eria Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 ile ja mam fot do wklejania!! dogo narazie nic nie usuwa, tylko wolno chodzi, może wkleję jakieś foty ze spacerku z którego właśnie wróciłam:lol: chce ktoś ?? Quote
Korenia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 eria napisał(a):ile ja mam fot do wklejania!! dogo narazie nic nie usuwa, tylko wolno chodzi, może wkleję jakieś foty ze spacerku z którego właśnie wróciłam:lol: chce ktoś ?? Ja cem :lol: Quote
eria Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 to wklejam :lol: mleczyk (wreszcie wyczaiłam jak zrobić fotę na czarnym tle :cool3: niunia zgodne,wspólne gryzienie patyka :cool3: Hektor "świeża krew" chciała się z nami bawić :lol: trochę ciasny kaganiec bidul miał:-( Kreon na szczęście go nie pożarł, bo młody i mniejszy .jak Kreon podbiegł to on od razu do góry kołami się wywalił ;) w pełnej uległości i jeszcze makro nakoniec bo mam tego pełno ostatnio :evil_lol: miłego oglądania :) Quote
Carolcia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 hej :) wkoncu Was odwiedzilam :). A pieski jak zwykle sliczniaste :D:D Quote
eria Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 ano podobny,podobny :loveu: zmień proszę zdjęcia na linki ;) Quote
Od-Nowa Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 kogoś tu na wiosne obyczaje robaczków za bardzo interesują:cool3: chyba rzeczywiście na dogo się poprawiło i postów przybyło w zaskakującym tempie! tzn tych ukrytych:razz: a zdjecia w niezapominajkach cudowne po prostu!! Quote
Dobcia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Hey Aniu:loveu: Jak tu u was pięknie, kwiatowo, patykowo i Hektorkowo:loveu: A czerwone robaczki są bardzo ciekawe z naukowego punktu widzenia:evil_lol: Quote
sota36 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Czesc kochana Marudo! Ty jednak masz cierpliwosc i wklejasz te foty ( jak zwykle fajne, ale to juz standart) - ja wkleje weekendowe jak dogo ( i o ile!) nie bedzie mulilo. Za nerwowam! Quote
Agushka Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Cześć Aniu :) Wreszcie mogę spokojnie pooglądać u Ciebie fotki. Piękne jak zwykle. Zabrałam sobie robaczki :) Mam nadzieję że pozwolenie nadal aktualne :evil_lol: tutaj Kreosia można by wpisać w trójkącik. Uszy do środka, łapy na zewnątrz :loveu::loveu: Quote
eria Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 czesc Aguś - no pewnie że aktualne, zabieraj sobie , zabieraj :) Dzisiaj na mokrym deszczowym spacerze fociłam ślimaki,ukryte motyle,pajączki, kropelki :evil_lol: myślę że ślimaki miały mnie już dość:evil_lol: Quote
Agushka Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 o ile ślimaki mogą mieć w ogóle czegokolwiek dość :evil_lol::evil_lol: Dawaj te fotki, dawaj, wymęczone ślimaki też chętnie obejrzymy i psy koniecznie :) Chyba się dogo uspokoiło bo posty nie znikają, więc sie nie zmarnuje praca przy wstawianiu. Ja przez te sterylkowo-shilowe problemy nawet fotek nie robiłam to sobie u ciebie chociaż pooglądam.. Quote
eria Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 właśnie fotki obrabiam, tak do godzinki powinny być ślimaczki , a teraz popatrz sobie na piechy :) bezcenna mina Kreosia:evil_lol: Agnieszka jak chcesz robaczków i kwiatuszków więcej, zapraszam tu : www.foto111.jpg.pl wklejam tam więcej tego niż na dogo ;) Quote
eria Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 akrobata a błech :evil_lol: a ten jaki fotogeniczny :evil_lol: więcej na www.foto111.jpg.pl Quote
ewelinabuck Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 jestem zachwycona i zamurowalo mnie twoimi fotkami:loveu: Quote
eria Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 no wreszcie mogę pisać.... zmieniłam maila w profilu i mi odmawiało dostępu :/ ale już se z tym poradziłam ;) cieszę się że się podoba na popołudniowym spacerku znowu będę focić :loveu: spacer w deszczu dobra rzecz, wtedy różne żyjątka są dostępne których normalnie nie widać, a motyle pochowane pod liśćmi nie uciekają (np ten biały,którego ufociłam) Quote
Od-Nowa Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 mi się podoba najbardziej to trzecie od dołu , chyba to ćma:razz: a jeszcze jakby w wersji czarno-białej i z troszke mocniejszym kontrastem to cuuuuuuudo. na okładke płyty się nadaje, tylko nie mogę dopasować autora. może vangelis... chyba że macie lepsze propozycje :cool1: Quote
Agushka Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Obejrzałam i tu i tam :) Żyjątka świetne. A ten ostatni czarny ślimor naprawdę obrzydliwy, sota ma rację. Co nie znaczy że zdjęcie nie jest prześliczne :) Quote
eria Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 mówisz masz :D na popołudniowym spacerku może znowu jakąś gadzinę dopadnę w mokrej trawie to ufoce :cool3: :cool3: bo w mokrej trawie ciekawiej jest niż w suchej...a nigdy nie lubiłam spacerów w taką pogodę no...Co aparat robi z człowiekiem....:evil_lol: Quote
Dobcia Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Świetne muszlaki!:cool3: A jak patrzą w obiektyw... prawdziwi modele:evil_lol: Tylko ten czarny jakiś wstydliwy... nie dostał pewno sera na pierogi, to się w całej klasie nie pokazał:eviltong: Korenia, fajne te żołto-zielone przeróbki;) Quote
Korenia Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Dobcia napisał(a):Korenia, fajne te żołto-zielone przeróbki;) Dziękuję :) :loveu: Quote
eria Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Korenia, przeróbeczki są śliczne! Wróciłam właśnie ze spaceru, przyniosłam 86 zdjęć, z czego zaraz większość usunę. spotkałam tą samą ćmę co jej przeróbeczki zrobiono;) i spotkałam innego biało-zielonego motyla, i czarnego pomrowa w całej okazałości , mimo że sera nie dostał :evil_lol: i inne żyjątka też są :lol: Quote
eria Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 z tej foty jestem dumna, to moje najlepsze makro jakie do tej pory zrobiłam moim skromnym aparacikiem :loveu: :loveu: nie musiałam tej foty w ogóle wyostrzać , poprawiać, wyszła bosko! a motyl pięknie pozował:loveu: te motyl to zorzynek rzeżuchowiec :) to też ładnie wyszło ale musiałam poprawiać ;) i śllimor w pełnej okazałości -foto też nieruszone PS-em ;) to tylko taki przedsmak,więcej na www.foto111.jpg.pl na ostatniej stronie są najnowsze :) Quote
Recommended Posts