Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ile ja mam fot do wklejania!! dogo narazie nic nie usuwa, tylko wolno chodzi, może wkleję jakieś foty ze spacerku z którego właśnie wróciłam:lol: chce ktoś ??

Posted

eria napisał(a):
ile ja mam fot do wklejania!! dogo narazie nic nie usuwa, tylko wolno chodzi, może wkleję jakieś foty ze spacerku z którego właśnie wróciłam:lol: chce ktoś ??
Ja cem :lol:

Posted

to wklejam :lol:
mleczyk (wreszcie wyczaiłam jak zrobić fotę na czarnym tle :cool3:

niunia

zgodne,wspólne gryzienie patyka :cool3:

Hektor

"świeża krew" chciała się z nami bawić :lol: trochę ciasny kaganiec bidul miał:-( Kreon na szczęście go nie pożarł, bo młody i mniejszy .jak Kreon podbiegł to on od razu do góry kołami się wywalił ;) w pełnej uległości

i jeszcze makro nakoniec bo mam tego pełno ostatnio :evil_lol:

miłego oglądania :)

Posted

kogoś tu na wiosne obyczaje robaczków za bardzo interesują:cool3:
chyba rzeczywiście na dogo się poprawiło i postów przybyło w zaskakującym tempie! tzn tych ukrytych:razz:
a zdjecia w niezapominajkach cudowne po prostu!!

Posted

Hey Aniu:loveu:
Jak tu u was pięknie, kwiatowo, patykowo i Hektorkowo:loveu:
A czerwone robaczki są bardzo ciekawe z naukowego punktu widzenia:evil_lol:

Posted

Czesc kochana Marudo! Ty jednak masz cierpliwosc i wklejasz te foty ( jak zwykle fajne, ale to juz standart) - ja wkleje weekendowe jak dogo ( i o ile!) nie bedzie mulilo. Za nerwowam!

Posted

Cześć Aniu :) Wreszcie mogę spokojnie pooglądać u Ciebie fotki. Piękne jak zwykle. Zabrałam sobie robaczki :) Mam nadzieję że pozwolenie nadal aktualne :evil_lol:

tutaj Kreosia można by wpisać w trójkącik. Uszy do środka, łapy na zewnątrz :loveu::loveu:

Posted

czesc Aguś - no pewnie że aktualne, zabieraj sobie , zabieraj :)

Dzisiaj na mokrym deszczowym spacerze fociłam ślimaki,ukryte motyle,pajączki, kropelki :evil_lol: myślę że ślimaki miały mnie już dość:evil_lol:

Posted

o ile ślimaki mogą mieć w ogóle czegokolwiek dość :evil_lol::evil_lol: Dawaj te fotki, dawaj, wymęczone ślimaki też chętnie obejrzymy i psy koniecznie :) Chyba się dogo uspokoiło bo posty nie znikają, więc sie nie zmarnuje praca przy wstawianiu. Ja przez te sterylkowo-shilowe problemy nawet fotek nie robiłam to sobie u ciebie chociaż pooglądam..

Posted

właśnie fotki obrabiam, tak do godzinki powinny być ślimaczki , a teraz popatrz sobie na piechy :)
bezcenna mina Kreosia:evil_lol:

Agnieszka jak chcesz robaczków i kwiatuszków więcej, zapraszam tu :
www.foto111.jpg.pl

wklejam tam więcej tego niż na dogo ;)

Posted

no wreszcie mogę pisać....
zmieniłam maila w profilu i mi odmawiało dostępu :/
ale już se z tym poradziłam ;)
cieszę się że się podoba
na popołudniowym spacerku znowu będę focić :loveu: spacer w deszczu dobra rzecz, wtedy różne żyjątka są dostępne których normalnie nie widać, a motyle pochowane pod liśćmi nie uciekają (np ten biały,którego ufociłam)

Posted

mi się podoba najbardziej to trzecie od dołu , chyba to ćma:razz:
a jeszcze jakby w wersji czarno-białej i z troszke mocniejszym kontrastem to cuuuuuuudo. na okładke płyty się nadaje, tylko nie mogę dopasować autora. może vangelis... chyba że macie lepsze propozycje :cool1:

Posted

Obejrzałam i tu i tam :) Żyjątka świetne. A ten ostatni czarny ślimor naprawdę obrzydliwy, sota ma rację. Co nie znaczy że zdjęcie nie jest prześliczne :)

Posted

mówisz masz :D

na popołudniowym spacerku może znowu jakąś gadzinę dopadnę w mokrej trawie to ufoce :cool3: :cool3: bo w mokrej trawie ciekawiej jest niż w suchej...a nigdy nie lubiłam spacerów w taką pogodę no...Co aparat robi z człowiekiem....:evil_lol:

Posted

Świetne muszlaki!:cool3:
A jak patrzą w obiektyw... prawdziwi modele:evil_lol:
Tylko ten czarny jakiś wstydliwy... nie dostał pewno sera na pierogi, to się w całej klasie nie pokazał:eviltong:

Korenia, fajne te żołto-zielone przeróbki;)

Posted

Korenia, przeróbeczki są śliczne!
Wróciłam właśnie ze spaceru, przyniosłam 86 zdjęć, z czego zaraz większość usunę.
spotkałam tą samą ćmę co jej przeróbeczki zrobiono;) i spotkałam innego biało-zielonego motyla, i czarnego pomrowa w całej okazałości , mimo że sera nie dostał :evil_lol: i inne żyjątka też są :lol:

Posted

z tej foty jestem dumna, to moje najlepsze makro jakie do tej pory zrobiłam moim skromnym aparacikiem :loveu: :loveu: nie musiałam tej foty w ogóle wyostrzać , poprawiać, wyszła bosko! a motyl pięknie pozował:loveu:
te motyl to zorzynek rzeżuchowiec :)

to też ładnie wyszło ale musiałam poprawiać ;)

i śllimor w pełnej okazałości -foto też nieruszone PS-em ;)

to tylko taki przedsmak,więcej na www.foto111.jpg.pl na ostatniej stronie są najnowsze :)