eria Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='sota36']A Ty wiesz - jak my Ciebie obgadujemy! Durś a cięgiem!!! Juz nawet pomysly nam sie koncza! Tak jadaczkami klapiemy na Twoj temat!Boś Ty wcale nie tako swieto!!! Al;e banerki fajne robisz!I tyn tyz mosz piykny! Bardzo;piykny! kochom Cie... :mad: tyż Cię kochom:mad: a co do banerków-czekałam aż się wypowiesz na temat obecnego:D patrzcie jakie fajne wyszperałam : dobranoc :* Quote
Pegaza Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ania baner mosz zajefany taki liściasty:eviltong: jesli chodzi o CC to jakaś para go wyprowadza młoda i częściej ich mijam wieczorkiem niz w dzień moze pracują. Quote
zuzolandia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Al;e banerki fajne robisz!I tyn tyz mosz piykny! Bardzo;piykny! Alez wazeliniarstwoooooooooooooooooooo !!!!! heehehehheeh kochom Cie... A TO JUZ MEGA PRZYCHLYBIANIE SIE ;-) eheheheheheheheheheh Quote
Ewa&kumpel Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Dzień doberek dla futrzaków i ich Pani. :lol: Quote
olekg89 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Eria -drzesz się na psy? Wpadaj do mnie usłyszysz cudowne wiązanki:D Quote
eria Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 dzień dobry :lol: [quote name='olekg18']Eria -drzesz się na psy? Wpadaj do mnie usłyszysz cudowne wiązanki:D nie,Olek,nie drę się na psy ;) reszta fotek;) Quote
zuzolandia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 .niooooo jaki dostojny Kreos ;-) .... witanko i pozdrawianko;-) Quote
panienkabubu Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ło jeski Ania, czym Ty sie przejmujesz :evil_lol: ile razy ja przy Madzi wrzeszczałam na mojego Bena, ile razy po łbie dostał za to, że jest taki burak heheh :evil_lol: i nikt nigdy nie zwrócił mi uwagi, Madzia przecież też czasem rozmawia w wiadomy sposób :evil_lol: z Gają, jest to oczywiste, psa należy wychować, a nie pozwalać mu na wszystko... Osobiście w takiej sytuacji jak Ty, to rzekłabym coś do osoby, która zwróciłaby mi uwagę i temat by się skończył, to tak jakbyś wychowywała dziecko i ktoś Ci by mówił jak masz to robić.... no debilizm.... Głowa do góry, samotne spacery też są fajne, zwłaszcza z dwoma psami ;D A na pewno spotkacie kogoś, z kim będziecie spacerować, jakby Ci się do Sosnowca chciało przyjechać to zapraszam :) Quote
wiq Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 heloł! samotne spacer mają więcej zalet;) o wiele lepszy kontakt z psami np.;) Quote
eria Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 przede wszystkim można focić :D zaraz idę sobie na długi spacerek :lol: przyniosę maximum 9 fotek bo ciągle jeszcze mam tą zastępczą kartę, czekam na wieści ze sklepu gdzie odsyłałam kartę 1gb do reklamacji :roll: Quote
eria Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 jestem mistrz,wreszcie udało mi się ufocić pszczołę!!!! :loveu: :loveu: Quote
Usia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='eria']jestem mistrz,wreszcie udało mi się ufocić pszczołę!!!! :loveu: :loveu: ble ble ble fuj fuj fuj Foty super tylko ten model :angryy: Quote
wiq Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 nie strasz dziewczyn, bo na zawały poschodzą :evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 uczę się obsługi Photoshopa i zrobiłam takie cuś :loveu: Quote
Usia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 o rany co to jest :crazyeye: :crazyeye: ale Kreoś ma mine w tej ramce :evil_lol: Ja schodzić nie chce wiec prosze bardzo o zdjecia Twoich pysków niz tego ... czegos bo mnie na widok tego modelu ogarnia... takie wewnetrzne fuj ;) Quote
ewelinabuck Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 sliczne te twoje pszczolki ja to musze najpier jakies dobre szklo do makro kupic znaczy sie soczewke;) Quote
eria Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 sota36 napisał(a):Cienizna..... aleś się wysiliła z tym postem :evil_lol: co zaś cienizna co? Quote
sota36 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='eria']aleś się wysiliła z tym postem :evil_lol: co zaś cienizna co? zrobila takie cus i mysli , zebat!!!No wiesz! Ty przyzwyczailas mnie do tego ( dzieki banerkom) ,ze u Cibie poprzeczketrzebabaaaaaaardzo zawyzac!To dzieki Tobie takam kaprysna!!!:):):) kochom Cie ... Quote
tygra Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 nie lubię :( boje się panicznie - choć pszczół mniej niż os Quote
Recommended Posts