eria Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 jak już Carolcia - uśmiechnęła a nie uśmiechnął :razz: to dziewczynka moja jest! wróciłam z 3 godzinnego spaceru z setkami fot na dwóch aparatach :cool3: teraz je zgrywam, jak ktoś chce to niech się wpisze bo nie wiem ile się opłaca wkleić :evil_lol: Quote
eria Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 pańciaaa ! pobaw się ze mną badylkiem ! no dobraaa idę... Ty zobacz - kamyczek !!!!! PAŃCIAAAA !!!!!!!! POBAW SIĘ ZE MNĄ KAMYCZKIEM !!!!! NIE CHCIAŁAŚ BADYLKIEM SIĘ BAWIĆ TO SIĘ KAMYCZKIEM POBAW ZE MNĄ !! PAŃCIAAAAA!! to ja sobie popatrzę na okolicę :cool3: Quote
Pianka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 heheh no to co tak stoisz. Pobaw się z nim:evil_lol: Quote
Korenia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Eriaaaaaaaaaa super banereeeeeeeeeeeeek ! :loveu: Quote
ewelinabuck Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 sliczne kiedy ja ci dorownam z tymi fotkami:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: wiecejjj;) Quote
Dobcia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Ooooo, picie:drink1: eria napisał(a): ...tylko za co? chyba za rozstania, bo tu już tylko singielek został...:evil_lol: eria napisał(a): Świetne zdjęcie!!!!! I ona tak chciała siedzieć? Quote
eria Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 pewnie że chciała siedzieć :lol: chcecie więcej to proszę bardzo :lol: Quote
Od-Nowa Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 to się nazywa posągowa piękność:lol: kawalerowie u stóp leżą!! Quote
Czarna_Owieczka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Jaki Kreoś dziwny z profilu (taka broda szpiczasta) ;) Foxi na drugiej ślicznie wyszła :D Quote
Dobcia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Jak fajnie Foxi zadziera bródkę:loveu: A Kreon z profilu jakiś taki... nie Kreonowaty:cool3: Quote
Czarna_Owieczka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 macie może jeszcze jakieś fotki ? :razz: Quote
Carolcia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 eria napisał(a):jak już Carolcia - uśmiechnęła a nie uśmiechnął :razz: to dziewczynka moja jest! sorki zapomnialam sie!!:oops: Przepros Foxi jesli poczula sie urazona :lol: Quote
eria Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):macie może jeszcze jakieś fotki ? :razz: phi !!! za dużo na dziś już było !! :cool3: Quote
Czarna_Owieczka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 eria napisał(a): A no dużo ;) ale jak wiadomo nam zawsze mało :cool3: ...jak mi sie podoba zacytowana fotka :loveu: Quote
eria Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 mi się też ta fota strasznie podoba :loveu: :loveu: Quote
Pegaza Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Witaj Ania:lol: Jaka gęsta ta trawa ze Kreon w niej się zapadł;) :eviltong: Wygląda jak diabeł:evil_lol: Quote
Cerber Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Hejka :) Kreoś robiący za dziewczynkę :multi: :multi: :multi: i chcący się bawić ,,kamyczkiem'' też :multi: :multi: :multi: a ta fotka bardzo mnie się podoba :D http://images21.fotosik.pl/300/c966a18f1e6e6a4a.jpg Quote
eria Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 dzień dobry kochani :p wchodząc teraz na dogo zauważyłam ten wątek i się zaczęłam bać.... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5524027#post5524027 wprawdzie na moich terenach nie widziałam śladów becności dzików,ale skoro one i na drogi wychodzą :crazyeye: tomogą niebawem się zjawić :shake: :shake: a teraz fotki niunia w margaretkach -czy czymś podobnym:evil_lol: niunia wypatrywacz nasłu****ący Kreoś co w trawie piszczy Quote
wiq Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 kadr z filmu drogi :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: Quote
ewelinabuck Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 wow ja zeby takie robic musze sobie soczewke macro kupic;) zapraszam do nas na foteczki;) Quote
Carolcia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 eria napisał(a):dzień dobry kochani :p wchodząc teraz na dogo zauważyłam ten wątek i się zaczęłam bać.... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5524027#post5524027 wprawdzie na moich terenach nie widziałam śladów becności dzików,ale skoro one i na drogi wychodzą :crazyeye: tomogą niebawem się zjawić :shake: :shake: eeee tam :). Ja chodze po lesie gdzie sa dziki i jakos ani razu sie z nimi nie spotkalam. One boja sie ludzi, wiec za czesto nie wychodza gdy wiedza, ze w poblizu jest czlowiek (przynajmniej tak mi sie wydaje :evil_lol: ) a foteczki robaczkow cudne :D:D Quote
eria Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 ewelinabuck napisał(a): wow ja zeby takie robic musze sobie soczewke macro kupic;) zapraszam do nas na foteczki;) a to zdjęcie akurat było robione moim małym canonikiem ;) tego samego robaczka robiłam olympusem mamy,ale on ma makro od 3 cm , a szkoda bo zdjęcia bardzo ładne wychodzą. Mój ma od 1 cm i jest super, mogę prawie że dotknąć fotografowanego obiektu ;) i nie trzeba żadnych soczewek wartych fortune:multi: Carolcia napisał(a):eeee tam :). Ja chodze po lesie gdzie sa dziki i jakos ani razu sie z nimi nie spotkalam. One boja sie ludzi, wiec za czesto nie wychodza gdy wiedza, ze w poblizu jest czlowiek (przynajmniej tak mi sie wydaje :evil_lol: ) a foteczki robaczkow cudne :D:D A przeczytałaś pierwszy post tego wątku ? Locha zaatakowała na osiedlowym skwerku dogomaniaczkę i rozszarpała jej dwa jamniczki... a inna osoba pisze że jechała gdzies, a przed autobusem locha z młodymi se bezstresowo przechodziła....... a ja mam znowu śliczne fotki, wyciągnęłam mamę na spacer i znów mam foty z psami, a jakie śliczne :) Quote
Recommended Posts