eria Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 wróciłam ze spacerku z Zuzolkami :lol: Kasiu - to jest metalowe,Foxi ma przymocowane dwoma mocnymi kółkami do obroży,a Kreon narazie ma starą adresówkę,on tego nie gubi tak szybko. I nie obcinałam numeru telefonu! nie wiem czemu zrobili ten początek 606 w nawiasie;) Quote
eria Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 wystarczy na dziś i na jutro,bo mnie jutro do 18 nie będzie. Quote
sota36 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Nas tez!!!! I plakac za Toba nie bedziemy!!!I to nie do 18.00 a dluzej - dwie noce z Zuzanka!!!! I co Ty na to Kreosiu?!?! Quote
Marta_Ares Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 ale piekna trojca:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Usia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 W szeregu zbiórka: od najwzyszego, wykonać juz !!! :lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agushka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Kiedy Kreon w najlepsze balował z kudłatą panienką (tej białej łapki wcale zza Zuzi nie widać:evil_lol:) Foxi rozmyślała nad wiernością mężczyzn Quote
eria Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 latem owszem,ale teraz jeszcze do wody widać ich nie ciągnie :) latem pływają codziennie :) Quote
WinterGirl Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Ale zazdrościmy, bajkowe zdięcia :loveu: Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
eria Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 zakosiłam jedno autorstwa Zuzoli - bo złapała piękny moment-te uśmiechy powalają :loveu: Quote
zuzolandia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Pikne foteczki pikne ;-)........ spacerek tez byl pikny ;-) Quote
sota36 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 eria napisał(a):zakosiłam jedno autorstwa Zuzoli - bo złapała piękny moment-te uśmiechy powalają :loveu: ...usmiechy....:oops::oops::oops: Quote
Agushka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Dzień dobry :) jakoś mnie nieskutecznie budziłaś :evil_lol: A Ty dziś w naszej kochanej Stolycy tak? No to miłego dnia:) Quote
Pegaza Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 eria napisał(a):zakosiłam jedno autorstwa Zuzoli - bo złapała piękny moment-te uśmiechy powalają :loveu: Złapała złapała nie tylko to uchwyciła na fotce :evil_lol: Cześć Aniu:lol: najpierw zaczne od tego co temu Kreosiowi tam wychodzi :eviltong: sFintuch jeden :lol: piękna para widać że zakochana, dziewczynka ma piekny kucorek zrobiony:lol: a możesz mi zdradzić gdzie Ty chodzisz nad taka piękną wode ? bo ja nie umiem sobie przypomniec gdzie by byl taki staw. Quote
zuzolandia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Takie pikne wody to tylko na Halymbie ;-) hehe Witaj złociutka ....wpadłam sie przywitac i lecem pakowac graty ...juz za chwil pare jedziem sie wiesiowac ;-) .buziaczki .....do soboty ....;-) Quote
Teklunia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 eria napisał(a): ochhhh :loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 dzień dobry kochani!!!! jak miło że tu zajrzeliście mimo że mnie nie było:loveu: Byłam jak wiecie w szkole w Warszawie,gdzie to czekała mnie duuuża niespodzianka:cool1: wchodzę a tu dyrekcja mi mówi "Oooooo Ania dobrze że jesteś!!!" a ja już se myślę "chlerka,czego ona chce...." no i się dowiedziałam że właśnie w tej chwili klasa pisze próbny egzamin zawodowy...i pani dyrektor dała mi zestawik pytań i trza było pisać...se pomyślałam "ooopssss":evil_lol: ....i wiecie co było najlepszejsze w tym wszystkim? Że napisałam jako jedna z najlepszych na 41 punktów na 50 możliwych :multi: :multi: :multi: trochę mnie to uspokoiło bo pomału zaczynam panikować jak pomyślę że już w czerwcu egzamin :shake: A po tym próbnym się tak rozpędziłam że zaliczyłam se jeszcze zaległy duży sprawdzian z analityki weterynaryjnej :multi: :multi: normalnie MISZCZ :evil_lol: :evil_lol: Quote
eria Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Agushka napisał(a):Dzień dobry :) jakoś mnie nieskutecznie budziłaś :evil_lol: A Ty dziś w naszej kochanej Stolycy tak? No to miłego dnia:) eh a miałam nadzieję że na równe nogi się zerwiesz:evil_lol: Pegaza napisał(a):Złapała złapała nie tylko to uchwyciła na fotce :evil_lol: Cześć Aniu:lol: najpierw zaczne od tego co temu Kreosiowi tam wychodzi :eviltong: sFintuch jeden :lol: piękna para widać że zakochana, dziewczynka ma piekny kucorek zrobiony:lol: a możesz mi zdradzić gdzie Ty chodzisz nad taka piękną wode ? bo ja nie umiem sobie przypomniec gdzie by byl taki staw. Kreoś reklamuje pomadki!!!!! a w ogóle kaj wy tam wszyscy patrzycie! ZBOCZEŃCY!! a staw taki fajny na Halymbie mają!! :loveu: aha a Kreon kocha tylko Foxi, z Zuzą nawet się nie przywitał!! zuzolandia napisał(a):Takie pikne wody to tylko na Halymbie ;-) hehe Witaj złociutka ....wpadłam sie przywitac i lecem pakowac graty ...juz za chwil pare jedziem sie wiesiowac ;-) .buziaczki .....do soboty ....;-) bawcie się dobrze Zuzanki na wiesi,do zobaczenia w niedzielę;) wiq napisał(a): moj typ:loveu: ten typ tak ma :D Teklunia napisał(a):ochhhh :loveu::loveu::loveu: no przynajmniej jedna co Kreosiowi nie zagląda gdzie nie trzeba!! Quote
Marta_Ares Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 no to gratulacje:evil_lol: :evil_lol: czekam na nowe foteczki:eviltong: Quote
eria Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 wkleję za jakieś pół godzinki ciąg dalszy fotek ze spacerku z Zuzią :) i będę retuszować szminki Kreosia!!! Quote
Recommended Posts