Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak to nikogo nie było :crazyeye: :crazyeye: tyle wpisów jest i kazdy podziwiał kfffiatki i psy-chole ;)

a ja chce zobaczyc nabyte spodnie i bluzke :eviltong:
koniecznie

PS: wieczorem na spokojnie odezwe sie na gg.Buziak

Posted

Bardzo ładna żabulka;)
Gdyby nie zajęcia na uczelni, psy, posiłki, ludzie wyciągający mnie z domu, no i noc, mogłabym z dogo w ogóle nie wychodzić:evil_lol: a Ania jeszcze narzeka...:cool1:

Posted

[quote name='eria']Usiaczku zobaczysz !! w poniedziałek zobaczysz!!
A spróbuj tylko nie pokazac :mad: :mad: jak bedziesz nie grzeczna to Ci nie pozwole zabrac figowego futra do domu :eviltong:

widzisz ze jest :"napisał Eria"??
hahahahahaha

Carolcia
zaaaabunia

zabuuuuuunia, bardziej to uuuuu trzeba akcentowac :evil_lol:

Posted

Dobcia napisał(a):
Bardzo ładna żabulka;)
Gdyby nie zajęcia na uczelni, psy, posiłki, ludzie wyciągający mnie z domu, no i noc, mogłabym z dogo w ogóle nie wychodzić:evil_lol: a Ania jeszcze narzeka...:cool1:

ja mam to samo :loveu:

a zaba........ o jesu PIĘKNA!!!

Posted

Teklunia napisał(a):

o kurcze, ale tu niektórzy wcześnie wstają :shake:

spać nie mogą;)
ładny podpis:fadein:

Eria, piękna Foxi fiołkowa, a także żaba;)

Posted

[quote name='eria']widzę że nikogo nie było....

szalenie mi miło z tego powodu......

sama więc sobie swoją żabę wkleję

Ja byłam !!!!! o 11 stej !!!! podziwiałam kffffiatki ;-)
A teraz podziwiam zabola;:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

to jeszcze jedna fota żaby-w całości

a tu druga żaba:evil_lol:

i dwie żaby -zaznaczam że to czarne to FIGA a nie KREON bo już jestem przeczulona na tym punkcie;)

a tu Kreoś

osz kurka jak znowu spotkam żabe to pocałuje!!

Posted

Rzeczywiscie bardzo fajne zdjecia. A tak sobie teraz eria mysle, nie chcialabys sprobowac z Foxi frisbee? Bo moim zdaniem ona sie do tego bardzo nadaje, tzn. tak mi sie wydaje z fotek, bo na zywo nie mialam okazji jej zobaczyc. Ona tak ładnie wyskakuje po pileczke. Daisy np. tez tak wyskakiwala i teraz z frisbee tez coraz lepiej jej idzie. No a we Foxi widze ten sam tym psiaka, co w Daisy. Tzn. taka szalona, szybka, zawsze pierwsza itd. moze nakreci sie na talerzyk? Moze warto sprobowac? :cool3: Chociaz Kreon tez ladnie wyskakuje po pilke, tylko jest od niej masywniejszy i moze mu byc trudniej.

Posted

Julix napisał(a):
Rzeczywiscie bardzo fajne zdjecia. A tak sobie teraz eria mysle, nie chcialabys sprobowac z Foxi frisbee? Bo moim zdaniem ona sie do tego bardzo nadaje, tzn. tak mi sie wydaje z fotek, bo na zywo nie mialam okazji jej zobaczyc. Ona tak ładnie wyskakuje po pileczke. Daisy np. tez tak wyskakiwala i teraz z frisbee tez coraz lepiej jej idzie. No a we Foxi widze ten sam tym psiaka, co w Daisy. Tzn. taka szalona, szybka, zawsze pierwsza itd. moze nakreci sie na talerzyk? Moze warto sprobowac? :cool3: Chociaz Kreon tez ladnie wyskakuje po pilke, tylko jest od niej masywniejszy i moze mu byc trudniej.

Foxi do każdego sportu by się nadawała :)ona się marnuje :)
jest dokładnie taka jak piszesz:p
Ona jest nakręcona na piłeczkę i przy tym zostaniemy(zresztą co za różnica czy po piłkę czy po frisbee skacze;) ), bo nie bardzo da się ją na inne zabawki przestawić...I pewnie było by tak,że ja kupię talerz a ta menda popatrzy na mnie z politowaniem i tyle z tego będzie;)
A Kreon?-odpada ze względu na wiek.

Posted

Usia napisał(a):

zabuuuuuunia, bardziej to uuuuu trzeba akcentowac :evil_lol:

:diabloti: No to, niech Ci juz bedzie :zabuuuunia:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: