Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Łomatkooo jakie cudne brzydkie kaczątka!!!!:loveu: Ja cem mieszkać nad jeziorem, najlepiej w lesie, a tu nic tylko piasek i słona woda... Nie mam takich ślicznych widoczków:shake:

Posted

piekne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Despera ludziom nie dogodzisz, mój TZ chciał by mieszkac tam gdzie ty, ja bym wolała góry a ty chcesz jezioro, dziwne ze jakos nikt nie chce mieszkac w miescie a ja głupia musze sie kisic w okropnej warszawie :angryy:

Posted

Ech takie życie... Ja już nawet widzę mój wymarzony domek, tylko czy kiedyś go zobaczę naprawdę?;) Powiedz TZ-towi, że nad morzem owszem fajnie, ale poza sezonem- teraz pełno ludzi, nie mam nawet gdzie z Nesem wyjść żeby pobiegał, o 6 rano już na plaży ludziska łażą... Przereklamowane to trochu;)

Posted

Jakie cudowne brzydkie kaczątka:loveu::loveu::loveu:

Mówcie co chcecie, ja tam kocham moją wieś, moje górki, moją żywiecczyzne, mnie niczego nie brakuje:loveu:

Kraków ma może swoje plusy, jest gdzie wyjść wieczorem... ale ja nie jestem jakoś bardzo rozrywkowa, wolę pola i lasy, niż zasmrodzone puby:roll:

Filmiki widziałam;)

Posted

Dobcia napisał(a):

Kraków ma może swoje plusy, jest gdzie wyjść wieczorem... ale ja nie jestem jakoś bardzo rozrywkowa, wolę pola i lasy, niż zasmrodzone puby:roll:
Ja sadzę tak samo - dużo bardziej wole iść z Amy na spacer niż siedziec we Wrocławskim zasmrodzonym pubie :evil_lol:
Brzydkie kaczątka - niesamowicie piękne :loveu: :loveu:

Posted

Piękne zdjęcia maluchów, urocze są

Dobcia napisał(a):
ale ja nie jestem jakoś bardzo rozrywkowa, wolę pola i lasy, niż zasmrodzone puby:roll:

Niektóre puby są całkiem przyjemne i wcale nie zasmrodzone :cool3: Barów pełnych nawalonych pijaków też nie lubie, ale to chyba jak większość

Posted

BBeta napisał(a):
Niektóre puby są całkiem przyjemne i wcale nie zasmrodzone :cool3: Barów pełnych nawalonych pijaków też nie lubie, ale to chyba jak większość

Albo rynek w Krakowie ma takich miejsc za mało albo ja miałam pecha:evil_lol:

Posted

Pobudka wszystkim!!!!!!!! wstawać !!!!!!!!!!!!!! ja musiałam wstać to wy też!!!!! :diabloti:

jadę znowu do tej przeprzydłej Warszawy...
na dzisiaj parę fotek

tak się męczy niunia na spacerkach jak jest tak ciepło, Kreon (że niby dziadziuś:roll: ) by biegał a ona ledwo idzie:cool1: zresztą coraz bardziej zauważam że już się szybciej męczy niż dawniej,kiedyś zmęczenie Foxi graniczyło z cudem, niepokonana była...

słodka minka Kreosia:loveu:

papa dziewczynki , do zobaczenia wieczorkiem

Posted

Oj biedna Foxi..

Halszka przez te upały męczy się przeokropnie, po 5cio minutowym (dosłownie) spacerze pada jak zabita do cienia i dyszy, Major za to nie może oddychać, a Ben wybiera pory do spacerowania na ok 22 :evil_lol:

Takie nasze biedne psiaki no.. :(

sliczne :loveu::loveu:

Posted

Eria, przy Tobie to nawet żuczkie nie mogą mieć chwili prywatności :shake: :evil_lol: ;)

Cuda dwa :loveu:

:loveu: :loveu: :loveu:
Ja maluchów nie widziałam, pewnie jeszcze samica siedziała na jajkach, bo jej też nie było widać. Tylko samiec dzielnie patrolujący całe jezioro.

Posted

Jaka zmęczona Foxinia:loveu:
Portreciki śliczne;)

Moje w te upały zdecydowanie wolą las, niż pola, a Azuś coraz częściej w ogóle odmawia wyjścia na spacer:roll:

Posted

podziwiam Cie za te wyjazdy do Warszawy. nie dość ,że pora straszna ( 4 rano:-o ) to jeszcze upalne podróże i pasjonujące zajecia :lol:
ale powrót do kudłaczy chyba wtedy tym przyjemniejszy ;)

Posted

Kooikerka witamy,

cześć dziewczynki :loveu: :loveu: !! Najbardziej kocham przyjazdy do domu z Warszawy :loveu: To jest radość dopiero :multi: :multi:

Więc zdaję relację z wyjazdu : nauczyłam się szyć:
-supełki:multi:
-szew materacowy:multi:
-szew śródskórny:multi:
-szew na okrętkę :multi:

i napisałam duuuży sprawdzian z analityki weterynaryjnej : ocena organoleptyczna mleka i mięsa, pestycydy, trucizny ;)

Jutro chyba jadę zapisać się na tą grafikę komputerową :lol: zaocznie co dwa tygodnie w weekendy od 8-18 ;) Cena według tego co płacę teraz:cool1: nie jest wcale wygórowana :multi:

No i udało się znowu dzisiaj spotkać z Usią i jej Figusią :):) jak ja je obie uwielbiam :) będą później dwie fotki, Ula mi zrobiła na centralnym z Figusią :)

Posted

[FONT=Arial Narrow][/FONT]

[FONT=Arial Narrow][/FONT]

Eria nam sie zjarała w tej okropnej warszawie :evil_lol: :eviltong::evil_lol: :eviltong::evil_lol:
W koncu po cos poszła na ten centralny :eviltong:
Ciekawi mnie tylko czemu Figa jakas taka dziwna była potem :cool1:
Eria przyznaj sie czym ja poczestowałas

"Jestes dilerem narkotyków sprzedajesz je na miescie, przy szkole, na chodniku, ty jestes ..." do posłuchania :D Łzy

Posted

to nie ja !! ja się do siebie nie przyznaję!!! boszeee ale tak okropnie to jeszcze w życiu na żadnej focie nie wyszłam, to jest rekord normalnie!!!!!
:shake: :shake: :shake: :shake:
Ten Uli aparat napewno jest winny!!!!!!!!