eria Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='Pegaza']Hej Aniu:lol: wchodząc na Twój blog otwarła mi się reklama z tak grubą babą ćwiczącą aerobic brrr chwilowo zwątpiłam :eviltong: jee ostatnio tez tam byliśmy z psami na biwaku:p no mi się to też często otwiera:cool1: a jeziorko jest super:lol: [quote name='ewelinabuck']widze u ciebie tez wodne foteczki:loveu: :loveu: u nas sa zdjecia na 407 i 408 jak nie wiedzialas to zapraszam hej, wpadnę ;) [quote name='panienkabubu'] mam pytanie, trymujesz Kreosia? nie,Kreon jest strzyżony;) [quote name='Dobcia']Hey;) ...a one jak zawsze-pełna współpraca:loveu: Na pewno dżentelmen Kreonik nie chce, by Foxi się przemęczała:evil_lol: Aniu, będę mieć prośbę;) Tylko muszę ją przemyśleć, i się odezwę;) aż się boję co to za prośba:eviltong: [quote name='wiq']http://img91.imageshack.us/img91/340/tnimg1416mv4.jpg :roflt: super mina:lol: Eria, zapraszam na wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=64796 ;) byłam,ale jestem zbyt leniwa by wklejać fotę :cool3: Quote
eria Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 pokażę Wam coś :D to jest kopyto na którym robimy opatrunki :cool3: zaliczyłam dzisiaj na 4+ :loveu: miszcz!! na prawdziwym koniu też robiliśmy, a na tym kopytku już kilka razy ;) w poniedziałek będziemy się uczyć szyć na słoninie i piersi z kurczaka:evil_lol: zdjęcie z komórki Quote
zuzolandia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 kopydlowo calkiem calkiem ;-) witaj LALUNIA;-) BUZIOLE przesyłam ;-) Quote
eria Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 tylko Zuzola widziała kopytko ? :cool1: no jak nie kopytko to kochające się robaczki może kogoś zainteresują?:cool3: dogoń mnie!! wcale nie jestem mokry, wcaaaleeee :evil_lol: idziemy ? portrecik a to nasz ulubiony zakątek, tak zwana Aleja Radości :loveu: uwielbiam to miejsce o tej porze roku:loveu: zielono,ptazki śpiewają,robaczków od groma:cool3: w jedną stronę: w drugą stronę,pod słońce,dlatego niebo nie wyszło niebieskie:eviltong: Quote
Od-Nowa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 wszystkie objawy miłostek biedronkowo-robaczkowe mile widziane ale błagam nie wstawiaj takich kopytek :-( serce się ścisnęło bo kocham te czteronożne kopytne... studiujesz weterynarie czy to technikum weterynaryjne?? bo zajęcia jak dla mnie ekstramalne :razz: Quote
eria Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 ani jedno ani drugie:cool3: to Studium Weterynaryjne ;) kończę za miesiąc-egazmin <boisiępanicznie> a na koniku którego jest kopytko nasza pani doktor swego czasu jeździła, kopyto odcięto po śmierci;) dla przyszłych pokoleń :evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Widziałam kopyto widziałam:p bardziej interesuje mnie to co wyszyjesz z tych filetów lub słoniny:eviltong: a to gdzie znaczy się ten piękny zakątek? bliżej Ciebie czy mnie ? Quote
Od-Nowa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 ooo to juz zaciskamy kciuki;) a jak będziesz potrzebowała kompanów na oblewanie to stawimy się z chęcią :cool3: Quote
panienkabubu Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 eria napisał(a): zdjęcie z komórki :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: eria napisał(a):nie,Kreon jest strzyżony;) sama strzyzesz czy zlecasz komus? :) krotkowlose tez umialabys wyrównać? eria napisał(a):tylko Zuzola widziała kopytko ? :cool1: no jak nie kopytko to kochające się robaczki może kogoś zainteresują?:cool3: :oops: :oops: one tu uprawiaja seks :evil_lol: :evil_lol: eria napisał(a):ani jedno ani drugie:cool3: to Studium Weterynaryjne ;) kończę za miesiąc-egazmin <boisiępanicznie> :placz: :placz: :placz: ale ja Ci zazdroszcze :placz: :placz: :placz: :placz: spełniasz moje marzenia własnie :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
zuzolandia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 .Co za ludz !!!! .nooooooooo .nawet chwil intymnych robali uszanowac nie potrafi ;-).....gorzej niz paparazzi ;-) heeheheh .... dziendoberek ROBACZKOWA ;-) Quote
eria Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 panienkabubu napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: sama strzyzesz czy zlecasz komus? :) krotkowlose tez umialabys wyrównać? :oops: :oops: one tu uprawiaja seks :evil_lol: :evil_lol: :placz: :placz: :placz: ale ja Ci zazdroszcze :placz: :placz: :placz: :placz: spełniasz moje marzenia własnie :placz: :placz: :placz: :placz: 1. Nitencja strzyże Kreośka, ja zamierzam od wakacji się uczyć;) 2.Co za dosłowność !!!!!!:diabloti: 3.Ano spełniam swoje marzenia;) tylko żeby robota była.........:roll: Ludziska moja mama kupiła aparat - tzn supermachinę Olympus SP 510 UZ i mam go u siebie i dzis będę go obczajać :) ciężko będzie bo nie wygląda na prosty w obsudze ..... Quote
Carolcia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Hej!!!! Super zdjecia i super psiaki!!!;) (jak zwykle :loveu: ) No i co mam jeszcze napisac????Przeciez wiesz, ze uwielbiam Twoje psiaki:eviltong: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pegaza Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Taa mama kupiła aparat i Ania już nawet nas tu nie widzi:obrazic: Quote
Dobcia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Kopytko widziałam;) Zrób też fotki słoninie! Poważnie!:evil_lol: Dasz sobie radę z egzaminem!;) Jaki fajny pokudłaczony, mokry Kreonik:loveu: Odzywam się na gg, żeby ci tu nie zaśmiecać;)Nie bój się:cool3: Quote
sota36 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 eria napisał(a):pokażę Wam coś :D to jest kopyto na którym robimy opatrunki :cool3: zaliczyłam dzisiaj na 4+ :loveu: miszcz!! na prawdziwym koniu też robiliśmy, a na tym kopytku już kilka razy ;) w poniedziałek będziemy się uczyć szyć na słoninie i piersi z kurczaka:evil_lol: zdjęcie z komórki Jezu - ale gdzie tyn kóń???? A slonine to se trza chyba samemu kupic, nie mowiac juz o kurzym biuscie Quote
Rinuś Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Eria zobacz co mam :evil_lol::evil_lol: blleeeh !! :shake: Quote
eria Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 no więc tak -mam pierwsze próbne foty z aparatu :loveu: są ok, muszę się nauczyć jak się makro tam robi:roll: -widzę Was Daria, nie martw się :cool3: -słoninę i kurzy biust trzeba kupić samemu, co wiąże sie z tym, że będę to wiozła przez pół polski :shake: :evil_lol: -zdjęcia zrobię ,wezmę aparat w poniedziałek -gąsieniczka jest cudna, szkoda że nie bliżej ;) foty z nowego aparatu ;) łubin koza Quote
Usia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 słoninę i kurzy biust trzeba kupić samemu, co wiąże sie z tym, że będę to wiozła przez pół polski :shake: :evil_lol: Eria zlituje sie nad toba :eviltong: i Ci kupie ta słonine i kurczaka i ty sobie po nie przyjedziesz przed zajeciami :p :cool3: Quote
eria Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Usia napisał(a):Eria zlituje sie nad toba :eviltong: i Ci kupie ta słonine i kurczaka i ty sobie po nie przyjedziesz przed zajeciami :p :cool3: to jest świetny pomysł !!!!!! :multi: ugadamy się jeszcze dokładnie potem;) tylko słonina ze skórką :cool3: Quote
Usia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 tylko słonina ze skórką :cool3: a myslałam ze moze byc taka w kostce pakowana jak mielone :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
zuzolandia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 fujjjjjjj ..no tak od robali zaczeła na tłustej słoninie skonczyła .bleeee a tak wogole to Anula niezle musiała wczoraj nagrzeszyc skoro dzisiaj deszcz leje i ze wspolnego spacerku psinco;-) heehehehehehehheheeh buzioleeeeeeee Quote
panienkabubu Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 taki ten aparat? :cool3: fajny taki podobny do mojego :cool3: Quote
wiq Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 kopyto takie trochę masakryczne;) gratuluję nowego nabytku:cool3: Quote
Dobcia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 eria napisał(a): Ludziska moja mama kupiła aparat - tzn supermachinę Olympus SP 510 UZ i mam go u siebie i dzis będę go obczajać :) ciężko będzie bo nie wygląda na prosty w obsudze ..... Nie wiem, jak ja to zrobiłam, ale przegapiłam ten post... Fotki z nowego aparatu są cudne, świetne, piękne, najlepsze! :loveu: I na moją opinie absolutnie nie ma wpływu to, że mam identyczny sprzęt:p Gratuluje zakupu!:multi: I nie jest taki trudny w obsłudze;) Quote
Recommended Posts