eria Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 widziałam Daria,widziałam!! I słowo haarcerki widziałam i czekałam aż przyjdziesz na foty :evil_lol: a swoją drogą masz bardzo dobry opis na gadu, normanie marzenie ....Fajnie by tak bylo gdzieś na pustkowiu sobie samemu mieszkać:loveu: Quote
Pegaza Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Taa opis :cool1: a wiesz, że go nawet sama wymyśliłam :cool1: czasem mam jakieś złote myśli :eviltong: ach ta przyroda chyba tak mnie działa wkoło zielono, tylko się zaszyć i odpoczywać. Quote
zaba14 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Usia napisał(a):Hej babo co tam u Ciebie ?? czytam i czytam i czytam i ...stwierdzam ze marudzisz :eviltong: to juz chyba ten wiek :evil_lol: :evil_lol: Quote
eria Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 wróciłam z cudownego samotnego spacerku. Szlajaliśmy się 2 godziny:loveu: jest tak ciepło i wiosennie że aż się nie chciało wracać:loveu: mam foty ze spotkania dwóch czarnych......kozłów :cool3: :cool3: :cool3: , foty na polance pełnej niezapominajek:loveu: itp:lol: Quote
ewelinabuck Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 ja swoja galerie zzaniedbuje na innych malo co pise bo mi sie nie chce jakos tak:-( Quote
Cerber Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 mi też miło :) dzis byłam u psychologa i byłam tam z cerberem odziwo no i tam też była taka mini polanka i było mnustwo żółtych kwistków... żałowałam, że nie miałam aparatu... ale po wizycie sobie tam na trawce posiedzielismy z cerberkiem :) było super... Quote
zuzolandia Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 .jeeeeeee to zas tyn som gołomb heheh ;-) buziaczki wieczorne marudko;-) ...to chyba taki zmierzły rocznik heheeh;-) Quote
Korenia Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Cześć Aniu :cool3: Prosimy o więcej fotek! I koziołki prosimy :cool3: Quote
eria Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 no dobra, wróciłam z kina,mam dobry nastrój, znowu jakieś życie towarzyskie :) przed wyjsciem napisałam mamie że idę do kina z koleżankami a ona mi odpisała : "no wreszcie masz dwunożne towarzystwo" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Byłam na "Labirynt Fauna", całkiem fajnie się oglądało i komentowało,wcale nie po cichu :cool3: A teraz spotkanie dwóch czarnych kozłów:cool3: czarny brat patrzy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Foxi na kozła naszczekała,kozioł się zdenerwował i zaczął walić rogami w tą siatkę więc czym prędzej się ewakuowaliśmy :p A Kreon jak zawsze podszedł do czarnego brata ze stoickim spokojem :lol: jak to Kreon ,on jest bardzo zrównoważony:loveu: i jeszcze robaczek na dobranoc, niezapominajki zostawiam na jutro Quote
Korenia Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='Usia'] robactwo ble :roll: Robak ble, ale jakie ładne zdjęcie :cool3: :lol: Quote
Dobcia Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Jaki ładny koziołek:loveu: Robaczek wcale nie ble.... robaczki też nasze:cool3: Quote
eria Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 no nie, nikt nie widzi kozłów ?? :evil_lol: wszyscy widzą robaczka:shake: :evil_lol: dobrej nocki kobitki idę spać, z nadzieją że mnie nikt o 8.30 nad ranem nie obudzi, bo od dwóch dni tak jest, dzwoni dzwonek ok 8.30,psy szczekają,wyczołguję się z łóżka z wiązanką na ustach,otwieram drzwi - i nie widzę nikogo kogo można opier*** :diabloti: Quote
Usia Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Eria bo kazdy uciaka jak tylko słyszy ta wiazanke :evil_lol: :evil_lol: biedni ludzie stresuja sie juz na sama szczekanie psów a tu jeszcze słysza takie słowa wiec wola sie wycofac moze zrób sobie tabliczke z rysunkiem psa i z napisem: "jesli ja cie nie zabije, moja pani to zrobi" nie bedziesz miała pobudek o 8.30 Quote
Teklunia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Eria, smutasku, już Ci weselej? :buzi: [quote name='eria'] Foxi jest jak zawsze przesłaodka :loveu: Az się ją chce schrupać :oops::oops: A ptaszki niezwykle sympatyczne Ci wyszły :lol: Quote
WinterGirl Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 dzień dobry kochana tu jakiś talent fotograficzny się rodzi.... dla bliźniaczego dueciku i jego dwu- nożnej pozdrawiamy [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] Quote
Dobcia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Dzieńdoberek;) Dopadliście dziś tego potwora, co śmie ludzi i psy rano skoro świt z łóżka wyciągać?:mad::cool3: Quote
eria Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 dzień dobry dziewczynki,czas na foteczki wczorajsze: koziołek pierwsze wielkie pływanie pozowanie w niezapominajkach :loveu: :loveu: Dobciu - ten potwór na szczęscie dzisiaj mnie nie obudził,ale pomysł Usi z tabliczką ostrzegwaczą-przemyślę :D Quote
KaRa_ Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Aż nie wiem którego z czarnych panów się bać bardziej:evil_lol: tego z zębami czy tego z rogami:evil_lol: Quote
Dobcia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 [quote name='eria'] Dobciu - ten potwór na szczęscie dzisiaj mnie nie obudził,ale pomysł Usi z tabliczką ostrzegwaczą-przemyślę :D :loveu:ehhhhhh:loveu: Może już tabliczka nie będzie potrzebna.... chyba usłyszana wiązanka wystarczyła:evil_lol: Quote
Ewa&kumpel Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Ja to mam szczęście. Pomyślałam sobie, że wpadnę się przywitac, a tu...? Foteczki. Zawsze wpadam na jakieś fajne focie w Waszej galeryjce... :lol: Quote
Agushka Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Cześć Aniu. Przepraszam, ze rzadko piszę ale zalatana jestem strasznie. Wpadam, oglądam fotki i wypadam. A dziś dodatkowo jestem cała w nerwach przez tę tinową sterylkę. Fotki prześliczne a ta najpiękniejsza. Quote
ewelinabuck Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 swietne ja tam bym sie bala pana z rogami:eviltong: Quote
Agushka Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 No i napisałam posta i zniknął... ehh dziś chyba taki dzień Quote
Marta_Ares Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Witam Aniu, przepraszam ze tak dawno do was nie zagladalam, ale dogomania chodzi fatalnie...:-/ Fotki sliczne szczegolnie te w niezapominajkach Quote
Recommended Posts