Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wróciłam ze spacerku z Zuzolkami :lol:
Kasiu - to jest metalowe,Foxi ma przymocowane dwoma mocnymi kółkami do obroży,a Kreon narazie ma starą adresówkę,on tego nie gubi tak szybko. I nie obcinałam numeru telefonu! nie wiem czemu zrobili ten początek 606 w nawiasie;)

Posted

eria napisał(a):
zakosiłam jedno autorstwa Zuzoli - bo złapała piękny moment-te uśmiechy powalają :loveu:
Złapała złapała nie tylko to uchwyciła na fotce :evil_lol:
Cześć Aniu:lol: najpierw zaczne od tego co temu Kreosiowi tam wychodzi :eviltong: sFintuch jeden :lol: piękna para widać że zakochana, dziewczynka ma piekny kucorek zrobiony:lol: a możesz mi zdradzić gdzie Ty chodzisz nad taka piękną wode ? bo ja nie umiem sobie przypomniec gdzie by byl taki staw.

Posted

Takie pikne wody to tylko na Halymbie ;-) hehe
Witaj złociutka ....wpadłam sie przywitac i lecem pakowac graty ...juz za chwil pare jedziem sie wiesiowac ;-) .buziaczki .....do soboty ....;-)

Posted

dzień dobry kochani!!!! jak miło że tu zajrzeliście mimo że mnie nie było:loveu:
Byłam jak wiecie w szkole w Warszawie,gdzie to czekała mnie duuuża niespodzianka:cool1: wchodzę a tu dyrekcja mi mówi "Oooooo Ania dobrze że jesteś!!!" a ja już se myślę "chlerka,czego ona chce...." no i się dowiedziałam że właśnie w tej chwili klasa pisze próbny egzamin zawodowy...i pani dyrektor dała mi zestawik pytań i trza było pisać...se pomyślałam "ooopssss":evil_lol: ....i wiecie co było najlepszejsze w tym wszystkim? Że napisałam jako jedna z najlepszych na 41 punktów na 50 możliwych :multi: :multi: :multi: trochę mnie to uspokoiło bo pomału zaczynam panikować jak pomyślę że już w czerwcu egzamin :shake: A po tym próbnym się tak rozpędziłam że zaliczyłam se jeszcze zaległy duży sprawdzian z analityki weterynaryjnej :multi: :multi: normalnie MISZCZ :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Agushka napisał(a):
Dzień dobry :) jakoś mnie nieskutecznie budziłaś :evil_lol: A Ty dziś w naszej kochanej Stolycy tak? No to miłego dnia:)

eh a miałam nadzieję że na równe nogi się zerwiesz:evil_lol:
Pegaza napisał(a):
Złapała złapała nie tylko to uchwyciła na fotce :evil_lol:
Cześć Aniu:lol: najpierw zaczne od tego co temu Kreosiowi tam wychodzi :eviltong: sFintuch jeden :lol: piękna para widać że zakochana, dziewczynka ma piekny kucorek zrobiony:lol: a możesz mi zdradzić gdzie Ty chodzisz nad taka piękną wode ? bo ja nie umiem sobie przypomniec gdzie by byl taki staw.

Kreoś reklamuje pomadki!!!!! a w ogóle kaj wy tam wszyscy patrzycie! ZBOCZEŃCY!! a staw taki fajny na Halymbie mają!! :loveu:
aha a Kreon kocha tylko Foxi, z Zuzą nawet się nie przywitał!!
zuzolandia napisał(a):
Takie pikne wody to tylko na Halymbie ;-) hehe
Witaj złociutka ....wpadłam sie przywitac i lecem pakowac graty ...juz za chwil pare jedziem sie wiesiowac ;-) .buziaczki .....do soboty ....;-)

bawcie się dobrze Zuzanki na wiesi,do zobaczenia w niedzielę;)
wiq napisał(a):

moj typ:loveu:

ten typ tak ma :D
Teklunia napisał(a):
ochhhh :loveu::loveu::loveu:

no przynajmniej jedna co Kreosiowi nie zagląda gdzie nie trzeba!!