eria Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 witanko kochani! nawet nie mam kaca po tym wczorajszym piciu z Wiq :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: o prosze a tu nic tylko alkohol alkohol i alkohol, a gospodyni na to pozwala, malo tego sama tez pije:razz: właścicielka picie zainicjowała - to było oblewanie wyzdrowienia mojego kompa :multi: :multi: :multi: Quote
Marta_Ares Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 eria napisał(a): właścicielka picie zainicjowała - to było oblewanie wyzdrowienia mojego kompa :multi: :multi: :multi: hehe kazdy powod jest dobry:eviltong::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
eria Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 zaba14 napisał(a):Cześć Aniu! :) dawno mnie tu nie było :P popraw się popraw!!!!!! Quote
eria Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 foteczki :):) i pozowanie-pańcia kazała wleźć na górkę co z przyjemnością uczyniliśmy:evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Cześć Ania:lol: Fajny irokezek:eviltong: Skąd ja znam te górki ?:eviltong: :eviltong: :eviltong: Zapuściłaś się na moje tereny paszport masz ?:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
eria Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 te górki są na polach,tak w okolocach kółka,jak chcesz przejść z jednej strony pola na drugą to je mijasz, a nie przy Twoim bloku :cool3: Quote
milena182 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Cerber napisał(a): moja mama okreslila te zdjecia mianem,,cudowne!'' Quote
eria Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 hehehe cieszę się że Twojej mamie się podoba :):) ja tam tak nie uważam bo mam mnósto lepszych ;) zaraz pójdę na spacerek dłuuugaśny to zrobię jakieś fotki znowu,choć te najnowsze dwie osoby widziały..........:cool1: Quote
Czarna_Owieczka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 eria napisał(a): Jakie ucha rozwiane :loveu: czekam na kolejne foty ;) pzdr! Quote
Marta_Ares Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 sliczne:loveu: :loveu:pozowanie sie udalo:loveu: :loveu: :loveu: Quote
wiq Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 cudne:loveu::loveu::loveu: te oczka łobuzerskie:cool3::cool3: i to też:loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 cudne to dopiero będą :D właśnie wróciłam z 2-godzinnego spaceru. Psy padłu trupem :evil_lol: zapuściłam się tak daleko że w pewnym momencie spanikowałam-gdzie ja jestem :evil_lol: ale jakoś dzięki TESCO znalazłam drogę :evil_lol: teraz będę obrabiać fotki i może jeszcze dzisiaj coś wkleję jak ktoś wyrazi chęć :cool3: Quote
Cerber Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 eria napisał(a): ekstra foteczki... fajne masz bydlaki nie ma co...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: u mnie lada moment będą nowe, koszykowe :D Quote
eria Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 zrobiłam przepiekne zdjęcie -portret Kreonowi, ale po prostu najlepsze zdjęcie jakie do tej pory mu zrobiłam !!! :loveu: :loveu: Quote
WinterGirl Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 twoje psiaki chyba kochają aparat, czego nie można powiedzieć o biało- czarnych :diabloti: ale mamy świeżą garstkę fotek Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
eria Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 oto on -jestem dumna z tej foty! zaraz ją też do galerii sznaucerów wkleję:loveu: to był spacer bardzo portretowy więc wklejam następne:cool3: ohhh wszystkie mi się te dzisiejze foty strasznie podobają :loveu: :loveu: :loveu: Quote
wiq Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 my na 4ro godzinnym:cool3: hahaha, tą panikę dobrze znam:evil_lol::evil_lol: tylko u mnie nie ma tesco, rozpoznaję znajome drzewa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: edit: właśnie zobaczyłam Twojego posta - RE-WE-LA-CJA!!!:loveu::loveu::loveu: WSZYSTKIE!!! Quote
WinterGirl Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 śliczności :loveu: Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
Cerber Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 wow jestem pod wrazeniem tych portretów... masz przepieknego sznaucera... naprawdę... nie dziwię Ci się, ze jesteś dumna... ja też bym była... Quote
Marta_Ares Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 CUDO:evil_lol: piekny portret:loveu: :loveu: :loveu: ta fotka tez mi sie bardzo podoba super wyglada na tle tego nieba:loveu: Quote
Rinuś Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 eria napisał(a):oto on -jestem dumna z tej foty! zaraz ją też do galerii sznaucerów wkleję:loveu: sama ja robilas??:-o:-o:-o:crazyeye:kobieto Ty masz talnet:crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts