Pegaza Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 sorki za ten wyraz z nasł.... ale jak już zapisałam to dopiero zauważyłam że wychodzi w tym wyrazie brzydki wyraz:roll: Quote
eria Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 wiq napisał(a):obejrzałam filmik:multi: ( na moim kompie to nie lada wyczyn:evil_lol:) pierwszy wniosek - głośne masz pieski..:lol::diabloti: ano są głośne przy zabawie :) jak my jesteśmy na polach to wszyscy w okolicy wiedzą że jesteśmy :) a jak czasem się szukamy na polach z Hektorem lub Figą to ja zawsze piłkę wyciągam,psy zaczynają szczekać i wtedy jak ktoś mnie szuka to już wie :Dma to swoje zalety :D wiq napisał(a):Kamcia nie umiera nigdy :lol::lol::lol: słodzik:loveu: cóż innego napisać.. :loveu::loveu: p.s. eria, myślisz o dogozlocie? o co chodzi z Kamcią??? a o dogozlocie nie myślę- nie mam osoby towarzyszącej z samochodem żeby zapakować dwa psy i nie mam kasy;) Pegaza napisał(a):sorki za ten wyraz z nasł.... ale jak już zapisałam to dopiero zauważyłam że wychodzi w tym wyrazie brzydki wyraz:roll: a to się zawsze tak robi,nie musisz przepraszać :) Quote
eria Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 zapomniałam że jeszcze nie wklejałam fotek :eviltong: mam jeszcze resztki,bo dzisiaj pogoda wybitnie niesprzyjająca - w nocy sypnęło śniegiem:placz: a teraz to wszystko się topi:placz: . A mój Kreoś to kawał cwaniaka! Wyszłam na chwilę do sklepu ukradkiem coby nie wył, przychodzę z powrotem a Kreoś już w łóżeczku!! to raptem 5 minut było a on już się zdążył do łóżka cwaniak wpakować:evil_lol: :evil_lol: wklejam więc foteczki : na dzień dobry Kreoś pokazuje wszystkim język:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: : Quote
Agushka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Dotarłam w końcu :) Od rana biegam i załatwiam jakieś dowody, paszporty dla mojego dziecka. Wkleiłam fotki u siebie i nigdzie nie zaglądałam tylko popędziłam szturmować urzędy :) Ale mam wrażenie, że Foxi z takim chytrym wyrazem pyska prędzej by wszystko załatwiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Usia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Mam nadzieje ze sie nie przewróciła :shake: :shake: :shake: to nie bezpieczne tak biegac i nie patrzec pod łapy.Ania wytłumacz jej to:mad: Przepraszam ze to napsize ale jak sie wchodzi na ostatnia strone i na dzien dobry widzi sie taki widok (jak jeszcze ktos nie ogladął zdjec) to mozna sie przestraszyc tak jak ja to zrobiłam :evil_lol: taki wzrok, takie zblizenie Quote
zuzolandia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 .a terozki to boje pokazuja jezoryyyyyy ;-) Dziendoberek złociutka ;-) Quote
Rinuś Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 tak wiem wiem teraz napisze ze dlugo mnie tutaj nie bylo:eviltong::eviltong: no bo ja nie mam czasu noooo:angryy::angryy: nie chce mi sie ciofac tyle stron do tyłu to tylko te fotki z brzegu widzialam :P ale sliczne:loveu: Quote
haska_12 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Rinuś- masz racje co do fot ;) Piękne.... :loveu: Quote
Pianka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Wyglądają jak takie piesklęta, które otwierają dzioby, zeby im dać coś do jedzenia, nawet podłoże wygląda jak gniazdo:evil_lol: Quote
eria Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Pianka napisał(a): Wyglądają jak takie piesklęta, które otwierają dzioby, zeby im dać coś do jedzenia, nawet podłoże wygląda jak gniazdo:evil_lol: dobre!!!!!!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Usia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ania nowy banerek i avek -piekne :p i ta głeboka czerwien :cool3: Quote
Dobcia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Cześć Aniu:lol: [quote name='eria'] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: W ramach nadrabiania zaległości cofnęłam się daaaleko-ale tam masz cudne fotki:cool3: [quote name='eria'] Widzę, że Foxi bardzo modnie się ostatnio nosi:loveu: (nosi uszka:evil_lol:) Cudne uśmieszki:loveu: Quote
wiq Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 po 1) szczek to uroda wszelakich szorstkich chyba:evil_lol: po 2) właśnie, czemu nie masz 2ch piłek?:cool3: po 3) Kamcia to taki ciekawy przypadek... mitomanka chcąca zostać modem:evil_lol: po 4) też się na zlot nie wybieram, ale pytałam z ciekawości;) Quote
Usia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Dzien dobry w ten jakze "fantastyczny i słoneczny" dzien Nie ma to jak 1-szy dzien wiosny :angryy: u nas w Polsce Quote
Teklunia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Jejku, faktycznie wiosna się dzis zaczyna! :crazyeye: Kompletnie mi r=to z głowy wyleciała... Może przez wczorajszy śnieg :evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Usia']Dzien dobry w ten jakze "fantastyczny i słoneczny" dzien Nie ma to jak 1-szy dzien wiosny :angryy: u nas w Polsce witaj Aniu :* nie ma co wiosna do dupy:angryy::angryy: Quote
eria Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 witam w ten piękny dzień :cool1: :cool1: na pocieszenie fotki z czasów kiedy śniegu nie było-niedziela i jeszcze znajomy Pan Daniel Quote
eria Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 :angryy: Rinuś napisał(a):a teraz macie snieg?? a fotki sliczne :D mamy śnieg:angryy: ale nie mamy mrozu i to co w nocy nasypało to się topi:angryy: chyba poszukam jakiejś prognozy pogody jak długo ma tak być:angryy: Quote
Rinuś Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 eria napisał(a)::angryy: mamy śnieg:angryy: ale nie mamy mrozu i to co w nocy nasypało to się topi:angryy: chyba poszukam jakiejś prognozy pogody jak długo ma tak być:angryy: u nas tylko deszcz pada Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 dzien dobry bardzo....... fotasy niedzielne super..... pozdrowionka...z wawy....:loveu: Quote
Usia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='eria'] i jeszcze znajomy Pan Daniel który pokazuje swój piekny zad :eviltong: Quote
WinterGirl Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 wiosenne tulasy foty WielkoLUDA!? czekają na Ciebie Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Recommended Posts