WinterGirl Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 dzień dobry dla naszego bliźniaczego dueciku Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
eria Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Dzień dobry, duecik śpi po świątecznym sniadanku, pańcia obżera się przed kompem sałatką grecką swojej roboty i uczy się tworzyć stronę www. Nauczyłam się właśnie zmieniać kolor tła, robić wypunktowaną listę;) Quote
ewelinabuck Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 ooooo no prosze intensywnie sie uczysz a przy tym spalasz kalorie hihihihihihihihihihihihi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: myslenie i kombinowanie odchudza:evil_lol: :evil_lol: my juz tez po sniadanku po spacerku i byczymy sie przed kompem;) Quote
zaba14 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 eria napisał(a):Dzień dobry, duecik śpi po świątecznym sniadanku, pańcia obżera się przed kompem sałatką grecką swojej roboty i uczy się tworzyć stronę www. Nauczyłam się właśnie zmieniać kolor tła, robić wypunktowaną listę;) brawo!! :) ja jestem znacznie dalej :P ale dawno stron nie robilam ;) w czym robisz ta strone? :> wyglaszcz psiaki ode mnie! :) Wesolego Alleluja! :) Quote
wiq Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 http://images21.fotosik.pl/153/856f0aa71fa9fcd0.jpg mój przystojniaczek:loveu::loveu::loveu: ja strony tylko we frontpage umiem, htmla za nic:lol: Quote
eria Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='ewelinabuck']ooooo no prosze intensywnie sie uczysz a przy tym spalasz kalorie hihihihihihihihihihihihi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: myslenie i kombinowanie odchudza:evil_lol: :evil_lol: my juz tez po sniadanku po spacerku i byczymy sie przed kompem;) taaaa walczę dzielnie z html-em....mam problem ze wstawieniem obrazka jako tło, bo zamiast rozciągniętego tła wyskakuje takie "rozmnożone sąsiadujące" :evil_lol: i z kumpelą przez gg kombinujemy jak zrobić żeby było rozciągnięte, ona jest dobra w te klocki i bardzo mi pomaga ;) ja po obiadku, a pieski wcinają kostki które dostały na zajączka,takie preparowane o smaku czekoladowym:) [quote name='zaba14']brawo!! :) ja jestem znacznie dalej :P ale dawno stron nie robilam ;) w czym robisz ta strone? :> wyglaszcz psiaki ode mnie! :) Wesolego Alleluja! :) robię w notatniku ;) tak mi poradziła kumpela, że najlepiej zacząć sie uczyć w notatniku ;) [quote name='wiq']http://images21.fotosik.pl/153/856f0aa71fa9fcd0.jpg mój przystojniaczek:loveu::loveu::loveu: ja strony tylko we frontpage umiem, htmla za nic:lol: heheheh mam już taką małą prostą stronę, z banerek wyśrodkowanym u góry, nagłowkiem, zdjęciem, tłem, kawałkiem tekstu , idziem dalej przerabiać kurs html;) Quote
panienkabubu Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 a wiecie, że malowanie paznokci to spalanie 7 kcal ? :evil_lol: to przy robieniu strony www to chyba z 10 kcal sie spala :evil_lol: eria, trzymam kciuki :) Quote
ewelinabuck Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 a to ze przy malowaniu paznokci to nie wiedzialam ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) eria jak bedziesz czegos potzreboala do swojej stronki to sluze pomoca (szczegolnie HTML);) Quote
nathaniel Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Eria zajrzyj sobie do tego kursu www.webmaster.helion.pl i zrezygnuj ze znacznika <body backgraund="obrazek,albo kolor"> i zostaw samo body, style css są wydajniesze (i kto to mówi) i wbrew pozorom (no takie podstawowe jak zmiana koloru :tła, czcionki, odnośników) łatwe. Quote
Marta_Ares Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 piekny przystojniaczek:loveu: :loveu: :loveu: Quote
eria Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 już mówię - postępy robię ogromne. Mam już gotową stronę główną z pięknym tłem, opisami Foxi i Kreona. Pod nagłówkiem są poziomo ułożone butony-odnośniki do podstron : galeria i przyjaciele :). Ciągle pracuję i pracuję! A wszystko po to by udowodnić pewnemu mojemu znajomemu że można zrobić stronę w dwa-trzy dni, a nie 5 miesięcy:cool1: W dziale "przyjaciele" uwzględnię : -Hektora -Figę -Zuzankę -Gucia (przyjaciel tylko Foxi :)) -Mikuś -Sindi (za TM) -Hekcio (przyjaciel tylko Foxi) -Emir (przyjaciel tylko Foxi) -Gaja i Sonia -Sura -Saba myślę kogo jeszcze nie omijam szeroim łukiem na spacerach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tzn Hekcia i Emira omijam :evil_lol: wracam do stronki bo to kurcze wciąga! Quote
zuzolandia Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 wowowowowowo no prosze;-) zawsze mowiłam ze Anula to zdolno dziołcha ;-) ehheheeh ......czekam na efekt koncowy;-) buziolki posiwiateczne jednodniowe;-) hehehehe.......mizianko dla psiokow !!!!!! ciaooo Quote
Dobcia Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='eria'] Ruch i dynamika tej fotki aż razi w oczy:evil_lol: Życzę powodzenie w robieniu strony! Wszystko sie da-determinacja zdziała cuda;):cool3: Quote
Pianka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Ja kiedyś zaczynałam robić stronke....dawno temu. Bo znalazłam fajna strone z instrukcjami. Stanełam na robieniu tła, wstawaniu tekstów i obrazków, bo szkoła się zaczeła i nie było czasu. Z tym, ze ja strone robiłam w zajączku:cool3: Quote
sota36 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Czesc kochana Marudo!!!!!!! Wrocilam, troszkie chora, ale to nic!!!! Jezdem!!!! Aniula!!! A juz myslalam, ze i Foxiakowi trza zrzute na szczenen zrobic! http://images20.fotosik.pl/203/96fe413c80b32c9a.jpg bo Gutek ma - tylko zuzoli sie nie podoba,bo ...zolta! http://img71.imageshack.us/img71/2687/dsc07824dp5.jpg Aaaaaaa! Dawaj adres tej stronki!!! Bo Gutek chce list napisac do Foxi!!! No i WESOLEGO JAJKA!!! W CIAGU DALSZYM!!! Quote
eria Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='zuzolandia']wowowowowowo no prosze;-) zawsze mowiłam ze Anula to zdolno dziołcha ;-) ehheheeh ......czekam na efekt koncowy;-) buziolki posiwiateczne jednodniowe;-) hehehehe.......mizianko dla psiokow !!!!!! ciaooo cześć Zuzolko!! efekt końcowy może jeszcze dzisiaj, zobaczymy na co jeszcze wpadnę,bo kombinuję jaki dział by tu jeszcze zrobić:evil_lol: [quote name='Dobcia']Ruch i dynamika tej fotki aż razi w oczy:evil_lol: Życzę powodzenie w robieniu strony! Wszystko sie da-determinacja zdziała cuda;):cool3: kopa do nauczenia się html dał mi właśnie ten kumpel który moją stronę już robi 5 miesięcy :cool1: [quote name='Pianka']Ja kiedyś zaczynałam robić stronke....dawno temu. Bo znalazłam fajna strone z instrukcjami. Stanełam na robieniu tła, wstawaniu tekstów i obrazków, bo szkoła się zaczeła i nie było czasu. Z tym, ze ja strone robiłam w zajączku:cool3: ja też korzystam z jednej stronki z kursem no i z pomocy kumpeli przez gg, która to wczoraj przyznała że nie liczyła że ja tą stronkę zrobię, była raczej pewna że zrezygnuję :evil_lol: [quote name='sota36']Czesc kochana Marudo!!!!!!! Wrocilam, troszkie chora, ale to nic!!!! Jezdem!!!! Aniula!!! A juz myslalam, ze i Foxiakowi trza zrzute na szczenen zrobic! http://images20.fotosik.pl/203/96fe413c80b32c9a.jpg bo Gutek ma - tylko zuzoli sie nie podoba,bo ...zolta! http://img71.imageshack.us/img71/2687/dsc07824dp5.jpg Aaaaaaa! Dawaj adres tej stronki!!! Bo Gutek chce list napisac do Foxi!!! No i WESOLEGO JAJKA!!! W CIAGU DALSZYM!!! cześć Jolciu, jak miło Cię widzieć! adres stronki dopiero jak będzie na serwerze.......już się martwię, jakie trudności mnie jeszcze czekają.., Przepraszam kochani ze nikogo teraz nie odwiedzama,ale to wciąga :evil_lol: Quote
eria Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 piesek se kiedyś kark skręci:shake: :evil_lol: przystojniak:loveu: Quote
wiq Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 http://images20.fotosik.pl/210/4e9d4e2479f6364a.jpg biedna Foxi.. aż jej żeberka wystają, tak o nią dbasz:shake::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 pojawił się duuży problem.....nie wiem jak wrzucić to na serwer:shake: :shake: pomooocyy! Quote
WinterGirl Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 twoje fotki zapierają dech w piersiach :loveu: Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Recommended Posts