Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak już Carolcia - uśmiechnęła a nie uśmiechnął :razz: to dziewczynka moja jest!

wróciłam z 3 godzinnego spaceru z setkami fot na dwóch aparatach :cool3: teraz je zgrywam, jak ktoś chce to niech się wpisze bo nie wiem ile się opłaca wkleić :evil_lol:

Posted

pańciaaa ! pobaw się ze mną badylkiem !

no dobraaa idę...

Ty zobacz - kamyczek !!!!!

PAŃCIAAAA !!!!!!!! POBAW SIĘ ZE MNĄ KAMYCZKIEM !!!!! NIE CHCIAŁAŚ BADYLKIEM SIĘ BAWIĆ TO SIĘ KAMYCZKIEM POBAW ZE MNĄ !! PAŃCIAAAAA!!

to ja sobie popatrzę na okolicę :cool3:

Posted

Ooooo, picie:drink1:

eria napisał(a):

...tylko za co? chyba za rozstania, bo tu już tylko singielek został...:evil_lol:

eria napisał(a):

Świetne zdjęcie!!!!! I ona tak chciała siedzieć?

Posted

eria napisał(a):
jak już Carolcia - uśmiechnęła a nie uśmiechnął :razz: to dziewczynka moja jest!

sorki zapomnialam sie!!:oops: Przepros Foxi jesli poczula sie urazona :lol:

Posted

dzień dobry kochani :p

wchodząc teraz na dogo zauważyłam ten wątek i się zaczęłam bać....
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5524027#post5524027

wprawdzie na moich terenach nie widziałam śladów becności dzików,ale skoro one i na drogi wychodzą :crazyeye: tomogą niebawem się zjawić :shake: :shake:

a teraz fotki
niunia w margaretkach -czy czymś podobnym:evil_lol:

niunia wypatrywacz

nasłu****ący Kreoś

co w trawie piszczy

Posted

eria napisał(a):
dzień dobry kochani :p

wchodząc teraz na dogo zauważyłam ten wątek i się zaczęłam bać....
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5524027#post5524027

wprawdzie na moich terenach nie widziałam śladów becności dzików,ale skoro one i na drogi wychodzą :crazyeye: tomogą niebawem się zjawić :shake: :shake:

eeee tam :). Ja chodze po lesie gdzie sa dziki i jakos ani razu sie z nimi nie spotkalam. One boja sie ludzi, wiec za czesto nie wychodza gdy wiedza, ze w poblizu jest czlowiek (przynajmniej tak mi sie wydaje :evil_lol: )

a foteczki robaczkow cudne :D:D

Posted

ewelinabuck napisał(a):

wow ja zeby takie robic musze sobie soczewke macro kupic;)
zapraszam do nas na foteczki;)

a to zdjęcie akurat było robione moim małym canonikiem ;) tego samego robaczka robiłam olympusem mamy,ale on ma makro od 3 cm , a szkoda bo zdjęcia bardzo ładne wychodzą. Mój ma od 1 cm i jest super, mogę prawie że dotknąć fotografowanego obiektu ;) i nie trzeba żadnych soczewek wartych fortune:multi:

Carolcia napisał(a):
eeee tam :). Ja chodze po lesie gdzie sa dziki i jakos ani razu sie z nimi nie spotkalam. One boja sie ludzi, wiec za czesto nie wychodza gdy wiedza, ze w poblizu jest czlowiek (przynajmniej tak mi sie wydaje :evil_lol: )

a foteczki robaczkow cudne :D:D

A przeczytałaś pierwszy post tego wątku ? Locha zaatakowała na osiedlowym skwerku dogomaniaczkę i rozszarpała jej dwa jamniczki... a inna osoba pisze że jechała gdzies, a przed autobusem locha z młodymi se bezstresowo przechodziła.......

a ja mam znowu śliczne fotki, wyciągnęłam mamę na spacer i znów mam foty z psami, a jakie śliczne :)