:loveu: Quote
eria Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 o kurcze !! już 501 !! a co tam pijemy !!!! tzn wypiję sobie sama bo tłumów to tu nie ma:roll: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Dobcia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Nie sama, nie sama.... już jest nas dwie:cool3: :beerchug::drinking::beerchug::multi: Quote
Od-Nowa Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 :lol: ale macie tempo , trzeba nadganiać :evil_lol: ponad 5oo stron a ile to dni życia. nawet nostalgicznie troche się robi :loveu: Quote
Pegaza Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Ania i od razu pytam gdzie te moje psy ufocone czyżby się nie udały fotki? no to chlup w ten głupi dziób Quote
eria Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 masz rację..... Chciałabym Wam wszystkim odwiedzającym podziękować, za to że jesteście, odwiedzacie ten wątek, nawet nie pisząc, radzicie,pocieszacie,rozśmieszacie i pijecie ze mną:). Nie byłoby bez Was tych 500 stron kochani .... Usia Wiq Dobcia Od-Nowa Zaba14 Pianka Zuzolandia Sota36 bGirl Rinuś Agushka EwelinaBuck Pegaza Czarna_Owieczka Cerber Tygra Marta-Ares Malawaszka AlicjaRydzewska KaraTC Madzia18Sosnowiec PanienkaBubu Teklunia Korenia Julix Milena182 APSA Furciaczek Haska12 Gogunia Despera Viekna Carolcia Ola&Kora Nathaniel PatikujekZabrze Ewa&Kumpel Diabelkowa Anetta Agunia-Pańciunia Barbarah Constancja Nitencja oraz wszystkie osoby które choćby raz nas odwiedziły i napisały choć jednego posta z tych 5000 DZIĘKUJĘ !!!!!!!!!!! zaraz napewno zjawi się ktoś kogo nie wymieniłam.... Pegaza - fotki Twoich psów są na mojej stronce-odnośnik w podpisie Tyle Was tu jest na tej liście a ja marudzę że nikt nas nie odwiedza no i główni bohaterowie - bez nich też nie byłoby wątku przecież! Quote
zuzolandia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 .jestem zachwyconaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;-) jak ten czas leci .dopiero co tu zajrzałąm a tu prosze 500 strona 5000 post boszzzzzzzzzz .......jak zatrzymac ten czas choc na chwile ???? buzioleeeeee kusioleeeeee;-) Quote
sota36 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 No to zdrowko i oby dalek do tysiaczka!!!A masz tych 'goscio"!!!p.s. Ale juz nie robale... Quote
Usia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Chciałabym Wam wszystkim odwiedzającym podziękować, za to że jesteście, odwiedzacie ten wątek, nawet nie pisząc, radzicie,pocieszacie,rozśmieszacie i pijecie ze mną:smile:. Nie byłoby bez Was tych 500 stron kochani .... Usia ja jestem na liscie i to jako 1-a :cool3: :cool3: :cool3: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: robale sa okropne ale konik na niebieskim tle jest sliczny za zdrowie waszej całej 3-ki :drinking::beerchug::beerchug: Quote
Czarna_Owieczka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 :multi: O! ja tez jestem na liście wybrańców :cool3: mmmm ...mimo że paszcza mnie boli (godzinę temu założono mi aparat) to bardzo mi miło. Wypiłabym z wami ale nie ten wiek (:lol:) Quote
Od-Nowa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 uch ale wzruszenie ogarnęło. bardzo lubie tu zaglądać. zawsze czeka dużo niespodzianek ;) ostatnio jak weszłam na główną strone dogomanii było w losowo wybranych zdjęciach Wasz tzn Foxi i Kreona biegnących. bardzo się ucieszłyam na ich widok w końcu to dobrzy znajomi :loveu: Quote
eria Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 dzień dobry dziewczynki :):):) na dobry początek zachmurzonego dnia foteczki na rozchmurzenie:cool3: moja ulubiona polna droga :cool1: :cool1: co chwilę tamtędy teraz ciężarowe jeżdżą i tak to wygląda:cool1: zasłona dymna spojrzenie wgłąb oślinionej mordy sznaucera a ja se pójdę do fryzjera,ale fot nie dam,bo zmiana będzie niewielka;) Quote
Recommended Posts