Marta_Ares Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 super fotki:loveu: jaki obsliniony:cool3: :loveu: :loveu: To fotkiz dzisiaj?? u Ciebie nie pada???:roll: Quote
eria Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 no jak narazie nie pada, to robione dzisiaj o 9 rano :) Quote
WinterGirl Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Udane charce rodzeństwa, I wielki czarny nochal :loveu: tulasy dla naszej dalszej rodzinki Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Rinuś Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 hej :* ale sie zaWami stesknilam :multi::multi: nie bylo mnie raptem jeden dzien a czuje jakby to byla wiecznosc:shake: Quote
Teklunia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='eria'] odwołuję jednak wszystko to, co mówiłam o słodkim kłębuszku! toz to istnym pies-morderca:evil_lol: Quote
Usia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='eria']i mała wścieklizna Oj Eria tak nie mozna o własnym psie ukochanym.Toz to poprostu piekny zdrowy usmiech.Przyznaj sie Foxi uzywa pasty Colgate Herbal ;) Quote
wiq Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Agushka'] patrzcie, jaki jestem przystojny :loveu::loveu::loveu: On ma dobrze z tą grzywką, może mu służyć jako daszek, słoneczko mu niestraszne :) Aga! Zawsze słyszę, że pies się przez taką grzywkę męczy, a Twoja teoria jest rewelacyjna:lol: Noo.. Stare dawne czasy wróciły:p synchronizacja;) Quote
Alicja Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ta to wie jak się lansować ....;)foty po skosie i wytrymowane psy:eviltong: Cześć Anula:multi::multi::multi: Quote
eria Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='bGirl']Udane charce rodzeństwa, I wielki czarny nochal :loveu: tulasy dla naszej dalszej rodzinki oba wytulone na cacy, cześć Karina! :) [quote name='Rinuś']hej :* ale sie zaWami stesknilam :multi::multi: nie bylo mnie raptem jeden dzien a czuje jakby to byla wiecznosc:shake: nooo jaki z tego morał? - nie znikać z dogo nawet na chwilę:evil_lol: [quote name='Pianka'] Ale zębiska:cool3: kamień się zaczyna na trzonowcach osadzać, zaczniem niebawem zębiska myć :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Teklunia']odwołuję jednak wszystko to, co mówiłam o słodkim kłębuszku! toz to istnym pies-morderca:evil_lol: ona ma kilka wcieleń: 1.słodki kłębuszek 2.wielkooki sęp 3.bezczelna małpa 4.agresywna bestia 5.puchata maskotka 6.zbzikowana piłkomaniaczka i wiele innych :D [quote name='Usia']Oj Eria tak nie mozna o własnym psie ukochanym.Toz to poprostu piekny zdrowy usmiech.Przyznaj sie Foxi uzywa pasty Colgate Herbal ;) uśmiechać to ona się potrafi:loveu: :loveu: :loveu: [quote name='wiq']Aga! Zawsze słyszę, że pies się przez taką grzywkę męczy, a Twoja teoria jest rewelacyjna:lol: Noo.. Stare dawne czasy wróciły:p też mi się teoria Agi podoba! jak ktoś mi powie że pies nic nie widzi to ją przytoczę:) [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ta to wie jak się lansować ....;)foty po skosie i wytrymowane psy:eviltong: Cześć Anula:multi::multi::multi: Kreoś nie był trymowany tylko strzyżony, a Foxi menda się nawet czesać nie da :evil_lol: a mistrzem lansowania to i tak jesteś TY :cool3: a ja zaraz wklejam foty jak za starych dobrych czasów:lol: Quote
eria Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 wczorajsze poranne wczorajsze popołudniowe tego gościa jeszcze nie znacie- Pan Daniel :evil_lol: i przypadkowo Pan Kogut wczoraj po południu spotkaliśmy znowu wiosnę było skakanie przez przeszkodę którą notorycznie ktoś mi rozbiera:evil_lol: i walka o piłkę i strącanie poprzeczki:evil_lol: mało tu dziś Kreośka: wgrywa się filmik z biegania za piłeczką :evil_lol: Quote
milena182 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 http://images21.fotosik.pl/93/b1418abd94c86b7f.jpg :turn-l::roflt: Quote
Usia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Filmik super a Foxi jaka grozna przy zabieraniu zabawki:eviltong: Quote
WinterGirl Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 dzień dobry ale macie znajomości Pan Daniel :lol!: tulasy dla naszego dalekiego/ bliskiego rodzeństwa Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Agushka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Cześć :) Allle filmik na dzien dobry:multi::multi::multi: Wyszło mi na to, że Foxi szczeka, żeby rzucać piłkę a Kreon pyszczy jak już Foxi piłkę złapie. Chyba oznajmia światu, że piłka złapana. Foxi nie może, bo trzyma w dziobie piłkę to Kreon po dżentelmeńsku ją wyręcza :evil_lol::evil_lol: no i wiem już, że nie kłamałaś że to poranne fotki :) Quote
Teklunia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='eria'] ale świtne zdjęcie :multi::multi::multi: Quote
eria Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Agushka napisał(a):Cześć :) Allle filmik na dzien dobry:multi::multi::multi: Wyszło mi na to, że Foxi szczeka, żeby rzucać piłkę a Kreon pyszczy jak już Foxi piłkę złapie. Chyba oznajmia światu, że piłka złapana. Foxi nie może, bo trzyma w dziobie piłkę to Kreon po dżentelmeńsku ją wyręcza :evil_lol::evil_lol: no i wiem już, że nie kłamałaś że to poranne fotki :) ale fajna teoria :):):) do głowy by mi nie przyszło :evil_lol: :evil_lol: cześć : -Karina Tedzikowa -Teklunia Tenkowa -Milena -Usiaczku Quote
zuzolandia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 .widac ze poranne bo Foxi ziewaaaa ;-) .wczoraj wiosna a dzisiaj juzzzzzzzzzz po wiosnieeeee;-) Witaj Anulkowa ;-) .buziole przesyłam !!!! Quote
sota36 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Ania - co ta Foxi taka znudzona?Ma dosc Kreosia? Kryzys? Quote
eria Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Foxi ma dość łażenia w kółko - bawić się chce!! Jolcia-a filmik widziałaś??????? Quote
wiq Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ta to wie jak się lansować ....;)foty po skosie i wytrymowane psy:eviltong: Kamcia nie umiera nigdy :lol::lol::lol: słodzik:loveu: cóż innego napisać.. :loveu::loveu: p.s. eria, myślisz o dogozlocie? Quote
wiq Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 obejrzałam filmik:multi: ( na moim kompie to nie lada wyczyn:evil_lol:) pierwszy wniosek - głośne masz pieski..:lol::diabloti: Quote
Pegaza Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='wiq']Kamcia nie umiera nigdy :lol::lol::lol: słodzik:loveu: cóż innego napisać.. :loveu::loveu: p.s. eria, myślisz o dogozlocie? Cześć Ania :lol: Foxi nasłu****e czy wiosna idzie :evil_lol: a co do filmiku to protestuje dlaczego nie masz 2 piłeczek ?:eviltong: Biedny Kreos nalatał sie za piłką a Foxi i tak mu zabierała:evil_lol: Quote
Recommended Posts