Dobcia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Mnie się podoba przedostatnia;) Przypomina mi teksturą stare, dobrze zachowane fotografie;) Quote
panienkabubu Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 eria napisał(a):kurka wpadam w nałóg :evil_lol: :evil_lol: z 2 godzinnego spaceru przyniosłam 150 fot, w tym kilka rodzajów robaczków - strasznie fascynujące jest to co w trawie piszczy :loveu: mam też robaczkową orgię :diabloti: :diabloti: no i psy też trochę pofociłam :evil_lol:. A na koniec tak się rozbawiliśmy z Foxi i Kreonem, że położyłam gdzieś smycz a potem jej szukałam 15 minut, a te ciućmoki dwa nic a nic nie pomogły :evil_lol: hahaha! ja dzisiaj focilam psy 25 minut i przynioslam 250 zdjec :razz: a jeszcze podczas sesji była kłótnia z Marcinem kto ustawi psa etc ;) Zawsze po spacerach mam ponad 250 zdjec :evil_lol: takze nie zaskoczylas mnie FCALE:P hehe Quote
eria Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 o kurde, to ja wymiękam........ jade zaraz do Warszawy, wklejam szybko fotki na dzisiaj Kreoś życzy miłego oglądania:evil_lol: papa do zobaczenia wieczorkiem, będę po 18 ;) Quote
panienkabubu Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 http://images20.fotosik.pl/317/9cb71b352dba0bf8.jpg sliczny Kreoś :loveu::loveu: Quote
Rinuś Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 piękna jaki Ty masz aparat że takie fajowe fotaski Ci wychodzą??:loveu::loveu: Quote
Dobcia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='eria'] Jaki ogromny Kreoś, tak patrzy na nas z góry... gdyby nie ten śliczny uśmiech można by się bać:evil_lol::loveu: Quote
eria Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 nooo tłumnie to nas nie odwiedziliście:cool1: :evil_lol: Ale witam milutko tych co byli :lol: Kasia- mam Canona Powershot a430,mały kompakcik za 399zł ;) widać też da się z niego czasem dobe makro wycisnąć :loveu: :loveu: Quote
Od-Nowa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 ooo , a ja mam Canona powershota a 610. jak można zrobić makro na czarnym tle??oświeć duszko :cool3: Quote
eria Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 noszę aparat na spacery w takiej torebce-saszetce na biodra, a ona jest czarna :cool3: znajduję odpowiedni obiekt, wyjmuję aparat, zdejmuję saszetkę, ustawiam za obiektem i focę :evil_lol: tylko czasem wyjdzie niejednolicie czarne, to poprawiam w PSP ;) p.s.odwiedziłyśmy się w tym samym czasie:evil_lol: Quote
Carolcia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 witam :) Nareszcie mam czas Was wszystkich poodwiedzac :). Kreos jest sliczny na kazdym zdjeciu :loveu: :loveu: :loveu: , a Foksiaczek............jeszcze sliczniutki :eviltong: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Od-Nowa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 eria napisał(a):noszę aparat na spacery w takiej torebce-saszetce na biodra, a ona jest czarna :cool3: znajduję odpowiedni obiekt, wyjmuję aparat, zdejmuję saszetkę, ustawiam za obiektem i focę :evil_lol: tylko czasem wyjdzie niejednolicie czarne, to poprawiam w PSP ;) p.s.odwiedziłyśmy się w tym samym czasie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: diabelska prostota!! a już obszukałam dzis aparat bo się zmartwiłam,że przeoczyłam taką fajną funkcje :lol: dobranoc kochani :loveu: Quote
zuzolandia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 .......osiedlowy byczek FERNANDO ;-) heeheheheheheheh witaj malenka ...w koncu dostapiłam chwili spokoju i zasiadłąm do kompa;-) buziole przesyłammmmmmmmm !!!! Quote
Pegaza Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Rinuś']piękna jaki Ty masz aparat że takie fajowe fotaski Ci wychodzą??:loveu::loveu: Jaki tam aparat, toż to okolica jest piękna, więc fotki tyż są piękne w plenerze a modele też piękni więc wszystko jest piekne ufff:eviltong: Cze Ania:lol: a ten rogaty to w których rejonach się pasie?:eviltong: Quote
eria Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 witamy, witamy Zuzola - wreszcie jesteś! Daria - rogaty na Bykowinie się pasie :cool3: :cool3: Quote
ewelinabuck Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 hejcia zapraszam do nas na foteczki Buckowe:evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Jak miło że dogo już dobrze chodzi :) Zdjęcia śliczne :] Quote
Teklunia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='zuzolandia'] o, krowa :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Teklunia napisał(a):o, krowa :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to nie krowa kochana!!! to byczek, ale nie odważyłam się sprawdzać czy buhajek czy wołek :razz: Quote
panienkabubu Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Ja swego czasu miałam Canona Powershota A60 i on zdecydowanie robił boskie zdjęcia, mimo małego zoomu i małej ilości MPIX. Nawet makro robił piękne, ale może to dlatego, że nei był tak skomplikowany jak mój S2 IS obecny.... Chociaż w A60 nauczyłam się robić makro po 2 latach, więc jeszcze mam czas z S2 IS :evil_lol: Quote
Carolcia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 ta fota mi sie pododa :p Kreon jest tu taki powazny :lol: :loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Hey Aniu:) [quote name='eria'] Daria - rogaty na Bykowinie się pasie :cool3: :cool3: Dobre:evil_lol: W końcu gdzie może sie paść Byk, jak nie na Bykowinie:evil_lol: [quote name='eria'] Jaka grzeczna pieszczoszka:loveu: Quote
Recommended Posts