Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witanko kochani!
nawet nie mam kaca po tym wczorajszym piciu z Wiq :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

o prosze a tu nic tylko alkohol alkohol i alkohol, a gospodyni na to pozwala, malo tego sama tez pije:razz:

właścicielka picie zainicjowała - to było oblewanie wyzdrowienia mojego kompa :multi: :multi: :multi:

Posted

eria napisał(a):

właścicielka picie zainicjowała - to było oblewanie wyzdrowienia mojego kompa :multi: :multi: :multi:

hehe kazdy powod jest dobry:eviltong::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Cześć Ania:lol: Fajny irokezek:eviltong:

Skąd ja znam te górki ?:eviltong: :eviltong: :eviltong: Zapuściłaś się na moje tereny paszport masz ?:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

te górki są na polach,tak w okolocach kółka,jak chcesz przejść z jednej strony pola na drugą to je mijasz, a nie przy Twoim bloku :cool3:

Posted

hehehe cieszę się że Twojej mamie się podoba :):) ja tam tak nie uważam bo mam mnósto lepszych ;) zaraz pójdę na spacerek dłuuugaśny to zrobię jakieś fotki znowu,choć te najnowsze dwie osoby widziały..........:cool1:

Posted

cudne to dopiero będą :D właśnie wróciłam z 2-godzinnego spaceru. Psy padłu trupem :evil_lol:
zapuściłam się tak daleko że w pewnym momencie spanikowałam-gdzie ja jestem :evil_lol: ale jakoś dzięki TESCO znalazłam drogę :evil_lol: teraz będę obrabiać fotki i może jeszcze dzisiaj coś wkleję jak ktoś wyrazi chęć :cool3:

Posted

zrobiłam przepiekne zdjęcie -portret Kreonowi, ale po prostu najlepsze zdjęcie jakie do tej pory mu zrobiłam !!! :loveu: :loveu:

Posted

twoje psiaki chyba kochają aparat,
czego nie można powiedzieć o biało- czarnych :diabloti:

ale mamy świeżą garstkę fotek

Pozdrawiamy
[SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD

[SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]

Posted

oto on -jestem dumna z tej foty! zaraz ją też do galerii sznaucerów wkleję:loveu:

to był spacer bardzo portretowy więc wklejam następne:cool3:

ohhh wszystkie mi się te dzisiejze foty strasznie podobają

:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

my na 4ro godzinnym:cool3:
hahaha, tą panikę dobrze znam:evil_lol::evil_lol: tylko u mnie nie ma tesco, rozpoznaję znajome drzewa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

edit: właśnie zobaczyłam Twojego posta - RE-WE-LA-CJA!!!:loveu::loveu::loveu:
WSZYSTKIE!!!

Posted

wow jestem pod wrazeniem tych portretów... masz przepieknego sznaucera... naprawdę... nie dziwię Ci się, ze jesteś dumna... ja też bym była...

Posted

eria napisał(a):
oto on -jestem dumna z tej foty! zaraz ją też do galerii sznaucerów wkleję:loveu:

sama ja robilas??:-o:-o:-o:crazyeye:kobieto Ty masz talnet:crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu: