Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Korenia']:loveu: Foty z nad morza świetne :crazyeye: Co to za miejscowość ? Dawno byłyście?

[quote name='milena182']korenia zapytałam o to samo:roll:
na kutrze pisze jaka miejscowość :cool3: Hel ;)
a rok 2005 ,sierpień 2005:loveu:

Posted

[quote name='milena182']korenia zapytałam o to samo:roll:
Spokojnie GUSSSSFRABAAA! Nie widziałam - miałam długo odpowiedź włączoną.. .

Eria cóź za ładny bannerek ! :cool3:

Posted

byłam ale nie pisałam :-(
bo mi szalenie miło było z tego powodu że od przedwczoraj wieczora nikt tu nie zajrzał:-( aż do wczoraj do 21.25 kiedy to już zrezygnowana poszłam sobie z dogo...

Posted

Cze Aniu:p już prostuje, więc to nie tak jak myślisz, że my fot oglądać nie chcemy ale ja i myśle, że nie tylko ja mam problem z dogo zanim otworzy mi się blog od którejś koleżanki to sporo czasu upłynie i powiem szczeże że to zniechęca:angryy: myśle też, że pogoda za oknem też może usprawiedliwić:eviltong: dawaj dawaj te foty i nie marudzaj marudo jedno:eviltong: wejde i skomentuje obiecuje na słowo harcerki:eviltong:
o ile mi się otworzy:roll: dogo....

Posted

...a więc to wszyscy mają taki problem z dogo... a myślałam z początku, że to mój gracik:roll: Taaa na jedną galerie schodzi po kilka minut, mam nadzieję, że to w końcu naprawia...

BTW
...nadal cierpliwie czekam:cool3:

Posted

[quote name='eria']

Ale mu ładnie w żółtym:loveu: I jakie ładne mlecze-mnie je zawsze prześwietli:roll:

[quote name='eria']

:loveu:jaki aniołek, taka niewinna mordeczka:loveu:

Posted

eria napisał(a):
byłam ale nie pisałam :-(
bo mi szalenie miło było z tego powodu że od przedwczoraj wieczora nikt tu nie zajrzał:-( aż do wczoraj do 21.25 kiedy to już zrezygnowana poszłam sobie z dogo...

mi też było tak smutno... ale chyba smutki poszły sobie w dal... nie martw się kochana... postaram się częściej wpadać o ile znowu nie zawiesze się na 1,5 tygodnia z dogo... :)

Posted

Prosząca Foxi o fotki jeszce jeszcze mnie ofoć:eviltong:

Kreoś utonął w kwiatkach:eviltong:

Oj bo teraz ja się pogniewam mnie to nawet nie zauważyła i nie przywitała:cool1: