eria Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 cześć Zuzanki:p przeliczyłam się z tymi fotami...............większość niestety w ogóle nie nadaje się do użytku, zostawiłam ich niewiele.... a to obiecany przedsmak :evil_lol: Foxi przesyła buziaczki :evil_lol: :evil_lol: Quote
wiq Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 oj znam to rozczarowanie, kiedy na kompie widać, ze 3/4 nadaje się tylko do kosza:lol::lol: ale przedsmak fajowy;) Quote
panienkabubu Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 no eria, widzisz umaszczenie glowy? :P toć to cały bernardyn :evil_lol: Quote
milena182 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 http://images20.fotosik.pl/203/96fe413c80b32c9a.jpg udaje bystrą:diabloti::razz: Quote
Dobcia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='eria'] Jeśli Foxi w ten sposób przesyła buziaki, to nie chciałabym widzieć jak się złości..............:evil_lol: WESOŁYCH ŚWIĄT ANIU:loveu: Quote
Marta_Ares Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 hehe no to ja czekam na reszte tych zdjec co wyszly:evil_lol: :loveu: a tak przy okazji: Quote
eria Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 większość zdjęć wyglądała tak:evil_lol: Foxi lata: te są fatalnej jakości ale patrzcie na tą dynamikę i na te miny :evil_lol: pokrzywiło pieska :evil_lol: Kreoś nie był gorszy:cool3: Quote
Marta_Ares Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 hehe niezle pozy lapia przy bieganie:cool3: :loveu: :loveu: Quote
JIM Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Sliczne fotki :) Kolorowych jajeczek, wacianych owieczek, rozkicanych króliczków, pyszności w koszyczku! A przede wszystkim udanego uciekania w dniu "wielkiego lania". Quote
Pianka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Rany ona chyba naprawde nie chce, zebyśmy oglądali tą galerie:-o Quote
wiq Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 http://images22.fotosik.pl/88/d4fa6b4ccefad185.jpg jaka kiepska jakość? wyszło Ci rasowe panoramowanie:cool3:;) Quote
KaRa_ Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Faktycznie wiecznie uśmiechnięta Foxi:lol: :lol: :lol: Quote
eria Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Kochani ! Nadeszła ta pora, kiedy to pragnę złożyć wszystkim odwiedzających życzenia zdrowych, podognych Świąt. Żeby Wam upłynęły w przyjemnej,rodzinnej atmosferze, nie zapomnijcie o swoich psiakach i nie odmawiajcie im spacerków :evil_lol: Dziękuję że jesteście,odwiedzacie naszą galerię i komentujecie fotki!!!! Bez Was fotoblog by pewnie umarł śmiercią naturalną. Quote
Rinuś Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='eria'] co Ty jej pokazujesz że Ona tak rozdziawia mordkę??:evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='wiq']wzruszyłam się:placz:;) dziękujemy:p eee tam ja nie umiem pisać wzruszających tekstów :) [quote name='Rinuś']co Ty jej pokazujesz że Ona tak rozdziawia mordkę??:evil_lol::evil_lol: piłeczkę,kochana,piłeczkę, ona na tym zdjęciu szczeka :cool3: Boszeee zaparłam się że nauczę się robić strony www.... Dzisiaj zasiadłam do tego i normalnie-czarna magia:placz: . Umiem zrobić jak narazie nagłówek,podnagłówek,linię pod podnagłowkiem,pogrubienie,pochylenie tekstu......normalnie tłuk i tyle no :evil_lol: :evil_lol: jutro lekcjii ciąg dalszy ;) na dobranoc foteczka : dobranoc,uciekam spać, bo o 8.30 umówiłam się z panią Figi na wielkanocny spacerek :) Quote
wiq Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 eria, nawet mi nie mów o robieniu stron... :lol: coś strasznego:evil_lol::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 eria, jak chcesz to moge Ci dac szybki kurs :evil_lol: ale smialo smialo, to nic trudnego :evil_lol: przynajmniej html, bo reszta to na razie dla mnie czarna magia :evil_lol: Quote
milena182 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 niech kroliczek przyniesie wam w prezecie cos czego najbardziej pragniecie.to cos nie musi byc ani widoczne ani dotykowe moze nawet nie pachniec ale niech bedzie czyms bez czego nie mozna i nie warto zyc:calus: Quote
eria Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='Pegaza']Dobranoc Aniu:lol: Dzień dobry Daria :) Wesołych!! [quote name='wiq']eria, nawet mi nie mów o robieniu stron... :lol: coś strasznego:evil_lol::evil_lol: nooo straszne....dzisiaj ciąg dalszy :cool3: [quote name='panienkabubu']eria, jak chcesz to moge Ci dac szybki kurs :evil_lol: ale smialo smialo, to nic trudnego :evil_lol: przynajmniej html, bo reszta to na razie dla mnie czarna magia :evil_lol: jak pojawią się problemy, zwrócę się do Ciebie, pomaga mi też kumpela z liceum-ona dobra jest w te klocki ;) [quote name='milena182']niech kroliczek przyniesie wam w prezecie cos czego najbardziej pragniecie.to cos nie musi byc ani widoczne ani dotykowe moze nawet nie pachniec ale niech bedzie czyms bez czego nie mozna i nie warto zyc:calus: Milena, to najcudowniejsze życzenia jakie kiedykolwiek ktoś mi złożył, dziękuję Ci bardzo, są naprawdę piękne!! :loveu: teraz będzie oszczędnie z fotkami....siadła mi wczoraj karta pamięci, ciagle jest napis "bląd karty pamięci" i mam nadzieję że uda się w ramach gwarancji wymienić,a że zamawiałam ją przez allegro ze sklepu w Krakowie, to będzie trwało...Na szczęście mam kartę 16mb, więc tak całkiem bez fot nie będzie;) Quote
Recommended Posts