Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy milutko Migę i Kati w naszej galerii :multi: :multi: O! Foxi już merda ogonem-tak się cieszy z nowych gości :):)
jak dogo zacznie działać jak należy to wkleję dużo fot bo się nagromadziło :)

Posted

Hey Aniu:) Wczoraj fotki ci znikły, a potem znów były... już mnie to zaczyna drażnić, a nie jestem nerwowym człowiekiem...ehhhh już się nie mogę doczekać tych twoich nagromadzonych fot:)

Posted

cześć kochani :lol: wkleję jedną fotkę,co nie zapomnicie jak wyglądamy. mam nadzieję ze nie usunie...dogo ma tak działać jak działa do połowy maja:cool1:

Posted

Ładnie razem wyglądacie:loveu:
Psiaki uśmiechnięte, pancia też, nie ma jak wspólne pozowanko;)

Mnie działa dobrze, tylko te znikające posty...wrrr:diabloti:

Posted

hej kochana :* ehhh już nie mam siły na to dogo:shake::shake:
widzę że spacerek się udał :) a biedna Foxi w kagańcu dalej :P
buziaki bo nie wiem kiedy znowu sioe pojawię :*

Posted

Kochani żadnych fot tu nie będę narazie wklejać,bo dogo jest nie na moje nerwy. Za to chętnych zapraszam do oglądania duuużej galerii zdjęć - na naszej stronce (link w podpisie) w dziale galeria i fotografia są odnośniki do galerii na jpg.pl gdzie jest już mnóstwo zdjęć i ciągle dodaję nowe. można tam też komentować. :lol: :lol:
pozdrawiam :)

Posted

dzisiaj dogo nawet działa....a więc:
uśmiech na dobranoc

i rusałka pawik-mój pierwszy ufocony motylek,a myślałam że tego nie dokonam :evil_lol:szkoda że akurat na tak niekorzystnym podłożu usiadł:shake:

Posted

widać Cię widać !!! mam powiadomienie na e-mail i wszystko widzę !! ja jak moja sąsiadka - widzę wszystko :diabloti: :diabloti:
Witamy w biało-czzrnej galerii z dodatkiem kawy z mlekiem :lol:
a co do zdjęcia kwietnia, dodam może jeszcze jedno żeby już trzy nominacje były :lol: pewnie i tak nie wygram,bo to się jeszcze nie zdarzyło:evil_lol: chociaż większość zdjęć w tym wątku jest słaba... ;) ah ta moja skromność, znowu się odzywa :evil_lol:
pozdrawiamy :)

Posted

dobry wieczór!

Z racji że Zuzola nasza kochana się już przestraszliwie dopomina fot w kwiatuszkach, oto i one :
moje ulubione:loveu:

koniec kwiatuszków,teraz mostek

i robaczki które były niewzruszone obecnością aparatu:evil_lol:

Posted

cześć !
Zuzola- te robaczki to nie biedronki-widzisz gdzieś tam kropki?:evil_lol: , to jakieś szkodniki drzew,tak wynalazłam w necie ;)

Ania to szkodniki to dobrze zrobiłam że je trochę pomęczyłam :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Korenia napisał(a):
A jak tam wybrany już aparat dla mamy ? :cool3:

model wybrany,byłyśmy w media markt bo te aparaty były na promocji po 700 zł, a normalnie kosztują 1000,ale już zabrakło, ludzie wykupili co do sztuki :D zakup narazie odłożony ze względu na problemy z babcią....
Od dwóch dni tylko leży, w ogóle nie potrafi wstać:placz: , ja nie mam siły sama się nią zająć:placz: ,do tego są potrzebne dwie osoby i najprawdopodobniej będziemy szukać opiekunki....do tego w ogóle nie chce już jeść,trzeba ją zmuszać do picia....
że mam teraz takiego doła.........

Posted

eria napisał(a):
model wybrany,byłyśmy w media markt bo te aparaty były na promocji po 700 zł, a normalnie kosztują 1000,ale już zabrakło, ludzie wykupili co do sztuki :D zakup narazie odłożony ze względu na problemy z babcią....
Od dwóch dni tylko leży, w ogóle nie potrafi wstać:placz: , ja nie mam siły sama się nią zająć:placz: ,do tego są potrzebne dwie osoby i najprawdopodobniej będziemy szukać opiekunki....do tego w ogóle nie chce już jeść,trzeba ją zmuszać do picia....
że mam teraz takiego doła.........

Ad.1. szkoda, że już wykupili - jak ja swój kupowałam to też wykupili i wzięłam inny, bo wyjeżdżałam na następny dzień na wakacje ;) ale ze swojego jestem zadowolona :)
Ad.2. :sadCyber: :calus:

Posted

ale mam też dzisiaj dobrą wiadomość, przyszła dzisiaj pzesyłka z kartą pamięci-jak wiecie ,wysyłałam do reklamacji. I dzisiaj już mam nową i mogę focić bez opamiętania :evil_lol:

Posted

Cze Aniu:p
zdjęcie z robaczkami pozostawiam bez komentarza:eviltong:
ale za to te jest piękne:loveu: nie wiem kogo bardziej podziwiać psy czy Ciebie:eviltong:

Mam nadzieje, że babci się polepszy:glaszcze: będzie dobrze MUSI!!!