Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry, duecik śpi po świątecznym sniadanku, pańcia obżera się przed kompem sałatką grecką swojej roboty i uczy się tworzyć stronę www. Nauczyłam się właśnie zmieniać kolor tła, robić wypunktowaną listę;)

Posted

ooooo no prosze intensywnie sie uczysz a przy tym spalasz kalorie hihihihihihihihihihihihi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: myslenie i kombinowanie odchudza:evil_lol: :evil_lol:

my juz tez po sniadanku po spacerku i byczymy sie przed kompem;)

Posted

eria napisał(a):
Dzień dobry, duecik śpi po świątecznym sniadanku, pańcia obżera się przed kompem sałatką grecką swojej roboty i uczy się tworzyć stronę www. Nauczyłam się właśnie zmieniać kolor tła, robić wypunktowaną listę;)

brawo!! :) ja jestem znacznie dalej :P ale dawno stron nie robilam ;)

w czym robisz ta strone? :>

wyglaszcz psiaki ode mnie! :)
Wesolego Alleluja! :)

Posted

[quote name='ewelinabuck']ooooo no prosze intensywnie sie uczysz a przy tym spalasz kalorie hihihihihihihihihihihihi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: myslenie i kombinowanie odchudza:evil_lol: :evil_lol:
my juz tez po sniadanku po spacerku i byczymy sie przed kompem;)
taaaa walczę dzielnie z html-em....mam problem ze wstawieniem obrazka jako tło, bo zamiast rozciągniętego tła wyskakuje takie "rozmnożone sąsiadujące" :evil_lol: i z kumpelą przez gg kombinujemy jak zrobić żeby było rozciągnięte, ona jest dobra w te klocki i bardzo mi pomaga ;)
ja po obiadku, a pieski wcinają kostki które dostały na zajączka,takie preparowane o smaku czekoladowym:)
[quote name='zaba14']brawo!! :) ja jestem znacznie dalej :P ale dawno stron nie robilam ;)

w czym robisz ta strone? :>

wyglaszcz psiaki ode mnie! :)
Wesolego Alleluja! :)
robię w notatniku ;) tak mi poradziła kumpela, że najlepiej zacząć sie uczyć w notatniku ;)

[quote name='wiq']http://images21.fotosik.pl/153/856f0aa71fa9fcd0.jpg
mój przystojniaczek:loveu::loveu::loveu:

ja strony tylko we frontpage umiem, htmla za nic:lol:
heheheh

mam już taką małą prostą stronę, z banerek wyśrodkowanym u góry, nagłowkiem, zdjęciem, tłem, kawałkiem tekstu , idziem dalej przerabiać kurs html;)

Posted

już mówię - postępy robię ogromne. Mam już gotową stronę główną z pięknym tłem, opisami Foxi i Kreona. Pod nagłówkiem są poziomo ułożone butony-odnośniki do podstron : galeria i przyjaciele :). Ciągle pracuję i pracuję! A wszystko po to by udowodnić pewnemu mojemu znajomemu że można zrobić stronę w dwa-trzy dni, a nie 5 miesięcy:cool1:

W dziale "przyjaciele" uwzględnię :
-Hektora
-Figę
-Zuzankę
-Gucia (przyjaciel tylko Foxi :))
-Mikuś
-Sindi (za TM)
-Hekcio (przyjaciel tylko Foxi)
-Emir (przyjaciel tylko Foxi)
-Gaja i Sonia
-Sura
-Saba

myślę kogo jeszcze nie omijam szeroim łukiem na spacerach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
tzn Hekcia i Emira omijam :evil_lol:
wracam do stronki bo to kurcze wciąga!

Posted

wowowowowowo no prosze;-) zawsze mowiłam ze Anula to zdolno dziołcha ;-) ehheheeh ......czekam na efekt koncowy;-)
buziolki posiwiateczne jednodniowe;-) hehehehe.......mizianko dla psiokow !!!!!! ciaooo

Posted

[quote name='eria']

Ruch i dynamika tej fotki aż razi w oczy:evil_lol:

Życzę powodzenie w robieniu strony!
Wszystko sie da-determinacja zdziała cuda;):cool3:

Posted

Ja kiedyś zaczynałam robić stronke....dawno temu. Bo znalazłam fajna strone z instrukcjami. Stanełam na robieniu tła, wstawaniu tekstów i obrazków, bo szkoła się zaczeła i nie było czasu.
Z tym, ze ja strone robiłam w zajączku:cool3:

Posted

Czesc kochana Marudo!!!!!!! Wrocilam, troszkie chora, ale to nic!!!! Jezdem!!!!
Aniula!!! A juz myslalam, ze i Foxiakowi trza zrzute na szczenen zrobic!
http://images20.fotosik.pl/203/96fe413c80b32c9a.jpg
bo Gutek ma - tylko zuzoli sie nie podoba,bo ...zolta!
http://img71.imageshack.us/img71/2687/dsc07824dp5.jpg
Aaaaaaa! Dawaj adres tej stronki!!! Bo Gutek chce list napisac do Foxi!!!
No i WESOLEGO JAJKA!!! W CIAGU DALSZYM!!!

Posted

[quote name='zuzolandia']wowowowowowo no prosze;-) zawsze mowiłam ze Anula to zdolno dziołcha ;-) ehheheeh ......czekam na efekt koncowy;-)
buziolki posiwiateczne jednodniowe;-) hehehehe.......mizianko dla psiokow !!!!!! ciaooo

cześć Zuzolko!! efekt końcowy może jeszcze dzisiaj, zobaczymy na co jeszcze wpadnę,bo kombinuję jaki dział by tu jeszcze zrobić:evil_lol:
[quote name='Dobcia']Ruch i dynamika tej fotki aż razi w oczy:evil_lol:

Życzę powodzenie w robieniu strony!
Wszystko sie da-determinacja zdziała cuda;):cool3:
kopa do nauczenia się html dał mi właśnie ten kumpel który moją stronę już robi 5 miesięcy :cool1:
[quote name='Pianka']Ja kiedyś zaczynałam robić stronke....dawno temu. Bo znalazłam fajna strone z instrukcjami. Stanełam na robieniu tła, wstawaniu tekstów i obrazków, bo szkoła się zaczeła i nie było czasu.
Z tym, ze ja strone robiłam w zajączku:cool3:
ja też korzystam z jednej stronki z kursem no i z pomocy kumpeli przez gg, która to wczoraj przyznała że nie liczyła że ja tą stronkę zrobię, była raczej pewna że zrezygnuję :evil_lol:
[quote name='sota36']Czesc kochana Marudo!!!!!!! Wrocilam, troszkie chora, ale to nic!!!! Jezdem!!!!
Aniula!!! A juz myslalam, ze i Foxiakowi trza zrzute na szczenen zrobic!
http://images20.fotosik.pl/203/96fe413c80b32c9a.jpg
bo Gutek ma - tylko zuzoli sie nie podoba,bo ...zolta!
http://img71.imageshack.us/img71/2687/dsc07824dp5.jpg
Aaaaaaa! Dawaj adres tej stronki!!! Bo Gutek chce list napisac do Foxi!!!
No i WESOLEGO JAJKA!!! W CIAGU DALSZYM!!!
cześć Jolciu, jak miło Cię widzieć!
adres stronki dopiero jak będzie na serwerze.......już się martwię, jakie trudności mnie jeszcze czekają..,

Przepraszam kochani ze nikogo teraz nie odwiedzama,ale to wciąga :evil_lol: