Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wróciliśmy właśnie ze spaceru...
Nareszcie przyszła paczka na którą czekałam od..listopada:angryy: na bazarku zamówiłam wtedy smycz i obrożę do Kreona od ulvhedinn i upominałam się regularnie na PW i w wątku , byłam tak wściekła na jej nieuczciwość i właściwie to już się pomału godziłam z faktem że tego kompletu nie dostanę a tu dzisiaj nareszcie przyszło!! :multi: :multi:
no ale niestety zraziłam się do bazarku i tyle no.....żeby prawie pół roku czekać na głupią obrożę i smycz:cool1:
ale jest piękna :loveu:

a Foxi nabroiła przed chwilą :cool1: ja się zachwycałam smyczą, patrzę, a Foxi wyżera z garnka żur:angryy: , który babcia nieopatrznie za nisko postawiła :angryy:
oczywiście zwymiotowała już część, tego było dużo wiec napewno jeszcze ze zwymiotuje:angryy:

Posted

oj to Foxi poczuła juz swieta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ty chyba tez bo sprzatasz ;)

Co do bazarku i zakupu, eh szkoda gadać jesli chodzi o uczciwosc ludzka.
Do bazarku sie nie zrazaj bo moze coś sobie wypatrzy i fajnego kupisz, a pieniadze zazwyczai ida na psy wiec łaczysz miłe z pozytecznym ;)
Czekam na zdjecie obrozy i smyczy :cool3: pochwal sie tym cudem

Posted

[quote name='eria']

Ktoś tu chyba lubi czerwony kolor:cool3: Świetnie psiurki się dobrały, można by pomyśleć, że od jednego właściciela wszystkie:evil_lol:

Śliczne makro, szczególnie zlew;)

Biedulka Foxiczka... teraz się nacierpi....:razz: A pancia nasprząta:p

Posted

tyle czasu miałas opis ze sesja jak by nie wiadomo ile tych fotek było a tu tylko 3-y ze zlewu :mad: :mad: :mad: oj Eria cos sciemniasz
odpływ jak odpływ ale te sa ciekawe

Posted

Nie da sie powiedziec Foxi sie tutaj bardzo wyroznia:lol: moze ja na czarno przefarbowac?toc by ludzie powiedzieli,ze mafia idzie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

e tam smycz jak smycz, ja myslałam ze ona rózowa bedzie z brylancikami albo z kokardkami a tu takie coś :evil_lol:

Eria tylko małe pytanie smycz jest czarna Kreoś tez, wiec jak ty ja znajdziesz na psie ??:cool3:

Posted

Dzień dobry :)

[quote name='eria']

skąd ja wiedziałam, ze te foteczki bedą piękne zanim je zobaczyła.... ehhhh kobito Ty to masz talent:lol: :lol: :lol: a nowy sprzęt jest coooool :)
też chyba dziś przejdę sie do zoologa i cosik popatrzę na obroże itp.

Posted

[quote name='eria']

skąd ja wiedziałam, ze te foteczki bedą piękne zanim je zobaczyła.... ehhhh kobito Ty to masz talent:lol: :lol: :lol: a nowy sprzęt jest coooool :)

Posted

Dzien dobry
Eria wstawaj pobudka z psami na spacer trzeba isc, fotki nam dac.Juz, juz,raz ,dwa ja sie ma tylu wielbicieli i jest sie takim popularnym to trzeba cierpiec ;) ;)

Posted

wiq napisał(a):
eria już pewnie śmiga i testuje nowy sprzęt spacerowy;)

ciekawe jak bedzie chodzic czy dwie smycze i dwa psy czy w koncu ja to znudzi i bedzie jedna smycz z dwoma karabinczykami :evil_lol:

Posted

Usia napisał(a):

e tam smycz jak smycz, ja myslałam ze ona rózowa bedzie z brylancikami albo z kokardkami a tu takie coś :evil_lol:

Eria tylko małe pytanie smycz jest czarna Kreoś tez, wiec jak ty ja znajdziesz na psie ??:cool3:

Usia-jakoś wczoraj na próbnym spacerze znalazłam obrożę na psie :)
Cerber napisał(a):

cieszę się że Ci się podobają. ;)
Usia napisał(a):
Dzien dobry
Eria wstawaj pobudka z psami na spacer trzeba isc, fotki nam dac.Juz, juz,raz ,dwa ja sie ma tylu wielbicieli i jest sie takim popularnym to trzeba cierpiec ;) ;)

ja już byłam dawno na spacerze ale na starej smyczy-ta jest zarezerwowana na specjalne okazje,np weta, paradowanie po mieście itp:evil_lol: a wielbicieli to mamy nielicznych ale stałych i bardzo Was wszystkich koffam!!
wiq napisał(a):
eria już pewnie śmiga i testuje nowy sprzęt spacerowy;)

testowałam wczoraj;)
zaba14 napisał(a):
ciekawe jak bedzie chodzic czy dwie smycze i dwa psy czy w koncu ja to znudzi i bedzie jedna smycz z dwoma karabinczykami :evil_lol:

ja chodzę na starej smyczy z w dwoma karabińczykami, ta jest pojedyncza,a nie dwójnik, na początku chciałam zamówić dwójnik ale zmieniłam zdanie;)
Marta_Ares napisał(a):
Witam.
Eria a jak wyglada komplecik na psie?:evil_lol:
i wracaj juz ztego spaceru do nas

wygląda na psie bardzo ładnie, na Kreośku wygląda wszystko ładnie;)

zdjęć nie ma!
ja teraz żyję ogłoszeniami które znalazłam w GW i jak zjem śniadanko to będę dzwonić się pytać;)
a są to dwa ogłoszenia o zatrudnieniu do pracy przy koniach, gwarantują zakwaterowanie,a praca na stałe. Jedno ogłoszenie to gospodarstwo z Płocka a w drugim nie napisali jaka miejscowość,powiem Wam więcej jak zadzwonię;)
ale bardzo interesowała by mnie praca z końmi , nawet w innym mieście ,pod warunkiem oczywiscie że będę tam mogła mieć psy ;)
ale to jeszcze takie gdybanie, jak zadzwonię to powiem więcej;)

Posted

[quote name='eria']a to nasz nowy sprzęt spacerowy :cool3:

Uśka zdjeć było więcej ale beznadziejne i wywaliłam :)
a ja bym miala jeszcze lepszejszy sprzęt dla Ciebie:evil_lol::evil_lol:

Posted

Kasiu-co masz na myśli??

dzwoniłam i tak
Pierwsze ogłoszenie-to z Płocka dotyczy mężczyzny:-(
a drugie ogłoszenie - wszystko bardzo fajnie tylko że to jest woj.zachodniopomorskie:-( zakwaterowanie to tylko pokój a nie mieszkanie. ale podobało mi się że jest to gospodarstwo hodowlane, pani bardzo miła wszystko mi opowiadała na czym praca polega ;) no ale to chyba jednak za daleko no i ten pokój-dla mnie i dwóch psów za mało;)

Posted

Witanko;-) .nio proszeeeee mała juz pracy szuka;-) ...fajnie jesli uda Ci sie znalezc przyjemne z pozytecznym ;-)........zachodniopomorskie to nie tak daleko eeehhehheehehheheh ;-)
Buzioki

Posted

ta druga oferta tylko dla samotnego mężczyzny ;)

a tej pani z zachodniopomorskiego bardzo pasował mój wiek i to że będę technikiem weterynarii i gdybym tam mieszkała to pewnie miałabym tą pracę na bank :(