Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Kamcia_14
Posted

Jakie to romantyczne :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='eria']

Śliczne makro:loveu:Kreosiowi do pyszczka w żółtym:loveu:

[quote name='eria']piszę kochani piszę póki mogę....poczytajcie sobie nowy regulamin forum...............idę się pochlastać

...yyyyy.... gdyby nie był dziś 1. kwietnia... bo to chyba jakiś żart jest....:shake:

Posted

no sezon rozpoczęty na dobre- Kreon i Foxi zaliczyły pierwsze pływanie:cool1: to było oczywiście silniejsze od nich i ode mnie i one musiały,a Foxi potem wytrzała się w suchej ziemi....omijaliśmy zaludniony park szerokim łukiem:evil_lol:no i oczywiście są foty.

Posted

eria napisał(a):
piszę kochani piszę póki mogę....poczytajcie sobie nowy regulamin forum...............idę się pochlastać

Eria weź poczytaj to jeszcze raz. I pomyśl, czy niektóre punkty są możliwe do zrealizowania, bo jak dla mnie nie:lol:

Posted

no dobra to z okazji prima aprilis dostaniecie dzisiaj jeszcze kilka fotek
pieski rozpoczęły spacer suche i czyste:cool3:

potem dołączył Hektor,było bieganie za kijami-pieski były jeszcze suche (oprócz Kreosiowej brody:cool3: )

spotkalismy znowu wiosnę pod postacią cudnych maleńkich kwiatuszków

no i stało się :cool3: woda =siła wyższa

Kreoś jak Kreoś....ale małą (czarną) mendę se zobaczcie...

Posted

witam :)

hehehe fajnie to wyszlo... jakby glowe mial wieksza od tulowia :D taka karykatura :D:D:D:D

no nie znowu wodaaaaaaaa, zabije sie... chyba zrobie protest u siebie i wogole i nie bede do was wchodzila, bo robicie mi na zlosc z ta woda:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

sota36 napisał(a):
O wrocilas - ale foty- fujjjj!!! Ale bedzie kapiel!!!!

możesz wierzyć lub nie ale Foxi już jest czyściutka jak łza ;)

Posted

[quote name='Dobcia']Ale ona jest skoczna:evil_lol:Energia w czystej postaci:loveu:
nooo na tej focie jeszcze w czystej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='bGirl']nikt nie rozpieszcza fotkami jak Ty
mizianko dla dueciku

Pozdrawiamy
bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD
[SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]

nie no te oczy mnie rozwaliły... ja na miejscy errii dałabym jeszcze jakieś fotki za takie oczy... ot co...

Posted

nie wiem czy nie wyczerpałam już limitu postów (patrz regulamin) w nieparzysty dzień (patrz regulamin) , bo jutro wolne od dogo (patrz regulamin) i niy byda mogła pisać {nie będę mogła pisać} (ptrz regulamin)

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
idę się jednak pochlastać,bo wygląda na to że ten regulamin to nie żart...

a za oczka-foty ... za dwa dni (patrz regulamin)