eria Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 wróciliśmy właśnie ze spaceru... Nareszcie przyszła paczka na którą czekałam od..listopada:angryy: na bazarku zamówiłam wtedy smycz i obrożę do Kreona od ulvhedinn i upominałam się regularnie na PW i w wątku , byłam tak wściekła na jej nieuczciwość i właściwie to już się pomału godziłam z faktem że tego kompletu nie dostanę a tu dzisiaj nareszcie przyszło!! :multi: :multi: no ale niestety zraziłam się do bazarku i tyle no.....żeby prawie pół roku czekać na głupią obrożę i smycz:cool1: ale jest piękna :loveu: a Foxi nabroiła przed chwilą :cool1: ja się zachwycałam smyczą, patrzę, a Foxi wyżera z garnka żur:angryy: , który babcia nieopatrznie za nisko postawiła :angryy: oczywiście zwymiotowała już część, tego było dużo wiec napewno jeszcze ze zwymiotuje:angryy: Quote
Usia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 oj to Foxi poczuła juz swieta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ty chyba tez bo sprzatasz ;) Co do bazarku i zakupu, eh szkoda gadać jesli chodzi o uczciwosc ludzka. Do bazarku sie nie zrazaj bo moze coś sobie wypatrzy i fajnego kupisz, a pieniadze zazwyczai ida na psy wiec łaczysz miłe z pozytecznym ;) Czekam na zdjecie obrozy i smyczy :cool3: pochwal sie tym cudem Quote
eria Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 robiłam właśnie sesję zlewozmywakową i oto efekty :cool3: a to już sesja listkowa:evil_lol: Quote
Dobcia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='eria'] Ktoś tu chyba lubi czerwony kolor:cool3: Świetnie psiurki się dobrały, można by pomyśleć, że od jednego właściciela wszystkie:evil_lol: Śliczne makro, szczególnie zlew;) Biedulka Foxiczka... teraz się nacierpi....:razz: A pancia nasprząta:p Quote
Usia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 tyle czasu miałas opis ze sesja jak by nie wiadomo ile tych fotek było a tu tylko 3-y ze zlewu :mad: :mad: :mad: oj Eria cos sciemniasz odpływ jak odpływ ale te sa ciekawe Quote
eria Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 a to nasz nowy sprzęt spacerowy :cool3: Uśka zdjeć było więcej ale beznadziejne i wywaliłam :) Quote
KaRa_ Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Nie da sie powiedziec Foxi sie tutaj bardzo wyroznia:lol: moze ja na czarno przefarbowac?toc by ludzie powiedzieli,ze mafia idzie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
wiq Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 nieźle dziś dostałaś prezentów: obroża, smycz i rzygi:lol: piękny dzień:lol: CUD-NA:loveu: Quote
WinterGirl Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 FOXI w kfiatuszkach bajeczne foto :loveu: Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
diabelkowa Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 cilit BANG ?:PPP hehe swietne foty a FOXI w tych kwiatkach:loveu::loveu::loveu: co z naszym spacerkiem? Quote
Usia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 e tam smycz jak smycz, ja myslałam ze ona rózowa bedzie z brylancikami albo z kokardkami a tu takie coś :evil_lol: Eria tylko małe pytanie smycz jest czarna Kreoś tez, wiec jak ty ja znajdziesz na psie ??:cool3: Quote
Cerber Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Dzień dobry :) [quote name='eria'] skąd ja wiedziałam, ze te foteczki bedą piękne zanim je zobaczyła.... ehhhh kobito Ty to masz talent:lol: :lol: :lol: a nowy sprzęt jest coooool :) też chyba dziś przejdę sie do zoologa i cosik popatrzę na obroże itp. Quote
Cerber Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Dzień dobry :) [quote name='eria'] skąd ja wiedziałam, ze te foteczki bedą piękne zanim je zobaczyła.... ehhhh kobito Ty to masz talent:lol: :lol: :lol: a nowy sprzęt jest coooool :) też chyba dziś przejdę sie do zoologa i cosik popatrzę na obroże itp. Quote
Usia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Dzien dobry Eria wstawaj pobudka z psami na spacer trzeba isc, fotki nam dac.Juz, juz,raz ,dwa ja sie ma tylu wielbicieli i jest sie takim popularnym to trzeba cierpiec ;) ;) Quote
wiq Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 eria już pewnie śmiga i testuje nowy sprzęt spacerowy;) Quote
zaba14 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 wiq napisał(a):eria już pewnie śmiga i testuje nowy sprzęt spacerowy;) ciekawe jak bedzie chodzic czy dwie smycze i dwa psy czy w koncu ja to znudzi i bedzie jedna smycz z dwoma karabinczykami :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Witam. Eria a jak wyglada komplecik na psie?:evil_lol: i wracaj juz ztego spaceru do nas Quote
eria Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Usia napisał(a): e tam smycz jak smycz, ja myslałam ze ona rózowa bedzie z brylancikami albo z kokardkami a tu takie coś :evil_lol: Eria tylko małe pytanie smycz jest czarna Kreoś tez, wiec jak ty ja znajdziesz na psie ??:cool3: Usia-jakoś wczoraj na próbnym spacerze znalazłam obrożę na psie :) Cerber napisał(a):Dzień dobry :) skąd ja wiedziałam, ze te foteczki bedą piękne zanim je zobaczyła.... ehhhh kobito Ty to masz talent:lol: :lol: :lol: a nowy sprzęt jest coooool :) też chyba dziś przejdę sie do zoologa i cosik popatrzę na obroże itp. cieszę się że Ci się podobają. ;) Usia napisał(a):Dzien dobry Eria wstawaj pobudka z psami na spacer trzeba isc, fotki nam dac.Juz, juz,raz ,dwa ja sie ma tylu wielbicieli i jest sie takim popularnym to trzeba cierpiec ;) ;) ja już byłam dawno na spacerze ale na starej smyczy-ta jest zarezerwowana na specjalne okazje,np weta, paradowanie po mieście itp:evil_lol: a wielbicieli to mamy nielicznych ale stałych i bardzo Was wszystkich koffam!! wiq napisał(a):eria już pewnie śmiga i testuje nowy sprzęt spacerowy;) testowałam wczoraj;) zaba14 napisał(a):ciekawe jak bedzie chodzic czy dwie smycze i dwa psy czy w koncu ja to znudzi i bedzie jedna smycz z dwoma karabinczykami :evil_lol: ja chodzę na starej smyczy z w dwoma karabińczykami, ta jest pojedyncza,a nie dwójnik, na początku chciałam zamówić dwójnik ale zmieniłam zdanie;) Marta_Ares napisał(a):Witam. Eria a jak wyglada komplecik na psie?:evil_lol: i wracaj juz ztego spaceru do nas wygląda na psie bardzo ładnie, na Kreośku wygląda wszystko ładnie;) zdjęć nie ma! ja teraz żyję ogłoszeniami które znalazłam w GW i jak zjem śniadanko to będę dzwonić się pytać;) a są to dwa ogłoszenia o zatrudnieniu do pracy przy koniach, gwarantują zakwaterowanie,a praca na stałe. Jedno ogłoszenie to gospodarstwo z Płocka a w drugim nie napisali jaka miejscowość,powiem Wam więcej jak zadzwonię;) ale bardzo interesowała by mnie praca z końmi , nawet w innym mieście ,pod warunkiem oczywiscie że będę tam mogła mieć psy ;) ale to jeszcze takie gdybanie, jak zadzwonię to powiem więcej;) Quote
Rinuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='eria']a to nasz nowy sprzęt spacerowy :cool3: Uśka zdjeć było więcej ale beznadziejne i wywaliłam :) a ja bym miala jeszcze lepszejszy sprzęt dla Ciebie:evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Kasiu-co masz na myśli?? dzwoniłam i tak Pierwsze ogłoszenie-to z Płocka dotyczy mężczyzny:-( a drugie ogłoszenie - wszystko bardzo fajnie tylko że to jest woj.zachodniopomorskie:-( zakwaterowanie to tylko pokój a nie mieszkanie. ale podobało mi się że jest to gospodarstwo hodowlane, pani bardzo miła wszystko mi opowiadała na czym praca polega ;) no ale to chyba jednak za daleko no i ten pokój-dla mnie i dwóch psów za mało;) Quote
zuzolandia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Witanko;-) .nio proszeeeee mała juz pracy szuka;-) ...fajnie jesli uda Ci sie znalezc przyjemne z pozytecznym ;-)........zachodniopomorskie to nie tak daleko eeehhehheehehheheh ;-) Buzioki Quote
zaba14 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 http://images21.fotosik.pl/143/19758bf4a0463dbb.jpg sliczna! :loveu: Mnie by pokoj i dwa psy w nim nie przerazaly, a to że to bardzoo daleko i ciezko by było mi wszystko zostawić i po prostu jechac ;) a ta druga oferta na czym polegała? I jakie wykształcenie wymagane? Quote
eria Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 ta druga oferta tylko dla samotnego mężczyzny ;) a tej pani z zachodniopomorskiego bardzo pasował mój wiek i to że będę technikiem weterynarii i gdybym tam mieszkała to pewnie miałabym tą pracę na bank :( Quote
Rinuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='eria']Kasiu-co masz na myśli?? no ładny zestaw Rogza :) a swoją drogą to wejdź tutaj :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4592882#post4592882 Quote
Recommended Posts