Miga Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Witam na sympatycznej biało-czarnej galerii :) Quote
Czarna_Owieczka Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 A no teraz kwiatek się pojawił, ale wcześniej go nie widziałam. Ostatnio sie nawet niektóre posty usuwają i po pewnym czasie pojawiają, coś strasznie serwer szwankuje :/ mam nadzieję że niedługo będzie lepiej... Quote
Kati Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Każdy narzeka na zwariowaną dogomanię. Ale dobrze ze wstawiłas te dwie foteczki, są świetne. Quote
eria Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Witamy milutko Migę i Kati w naszej galerii :multi: :multi: O! Foxi już merda ogonem-tak się cieszy z nowych gości :):) jak dogo zacznie działać jak należy to wkleję dużo fot bo się nagromadziło :) Quote
Dobcia Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Hey Aniu:) Wczoraj fotki ci znikły, a potem znów były... już mnie to zaczyna drażnić, a nie jestem nerwowym człowiekiem...ehhhh już się nie mogę doczekać tych twoich nagromadzonych fot:) Quote
eria Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 cześć kochani :lol: wkleję jedną fotkę,co nie zapomnicie jak wyglądamy. mam nadzieję ze nie usunie...dogo ma tak działać jak działa do połowy maja:cool1: Quote
Dobcia Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Ładnie razem wyglądacie:loveu: Psiaki uśmiechnięte, pancia też, nie ma jak wspólne pozowanko;) Mnie działa dobrze, tylko te znikające posty...wrrr:diabloti: Quote
zuzolandia Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 No i gdzie te cudowne foty w kfffiatuszkach ?????? pozdrowionka LALA ;-) DOGO MNIE WYKANCZA NERWOWO WIEC JAK NARAZIE STARAM SIE GO UNIKAC ;-) BUZIOLEEEEEEEEEE!!! Quote
Rinuś Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 hej kochana :* ehhh już nie mam siły na to dogo:shake::shake: widzę że spacerek się udał :) a biedna Foxi w kagańcu dalej :P buziaki bo nie wiem kiedy znowu sioe pojawię :* Quote
eria Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Kochani żadnych fot tu nie będę narazie wklejać,bo dogo jest nie na moje nerwy. Za to chętnych zapraszam do oglądania duuużej galerii zdjęć - na naszej stronce (link w podpisie) w dziale galeria i fotografia są odnośniki do galerii na jpg.pl gdzie jest już mnóstwo zdjęć i ciągle dodaję nowe. można tam też komentować. :lol: :lol: pozdrawiam :) Quote
Teklunia Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Brawo eria :) Udało Cisię przechytrzyć dogo ;) ciekawe czy i mi się uda i zostanie ten komentarz :diabloti: Quote
eria Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 dzisiaj dogo nawet działa....a więc: uśmiech na dobranoc i rusałka pawik-mój pierwszy ufocony motylek,a myślałam że tego nie dokonam :evil_lol:szkoda że akurat na tak niekorzystnym podłożu usiadł:shake: Quote
Od-Nowa Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 halo halo!! próba mikrofonu!! czy nas słychać , czy nas widać?? czy to wątek faworyta w konkrsie na najpiękniejsze zdjęcie kwietnia??!! ;-) Quote
eria Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 widać Cię widać !!! mam powiadomienie na e-mail i wszystko widzę !! ja jak moja sąsiadka - widzę wszystko :diabloti: :diabloti: Witamy w biało-czzrnej galerii z dodatkiem kawy z mlekiem :lol: a co do zdjęcia kwietnia, dodam może jeszcze jedno żeby już trzy nominacje były :lol: pewnie i tak nie wygram,bo to się jeszcze nie zdarzyło:evil_lol: chociaż większość zdjęć w tym wątku jest słaba... ;) ah ta moja skromność, znowu się odzywa :evil_lol: pozdrawiamy :) Quote
eria Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 dobry wieczór! Z racji że Zuzola nasza kochana się już przestraszliwie dopomina fot w kwiatuszkach, oto i one : moje ulubione:loveu: koniec kwiatuszków,teraz mostek i robaczki które były niewzruszone obecnością aparatu:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 PIEKNEEEEEEEEEE !!!!!!!!! CUD MIOD I POZIOMKI ;-) !!!! No a to biedronkowe seksi jest hmmmm .......wielce interesujace ;-) ehehheeheheheheh Quote
zaba14 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Aniu wspolne zdjecia sliczne macro rowniez http://images21.fotosik.pl/249/13f30f93c4dc16e0.jpg ale troszke prywatnosci :evil_lol: Quote
eria Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 cześć ! Zuzola- te robaczki to nie biedronki-widzisz gdzieś tam kropki?:evil_lol: , to jakieś szkodniki drzew,tak wynalazłam w necie ;) Ania to szkodniki to dobrze zrobiłam że je trochę pomęczyłam :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pianka Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Jakie śliczne zdjęcia w kwiatuszkach:loveu: :loveu: Quote
eria Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Korenia napisał(a):A jak tam wybrany już aparat dla mamy ? :cool3: model wybrany,byłyśmy w media markt bo te aparaty były na promocji po 700 zł, a normalnie kosztują 1000,ale już zabrakło, ludzie wykupili co do sztuki :D zakup narazie odłożony ze względu na problemy z babcią.... Od dwóch dni tylko leży, w ogóle nie potrafi wstać:placz: , ja nie mam siły sama się nią zająć:placz: ,do tego są potrzebne dwie osoby i najprawdopodobniej będziemy szukać opiekunki....do tego w ogóle nie chce już jeść,trzeba ją zmuszać do picia.... że mam teraz takiego doła......... Quote
Korenia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 eria napisał(a):model wybrany,byłyśmy w media markt bo te aparaty były na promocji po 700 zł, a normalnie kosztują 1000,ale już zabrakło, ludzie wykupili co do sztuki :D zakup narazie odłożony ze względu na problemy z babcią.... Od dwóch dni tylko leży, w ogóle nie potrafi wstać:placz: , ja nie mam siły sama się nią zająć:placz: ,do tego są potrzebne dwie osoby i najprawdopodobniej będziemy szukać opiekunki....do tego w ogóle nie chce już jeść,trzeba ją zmuszać do picia.... że mam teraz takiego doła......... Ad.1. szkoda, że już wykupili - jak ja swój kupowałam to też wykupili i wzięłam inny, bo wyjeżdżałam na następny dzień na wakacje ;) ale ze swojego jestem zadowolona :) Ad.2. :sadCyber: :calus: Quote
eria Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 ale mam też dzisiaj dobrą wiadomość, przyszła dzisiaj pzesyłka z kartą pamięci-jak wiecie ,wysyłałam do reklamacji. I dzisiaj już mam nową i mogę focić bez opamiętania :evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Cze Aniu:p zdjęcie z robaczkami pozostawiam bez komentarza:eviltong: ale za to te jest piękne:loveu: nie wiem kogo bardziej podziwiać psy czy Ciebie:eviltong: Mam nadzieje, że babci się polepszy:glaszcze: będzie dobrze MUSI!!! Quote
Recommended Posts