Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
nie wiem jak zrobić Twoim aparatem, ale w moim jest funkcja supermakro od 1cm, więc przybliżam obiektyw do robala maksymalnie. Zoomu nie używam wcale bo jak już pisałam - wszechobecne szumy :cool1:

Ala- witamy również ! :)

ech i takiej funkcji właśnie zazdroszczę ;(

Posted

dzisiaj dla odmiany fotki pod tytułem "jak pies dotał pierzynę":evil_lol: :evil_lol:

no więc pies dostał pierzynę(chwilowo),to najpierw musiał być na niej wymiziany :cool3: (mizianie w wykonaniu mojej mamy)

pies w celu unieruchomienia do zdjęcia musiał zostać zawinięty w kaftanik:evil_lol:

spróbuj mi zabrać pierzynę to ugryzę !

no ostrzegałam !!! :evil_lol: :evil_lol:

mówisz że dostanę ciasteczko jak zejdę ?? :diabloti:

no dooobra,ale żebyś sobie nie pomyślała że jestem przekupna:evil_lol:

miłego oglądania :cool3:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Tak, przy robieniu nocnych zdjęć, np. zdjęć księżyca albo jakiś jasnych punktów na ciemnym tle, ale i tak wtedy nie wykrywa mi ostrości, próbowałam na każdej funkcji i nic.... :shake:

Czy ktoś z was mi odpowie, czy jest możliwość, że po prostu mam coś zepsute w aparacie?
Mam nie jeden apart cyfrowy w domu i w zadnym się tak nie dzieje.. więc chyba masz coś zepsutego... jak robie nocne foty to bez problemu łape ostraośc na statywie.

Posted

mokry pies to pies szczęśliwy

oba psy:cool3:

a takiego pięknego dzisiaj wypatrzyłam-miał niecały cm długości, taki maleńki był

jutro wkleję więcej fot pływających;)

Posted

hej ziolonooka Erio. pasikonik mistrzostwo świata. moje rozdygotane ręce nigdy aparatu nie utrzymają,żeby takie zdjęcie wyszło ostro :shake:
a jak u Was z pogodą,że one tak szaleją?? nic tylko się pakować i jechać na wakacje :lol:
pozdrawiamy - bezimiennie :evil_lol:

Posted

[quote name='Korenia']Mam nie jeden apart cyfrowy w domu i w zadnym się tak nie dzieje.. więc chyba masz coś zepsutego... jak robie nocne foty to bez problemu łape ostraośc na statywie.

ech....... chyba bede musiala sie wybrac do Canona i beda musieli sprawdzic moj aparat :shake:

[quote name='eria']
a takiego pięknego dzisiaj wypatrzyłam-miał niecały cm długości, taki maleńki był

jutro wkleję więcej fot pływających;)

:mdleje::mdleje::mdleje:

Posted

u nas dzisiaj pogoda jest cudna, słoneczko grzeje, lekki wiaterek ciepły, w ogóle pogoda na pływanie :cool3:
Od-Nova - weź się przyznaj jak masz na imie ! nie mam zielonych oczu :p
a konik ślicznie pozował,choć i tak większość zdjęć nie wyszła tylko dwa zostawilam ;)
Kasiu Bubu - jak będziesz w tym Canonie to niech Ci pokażą jak robić makro ! :loveu:

Posted

Ta fota z psami i woda jest extra! Choc niewiadomo, czy faktycznie to psy tam sa,czy jakies inne inkszosci. Co to jest??? OgonFoxi widac, czy jak??? JAkies rekiny albo sumy?

Posted

dzień dobry, jak widzicie po godzinie tego postu, zaraz jadę do Warszawy....
wklejam na szybko kilka wodnych fotecek

to jest najlepsze - Foxi w fazie lotu :cool3:

a tu w fazie wyjścia :cool3:

w ferworze walki:cool3:

i znowu skok

wychodzenie z wody

zabawa na całego:cool3: czyli "oddaj kija mała mendo"

a tu znajomy konik

i coś z innej bajki-zachód słońca za blokami :cool3:

miłego dnia życzę,
oby szybko minął moim psiakom,bo będą same calutki dzień:-( , tylko mama wstąpi na krótki spacer je wyprowadzić;)

Posted

Hej Aniu:lol: wchodząc na Twój blog otwarła mi się reklama z tak grubą babą ćwiczącą aerobic brrr chwilowo zwątpiłam :eviltong:
jee ostatnio tez tam byliśmy z psami na biwaku:p

Posted

Echhhhhhh juz wpadlam na genialny pomysl :cool3:
sprzedam mojego dziada i kupie sobie S3 IS :cool3: ale to dopiero we wrzesniu :cool3:
teraz troche sie jeszcze z nim pomecze i pozazdroszcze Ci takich ladnych zdjec,a le potem to juz nie bedzie mocnych na mnie :evil_lol:

mam pytanie, trymujesz Kreosia?

Posted

Hey;)

[quote name='eria']

...a one jak zawsze-pełna współpraca:loveu:
Na pewno dżentelmen Kreonik nie chce, by Foxi się przemęczała:evil_lol:

Aniu, będę mieć prośbę;) Tylko muszę ją przemyśleć, i się odezwę;)