ewelinabuck Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 przychodze znow polukac co tutaj sie dzieje;) ;) ;) sliczne te twoje wilkolaki:evil_lol: Quote
eria Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 aktualnie nie dzieje się nic, psioki śpią jak zarżnięte, pańcia siedzi przed kompem, szczur zaczyna hałasować... a co do szczura - boszeeee ona w nocy wczoraj mi taką impreze w klatce robiła że normalnie o 3 w nocy zwlekłam się z wyrka i wyniosłam gadzinę do innego pokoju bo po prostu nie dało się spać :cool1: może rujkę jaką ma czy jak :evil_lol: :evil_lol: a żebyście moich bydlaków nie zapomniały to : ups przepraszam,mały retusz ,zapomniałam że nieletni tu też zaglądają :D Quote
zuzolandia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 .pikne no pikneee ....jo nie umia takich slicznych portrecików mojej Zuzi zrobic echhhh ........a ten lasek i to miejsce to jo znom heehheh ;-) Buziole Quote
ewelinabuck Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 ale ma piknego siuraka hihihhihih:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
wiq Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 retusz ->:lol::lol::lol: ale fajne tablo (tak to się nazywa?;)) Quote
ewelinabuck Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 a czzy ja moge sie do ciebie usmiechnac o takie tablo???? wiesz mnie ostatnio ogarnelo lenistwo wielkie ............i kompletnie nic graficznego nie robie:evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
eria Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 ewelinabuck napisał(a):a czzy ja moge sie do ciebie usmiechnac o takie tablo???? wiesz mnie ostatnio ogarnelo lenistwo wielkie ............i kompletnie nic graficznego nie robie:evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zwał jak zwał:eviltong: ale pewnie ze Ci coś takiego zrobię :loveu: :loveu: tylko to już jutro;) uciekam spać dziewczynki,korzystajac że Majcia jest cicho:cool1: Quote
ewelinabuck Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 z gory dziekuje a fotki sama powybieraj:razz: :razz: Quote
WinterGirl Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 eria pozostaje nam życzyć kolorowych snów... bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
Rinuś Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 eria napisał(a): czyli Ty to sama dorobilas?????????? a ja juzmyslalam ze Kreos tak stanal :) kurcze nooo:roll::roll: Quote
ewelinabuck Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 heeheheheheh sam tak usiadl dobre...............hihihihihihih gdzie takie cosiki mozna znalezc:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Rinuś Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 ewelinabuck napisał(a):heeheheheheh sam tak usiadl dobre...............hihihihihihih gdzie takie cosiki mozna znalezc:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wlasnie ine wiem:roll::roll::roll: Quote
eria Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 hehe Kasiu- u nas rosną margaretki/strokrotki olbrzymy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
eria Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 narazie tylko dwie-taka resztka,możliwe że po południu będzie więcej po spacerze z Figą i Hektorem :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 eria napisał(a): narazie tylko dwie-taka resztka,możliwe że po południu będzie więcej po spacerze z Figą i Hektorem :loveu: eria...cudnei te Twoje psiaczki razem sie prezentuja na fotach...i osobno tez...chodzi mi o to ze tak fajnie razem pozuja...:diabloti: Quote
eria Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 był spacerek, wpisywać się na listę po foty bo nie wiem ile wkleić :evil_lol: :evil_lol: a póki co będę je zgrywać na kompa, bo dopiero wróciłam,zrobiłam se herbatki i jest pięknie:) Quote
Marta_Ares Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Tablo super:loveu: :loveu: Oczywiscie prosze mnie dopisac do lisaty oczekujach na fotki:evil_lol: Eria mialabym do Ciebie prosbe jesli mialabys czas moglabys nam zrobic nowy banerek i avek moze byc tylko z Aresem bo Boulego jest malo fotek:oops: Quote
zuzolandia Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Hejka LALUNIA ;-) WKLEJAJ A NIE GADAJ TYLE EHHEEH ;-) Pogoda swietna .....az mi sie nie chciało z działki do domu wracac ale obowiazki ;-(( ...siostrunia przyjezdza i trzeba nieco posprzatc heheh;-) Quote
eria Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 nie chciało mi się już rameczek robić :eviltong: od lewej: Figa,Foxi,Kreon,Hektor, za nimi ta mała to ja :evil_lol: a tu szyk przestawny:evil_lol: Kreoś się tyłkiem obrócił,obok Figa,Foxi,Hektor Kreoś rozpoczął sezon:evil_lol: ...Figa się tapla caly rok więc dla niej bez różnicy :evil_lol: kumple trzeba ich mieć wszystkich na oku :cool3: atak 40kg na 12kg "że co,że niby jestem brudny?????" a tacy goście nam się pod nogami plątali ciąg dalszy nastąpi jutro:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 ale swietna ekipa:evil_lol::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
milena182 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 wspominalas ze kreon nie lubi innych samcow(gutka(?))ale dobka akceptuje(lubi?)dlaczego? Quote
Recommended Posts