Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cześć Zuzanki:p

przeliczyłam się z tymi fotami...............większość niestety w ogóle nie nadaje się do użytku, zostawiłam ich niewiele....
a to obiecany przedsmak :evil_lol:
Foxi przesyła buziaczki :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='eria']

Jeśli Foxi w ten sposób przesyła buziaki, to nie chciałabym widzieć jak się złości..............:evil_lol:

WESOŁYCH ŚWIĄT ANIU:loveu:

Posted

większość zdjęć wyglądała tak:evil_lol: Foxi lata:

te są fatalnej jakości ale patrzcie na tą dynamikę i na te miny :evil_lol:

pokrzywiło pieska

:evil_lol:

Kreoś nie był gorszy:cool3:

Posted

Sliczne fotki :)

Kolorowych jajeczek, wacianych owieczek, rozkicanych króliczków, pyszności w koszyczku! A przede wszystkim udanego uciekania w dniu "wielkiego lania".

Posted

Kochani ! Nadeszła ta pora, kiedy to pragnę złożyć wszystkim odwiedzających życzenia zdrowych, podognych Świąt. Żeby Wam upłynęły w przyjemnej,rodzinnej atmosferze, nie zapomnijcie o swoich psiakach i nie odmawiajcie im spacerków :evil_lol:
Dziękuję że jesteście,odwiedzacie naszą galerię i komentujecie fotki!!!! Bez Was fotoblog by pewnie umarł śmiercią naturalną.

Posted

[quote name='wiq']wzruszyłam się:placz:;)
dziękujemy:p
eee tam ja nie umiem pisać wzruszających tekstów :)
[quote name='Rinuś']co Ty jej pokazujesz że Ona tak rozdziawia mordkę??:evil_lol::evil_lol:
piłeczkę,kochana,piłeczkę, ona na tym zdjęciu szczeka :cool3:

Boszeee zaparłam się że nauczę się robić strony www.... Dzisiaj zasiadłam do tego i normalnie-czarna magia:placz: . Umiem zrobić jak narazie nagłówek,podnagłówek,linię pod podnagłowkiem,pogrubienie,pochylenie tekstu......normalnie tłuk i tyle no :evil_lol: :evil_lol:
jutro lekcjii ciąg dalszy ;)
na dobranoc foteczka :

dobranoc,uciekam spać, bo o 8.30 umówiłam się z panią Figi na wielkanocny spacerek :)

Posted

niech kroliczek przyniesie wam w prezecie cos czego najbardziej pragniecie.to cos nie musi byc ani widoczne ani dotykowe moze nawet nie pachniec ale niech bedzie czyms bez czego nie mozna i nie warto zyc:calus:

Posted

[quote name='Pegaza']Dobranoc Aniu:lol:
Dzień dobry Daria :) Wesołych!!
[quote name='wiq']eria, nawet mi nie mów o robieniu stron... :lol:
coś strasznego:evil_lol::evil_lol:
nooo straszne....dzisiaj ciąg dalszy :cool3:
[quote name='panienkabubu']eria,
jak chcesz to moge Ci dac szybki kurs :evil_lol:
ale smialo smialo, to nic trudnego :evil_lol: przynajmniej html, bo reszta to na razie dla mnie czarna magia :evil_lol:
jak pojawią się problemy, zwrócę się do Ciebie, pomaga mi też kumpela z liceum-ona dobra jest w te klocki ;)

[quote name='milena182']niech kroliczek przyniesie wam w prezecie cos czego najbardziej pragniecie.to cos nie musi byc ani widoczne ani dotykowe moze nawet nie pachniec ale niech bedzie czyms bez czego nie mozna i nie warto zyc:calus:
Milena, to najcudowniejsze życzenia jakie kiedykolwiek ktoś mi złożył, dziękuję Ci bardzo, są naprawdę piękne!! :loveu:
teraz będzie oszczędnie z fotkami....siadła mi wczoraj karta pamięci, ciagle jest napis "bląd karty pamięci" i mam nadzieję że uda się w ramach gwarancji wymienić,a że zamawiałam ją przez allegro ze sklepu w Krakowie, to będzie trwało...Na szczęście mam kartę 16mb, więc tak całkiem bez fot nie będzie;)