Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aktualnie nie dzieje się nic, psioki śpią jak zarżnięte, pańcia siedzi przed kompem, szczur zaczyna hałasować...
a co do szczura - boszeeee ona w nocy wczoraj mi taką impreze w klatce robiła że normalnie o 3 w nocy zwlekłam się z wyrka i wyniosłam gadzinę do innego pokoju bo po prostu nie dało się spać :cool1: może rujkę jaką ma czy jak :evil_lol: :evil_lol:
a żebyście moich bydlaków nie zapomniały to :

ups przepraszam,mały retusz ,zapomniałam że nieletni tu też zaglądają :D

Posted

a czzy ja moge sie do ciebie usmiechnac o takie tablo????
wiesz mnie ostatnio ogarnelo lenistwo wielkie ............i kompletnie nic graficznego nie robie:evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
a czzy ja moge sie do ciebie usmiechnac o takie tablo????
wiesz mnie ostatnio ogarnelo lenistwo wielkie ............i kompletnie nic graficznego nie robie:evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zwał jak zwał:eviltong: ale pewnie ze Ci coś takiego zrobię :loveu: :loveu: tylko to już jutro;)
uciekam spać dziewczynki,korzystajac że Majcia jest cicho:cool1:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
heeheheheheh sam tak usiadl dobre...............hihihihihihih gdzie takie cosiki mozna znalezc:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

wlasnie ine wiem:roll::roll::roll:

Posted

eria napisał(a):

narazie tylko dwie-taka resztka,możliwe że po południu będzie więcej po spacerze z Figą i Hektorem :loveu:

eria...cudnei te Twoje psiaczki razem sie prezentuja na fotach...i osobno tez...chodzi mi o to ze tak fajnie razem pozuja...:diabloti:

Posted

był spacerek, wpisywać się na listę po foty bo nie wiem ile wkleić :evil_lol: :evil_lol:
a póki co będę je zgrywać na kompa, bo dopiero wróciłam,zrobiłam se herbatki i jest pięknie:)

Posted

Tablo super:loveu: :loveu:
Oczywiscie prosze mnie dopisac do lisaty oczekujach na fotki:evil_lol:

Eria mialabym do Ciebie prosbe jesli mialabys czas moglabys nam zrobic nowy banerek i avek moze byc tylko z Aresem bo Boulego jest malo fotek:oops:

Posted

Hejka LALUNIA ;-) WKLEJAJ A NIE GADAJ TYLE EHHEEH ;-)
Pogoda swietna .....az mi sie nie chciało z działki do domu wracac ale obowiazki ;-(( ...siostrunia przyjezdza i trzeba nieco posprzatc heheh;-)

Posted

nie chciało mi się już rameczek robić :eviltong:
od lewej: Figa,Foxi,Kreon,Hektor, za nimi ta mała to ja :evil_lol:

a tu szyk przestawny:evil_lol: Kreoś się tyłkiem obrócił,obok Figa,Foxi,Hektor

Kreoś rozpoczął sezon:evil_lol:

...Figa się tapla caly rok więc dla niej bez różnicy :evil_lol:

kumple

trzeba ich mieć wszystkich na oku :cool3:

atak 40kg na 12kg

"że co,że niby jestem brudny?????"

a tacy goście nam się pod nogami plątali

ciąg dalszy nastąpi jutro:evil_lol: