eria Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 samotny wilk :loveu: i ..już nie samotny:evil_lol: samotna mała biała menda w kagańczyku bo nie raczyła przyjść żebym go zdjęła:cool1: a to najśliczniejszy portrecik białej mendy:loveu: a tu coś z innej beczki-menda w żywiole:evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 hmmmmmmmm troszke dzwiny ten wilk.....;) ;) ;) ;) taki jakis czarnawy...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
eria Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 są czarne wilki ;) tylko że mój jest brodaty :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 hmmmmmmm zmutowany wilk........a mamooo ....... czyzby dzialala tutaj teoria ewolucji pana Romana?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
eria Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 ewelinabuck napisał(a): czyzby dzialala tutaj teoria ewolucji pana Romana?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :turn-l: :turn-l: :turn-l: Quote
ewelinabuck Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 boooozziiiuuuuu ja tu wiecej nie zagladam .....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo tu romanowa buła i spóła:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: jestescie moja kolejna ulubiona galeria Quote
WinterGirl Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 eria napisał(a):każę siedzieć i siedzą :evil_lol: ale głowami też kręcą , staram się złapać taki moment że patrzą ;) i zawsze jak je usadzę to robię kilka fotek takich samych a w domu wybieram najlepsze;) w ogóle Kreon dziś wyjątkowo ładnie pozował,w ogóle nie szczekał, bo on zawsze ma dużo do powiedzenia - wiesz takie sprawy :jak te fotki mają wyglądać, czy tło odpowiednie, że Foxi nie tak siedzi jak powinna itp. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: my wybieramy czasem z kilkunastu a aparat pęka w szwach tyle fotek jest, ale na powietrzu jest to nierealne, ptaszki, inne piechy, a dwu- nożna usmiechać się każe!! a już taka uroda moich wiercipiętek Quote
eria Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 ewelinabuck napisał(a): jestescie moja kolejna ulubiona galeria bardzo się cieszę że Ci się podoba :) bGirl-słabo się starasz z tymi fotami choć przyznać trzeba że są coraz lepsze!!!;) Quote
WinterGirl Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 eria napisał(a): bGirl-słabo się starasz z tymi fotami choć przyznać trzeba że są coraz lepsze!!!;) musze pobrać jakieś lekcje, od góru :diabloti: Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
ewelinabuck Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 bGirl to ja cie zaraz ogonie co ty robisz przy kompie jak taka piekna pogoda????:mad: :mad: lec robic zdjecia Quote
WinterGirl Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 ewelinabuck napisał(a):bGirl to ja cie zaraz ogonie co ty robisz przy kompie jak taka piekna pogoda????:mad: :mad: lec robic zdjecia motywacja już jest, ewelinabuck czynisz cuda!! Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Pegaza Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Witaj Ania ło matko:crazyeye: to ja jakbym takie spacery robiła to pewnie bym gdzieś padła pod jakimś krzaczorem:eviltong: podziwiam Twoje nóżki:eviltong: że takie wytrwałe hihi i pną do przodu :eviltong: no ale cóż młodość nie wieczność hihi więc w Twoim wieku hoho też swoje scieżki wyłaziłam.... Ty patrz Kreon w lewo ja w prawo i możemy przechodzić przez pasy....:eviltong: Quote
Dobcia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 eria napisał(a): Ania! Te portrety są powalające! :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: Nie można sie nie zakochać w tych mordeczkach:loveu: Quote
Usia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 eria napisał(a):są czarne wilki ;) tylko że mój jest brodaty :evil_lol: :evil_lol: i jakis taki wyrosniety, no i ten brak ogona :roll: :roll: :roll: Quote
Pianka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 eria napisał(a):oto on -jestem dumna z tej foty! zaraz ją też do galerii sznaucerów wkleję:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Rewelacyjna fotka:loveu: eria napisał(a): Jaka chuda szyja:-o Quote
wiq Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 kto wymóżdż jakiś tytuł? ja wymyśliłam tylko: 'Po prostu Kreon';) kategoria: inne? czy artystyczne? Quote
eria Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 kobieto jakie inne! toż to artystyczne jest!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: może być taki tytuł :) Quote
Cerber Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 czesć kochana :) jak tam nasze bydlaczki???? Quote
eria Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 bydlaczki w szczytowej formie ;) Kreoś by tylko biegał za piłeczką a Foxi by tylko jadła - więc bez zmian :evil_lol: Quote
Rinuś Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 eria napisał(a):bydlaczki w szczytowej formie ;) Kreoś by tylko biegał za piłeczką a Foxi by tylko jadła - więc bez zmian :evil_lol: ale nie widac po Foxi zeby jadla zbyt duzo :) pewnie dlatego by ciagle jadla bo jej nie karmisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 bo ona duuużo biega ;) i nie ma skłonności do tycia, a jest po sterylizacji, to powinno być wrecz odwrotnie :) Quote
Marta_Ares Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Hej przepraszam, ze dopiero teraz do was przychodze, ale niestety nauka nauka i nauka, a przed chwila wrocilam ze spaceru i Ares znowu cale podwozie ma mokre...:angryy: najpier po kaluzach a pozniej po polu a co tam pancia ma duzo czasu to wyczysci:evil_lol: piekne:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts