eria Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 no piyknie było! aż się na poligon na 2 godziny wypuściłam z Figą i Hektorem tylko kurcze znowu wszystkie latały za zapachami jak pogłupiałe:cool1: Quote
eria Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Pegaza napisał(a):Jaki tam bidulek:eviltong: on jest słodki w tej spineczce wiem co pisze bo mojemu psu też takie spinki zakładam :evil_lol: nie żeby Twój pies był yorkiem a mój sznaucerem olbrzymem :D:D Quote
WinterGirl Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 wielkie buziaczysko od biało- czarnych na dobranoc Pozdrawiamy [SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
zuzolandia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Czyzbym tu dzisiaj pierwsza była ???? heheh z reguły laduje ostatnia ..;-) ....no to dziendoberek kofffaniutkaaaaaa!!!!!!!!!! Miziu miziu dla piesienków !!!!!!!! Quote
eria Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 cześć Zuzolka ,Ty jedna o nas pamietasz, kofffffffom Cie mimo żeś podpadła ostatnio :cool3: :cool3: Quote
zuzolandia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ehehhehe ..musisz mnie kofffac bo jo mom cosik co Ty lubisz;-) i jak bydziesz grzeczno to ADIK Ci to jutro przywiezie ;-) Quote
eria Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 jeeeeeee KONFITURKIIII!!!!!!!!!!!!!!! MNIAMIII!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: TO JO CIE DO JUTRA JESZCZE BYDA KOFFAĆ :evil_lol: :evil_lol: Quote
WinterGirl Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 dogomarudo mamy dla Ciebie niespodzianke czeka u biało- czarnych [SIZE=2]Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1] Quote
eria Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 wiem już widziałam!! odwiedziłyśmy się nawzajem w tym samym czasie :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 wrescie mi sie udalo do was dotrzec:oops: Nie mialam osttanio za duzo czasu na dogo, ale teraz postaram sie nadrobic zaleglosci. ale ma fajne lozeczko:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
eria Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 łóżeczko ma fajne tylko ja mam utrudniony dostęp do szafy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
niunia32 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Czesc!!!! wlasnie do was trafilismy i cudne psiaki :):) kochane ... :loveu: Quote
eria Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Foxi i Kreoś witają w galerii :multi: :multi: Quote
Rinuś Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 eria napisał(a):Foxi i Kreoś witają w galerii :multi: :multi: zapomnualas siebie dodac:eviltong::eviltong: a tak z innej beczki to dzien doberek :evil_lol::evil_lol: a Ty wkoncu nie bylas na tych czipendejlsach?? Quote
eria Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 nie w końcu nie byłam:-( a tak chciałam no...:-( a teraz bawię się z moim kompem i mam ochotę go przez okno wypier**** chyba siedzi w nim jakiś fajny wirus który blokuje aktualizacje programu antywirusowego. wczoraj instalowałam f-secure i ciągle było napisane że się aktualizacja powiodła a wyżej na czerwono ze definicje wirusów są bardzo stare:angryy: no i usunęłam dziada,dziś zainstalowałam AVG - który robi dokładnie to samo:angryy: i teraz za radą Darka od naszej Jolci:cool3: skanuję kompa online- skanerami. to trwaaaaa i się ciągnieeee........ mks usunął jednego trojana ale skąd mam wiedzieć czy to akurat on blokował te aktualizacje....a;e mam jazdę nie?:cool1: Quote
Rinuś Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 oo to wspolczoje:mad::mad::mad::evil_lol: ja to bym tam wpadla do srodka i wlasnorecznie usunela te wirusy:evil_lol::evil_lol::mad::mad::mad: Quote
Pegaza Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Hej ania sprawdzam ten avatar ciekawe czy mi zadziała:eviltong: Quote
eria Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='Rinuś']oo to wspolczoje:mad::mad::mad::evil_lol: ja to bym tam wpadla do srodka i wlasnorecznie usunela te wirusy:evil_lol::evil_lol::mad::mad::mad: tak Kasiu zrobię!!!! pęsetą!!!!!!! chirurgiczną!!!!!!!!!!!! bo anatomiczna jest do bani bo ząbków nie ma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ząbkami skubane potraktuję!!! i skopię im literki że zaraz sobie same gęsiego z kompa wymaszerują!!! skubane!!!! Quote
wiq Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 emanujecie agresją:cool1: tak jak ja ostatnio:diabloti: Quote
Usia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 wiq napisał(a):emanujecie agresją:cool1: tak jak ja ostatnio:diabloti: Tak jak wszedzie i kazdy widac ta wiosna tak na nas działa Ania a mnie to juz nie kochasz :-( :-( smutno sie dziecku zrobiło wiesz ?? PS: :niewiem:Wiq czy ja dzisiaj bede pisała wszedzie po Tobie :shake: Quote
eria Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Usia, Wiq - kocham was... aa teraz Wam opowiem jak to dzisiaj na spacerze bym zeszła na zawał:cool1: Otóż idę sobie z pieskami na spacerku , nagle z lasu wyłania się wielki rottweiler, bez smyczy i kagańca i ...pędzi w naszą stronę...ja już widziałam jak Kreon się jeży i warczy, serce to już miałam w gardle,a zrobić nic nie mogłam:shake: gdy rottweiler dobiegł, okazało się że to suka ....pomyślałam "uffffffffffffffffffffffffffffffff" boszeeee jaka to ulga była,że ten pies się okazał suką, bo to by się dla Kreona bardzo źle skończyło gdzyby został pogryziony przez cięższego i młodego rottweilera...powiedziałam facetowi, że ma szczęście że to suka, bo by się to źle skończyło....i też mu delikatnie o szkoleniu napomknełam bo to nie jest dobrze jak taki pies robi sobie co chce i nie reaguje na nawoływanie:shake: Quote
Pegaza Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Cze Ania to jeszcze nic dziś spotkałam kobiete z młodą suczką rotka i od słowa do słowa kobieta się mnie pyta czy te psy się bije bo jej powiedzieli że nie i co ma jej dawać jeść.Ja uważam że zanim się kupi tego psa powinno sie książki poczytać ale jak widać potem są przypadki pogryzień przez psa a w sumie właściciel winny a nie pies :angryy: Jeśli chodzi o kary cielesne moja Soma dostaje nawet do dziś jak zasłuży niestety to nie jest pies łatwy do ułożenia i czasem trzeba rękę podnieść:roll: ale jak narazie nie mam z nią większych kłopotów bo jest karna ale wiadomo że to jakiego się ma psa zalezy od nas. Sorki ze w twoim temacie napisałam o tym ale pisałaś o rotku więc nawiązałam a gdzie nowe foteczki ?:eviltong: Quote
eria Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 nie wiem czy to nie ta sama suka, a miała ogonek??? bo ta miała , była z takim porządnie wyglądającym panem, nawet miał zabawkę i się z nią bawił, po tym zajściu jak już się minęliśmy. a u nas na polach jak ktoś się bawi z psem to ja robię taaaakie oczy:crazyeye: :crazyeye: bo to rzadko spotykany widok........a największego wkur***a to mam jak widzę Dexa.... Quote
Pegaza Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Ania wątpie czy to ta sama bo to jest pies niby syna ale syna dziś nie było więc ona z nim wyszła i to w dodatku pierwszy raz nią wyszła na spacer bo ona pracuje i syn się nia zajmuje ale przypuszczam ze to mogła byc Lena miala tak może na imię? a Dex to nie znam...:roll: Quote
Recommended Posts