Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
kurka wpadam w nałóg :evil_lol: :evil_lol: z 2 godzinnego spaceru przyniosłam 150 fot, w tym kilka rodzajów robaczków - strasznie fascynujące jest to co w trawie piszczy :loveu: mam też robaczkową orgię :diabloti: :diabloti: no i psy też trochę pofociłam :evil_lol:.
A na koniec tak się rozbawiliśmy z Foxi i Kreonem, że położyłam gdzieś smycz a potem jej szukałam 15 minut, a te ciućmoki dwa nic a nic nie pomogły :evil_lol:

hahaha!
ja dzisiaj focilam psy 25 minut i przynioslam 250 zdjec :razz: a jeszcze podczas sesji była kłótnia z Marcinem kto ustawi psa etc ;)
Zawsze po spacerach mam ponad 250 zdjec :evil_lol: takze nie zaskoczylas mnie FCALE:P hehe

Posted

o kurde, to ja wymiękam........
jade zaraz do Warszawy, wklejam szybko fotki na dzisiaj

Kreoś życzy miłego oglądania:evil_lol:

papa do zobaczenia wieczorkiem, będę po 18 ;)

Posted

nooo tłumnie to nas nie odwiedziliście:cool1: :evil_lol:

Ale witam milutko tych co byli :lol:

Kasia- mam Canona Powershot a430,mały kompakcik za 399zł ;) widać też da się z niego czasem dobe makro wycisnąć :loveu: :loveu:

Posted

noszę aparat na spacery w takiej torebce-saszetce na biodra, a ona jest czarna :cool3: znajduję odpowiedni obiekt, wyjmuję aparat, zdejmuję saszetkę, ustawiam za obiektem i focę :evil_lol: tylko czasem wyjdzie niejednolicie czarne, to poprawiam w PSP ;)
p.s.odwiedziłyśmy się w tym samym czasie:evil_lol:

Posted

witam :)
Nareszcie mam czas Was wszystkich poodwiedzac :). Kreos jest sliczny na kazdym zdjeciu :loveu: :loveu: :loveu: , a Foksiaczek............jeszcze sliczniutki :eviltong: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

eria napisał(a):
noszę aparat na spacery w takiej torebce-saszetce na biodra, a ona jest czarna :cool3: znajduję odpowiedni obiekt, wyjmuję aparat, zdejmuję saszetkę, ustawiam za obiektem i focę :evil_lol: tylko czasem wyjdzie niejednolicie czarne, to poprawiam w PSP ;)
p.s.odwiedziłyśmy się w tym samym czasie:evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: diabelska prostota!! a już obszukałam dzis aparat bo się zmartwiłam,że przeoczyłam taką fajną funkcje :lol:
dobranoc kochani :loveu:

Posted

[quote name='Rinuś']piękna jaki Ty masz aparat że takie fajowe fotaski Ci wychodzą??:loveu::loveu:
Jaki tam aparat, toż to okolica jest piękna, więc fotki tyż są piękne w plenerze a modele też piękni więc wszystko jest piekne ufff:eviltong:
Cze Ania:lol:
a ten rogaty to w których rejonach się pasie?:eviltong:

Posted

Teklunia napisał(a):
o, krowa :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

to nie krowa kochana!!!
to byczek, ale nie odważyłam się sprawdzać czy buhajek czy wołek :razz:

Posted

Ja swego czasu miałam Canona Powershota A60 i on zdecydowanie robił boskie zdjęcia, mimo małego zoomu i małej ilości MPIX. Nawet makro robił piękne, ale może to dlatego, że nei był tak skomplikowany jak mój S2 IS obecny.... Chociaż w A60 nauczyłam się robić makro po 2 latach, więc jeszcze mam czas z S2 IS :evil_lol:

Posted

Hey Aniu:)

[quote name='eria']
Daria - rogaty na Bykowinie się pasie :cool3: :cool3:

Dobre:evil_lol: W końcu gdzie może sie paść Byk, jak nie na Bykowinie:evil_lol:

[quote name='eria']

Jaka grzeczna pieszczoszka:loveu: