Agushka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ty nie myśl Ania, Ty je przynieś :) Ja sobie zamawiam oprócz psiaków jakiś ładny krzaczasty krajobrazik :) Quote
eria Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 ok! zorganizuję jakiś ładny krajobrazik :cool3:ktoś ma jeszcze jakieś specjalne zyczenia? Quote
eria Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 mam śliczne zdjęcia ze spacerku :eviltong: wpisywać się na listę kto chce bo od tego uzależnię ich ilość,którą wkleję :eviltong: a narazie to je zgrywam na kompa:evil_lol: Quote
WinterGirl Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 eria napisał(a):mam śliczne zdjęcia ze spacerku :eviltong: wpisywać się na listę kto chce bo od tego uzależnię ich ilość,którą wkleję :eviltong: a narazie to je zgrywam na kompa:evil_lol: o jesteśmy numerkiem jeden na LIŚCIE :diabloti: :lol!: Quote
Agushka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ja w tej kolejce już od 13 stoję. Proszę się nie przepychać:evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 nie przepychać sie już to najpierw Kreoś "skończ mi już te zdjęcia robić kobieto" razem dla Agushki zamówione krajobraziki i kwiatek Quote
Agushka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Czekałam, czekałam i z tego wszystkiego poszłam z suką na spaceros. Teraz zadowolony pies padł jak pies a ja sobie spokojnie posmakuję nowe foteczki :) świetnaaaa :loveu::loveu: Kreoś wygląda jakby naprawdę chciał za chwilkę z przekąsem powiedzieć "a pódziesz ty!" Kwiatuszek chowam sobie do kwiatkowego folderku a drugi krajobrazik do drzewkowo - wodnego :) Quote
Usia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 jejku jak mu szka staneły :evil_lol: :evil_lol: i tak grzywa Quote
Rinuś Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 hej Wam :* widze ze Kreos dorobil sie sliczne apaszki a Foxi ma chyba nowy identyikatorek co??:cool3::cool3: Quote
zuzolandia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ty Lalunia tak uwazaj z tym meczeniem starszego pana bo Ci na serducho padnie ;-) ehehehheh Witanko.... Quote
eria Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Agushka napisał(a): świetnaaaa :loveu::loveu: Kreoś wygląda jakby naprawdę chciał za chwilkę z przekąsem powiedzieć "a pódziesz ty!" Kwiatuszek chowam sobie do kwiatkowego folderku a drugi krajobrazik do drzewkowo - wodnego :) a chowaj sobie :loveu: :loveu: bardzo mi miło że Ci się podobają :multi: Usia napisał(a): jejku jak mu szka staneły :evil_lol: :evil_lol: i tak grzywa taaaaa grzywka nasza duma-tak jak broda,pięknie wyszła na pierwszej fotce:loveu: Rinuś napisał(a):hej Wam :* widze ze Kreos dorobil sie sliczne apaszki a Foxi ma chyba nowy identyikatorek co??:cool3::cool3: Tak Foxi ma nowy identyfikator.Blaszka z napisem.Miała być przynitowana do obroży ale ma ostre krawędzie i mogłaby szyję malutkiej pokaleczyć:cool1: ale jest dwoma mocnymi kółeczkami przymocowana,mam nadzieję że nie zgubi....:cool1: zuzolandia napisał(a): Ty Lalunia tak uwazaj z tym meczeniem starszego pana bo Ci na serducho padnie ;-) ehehehheh Witanko.... możliwości " starszego" pana już zdążyłam poznać , on jest niezmordowany,ale i tak mu dawkuję te gonitwy :roll: . Jutro będą foteczki po południu ze spacerku z Zuzanką :multi: :multi: Quote
zuzolandia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 TAK TAK ;-) ..a tak na marginesie MADZIA od Gajeczki kazała przekazac ze w niedziele po wystawie o godz 12 kolo fonntanny przy MC donaldzie jest spotkanko ;-) .potem trza knajpe znalezc i nasiadówke zrobic ;-) !!!! Quote
eria Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 kurde ja w ogóle nie znam Katowic....przy jakiej fontannie i jakim mc donaldsie to ja nie wiem:shake:ale w piątek postaram się obadać... Quote
zaba14 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 eria napisał(a):kurde ja w ogóle nie znam Katowic....przy jakiej fontannie i jakim mc donaldsie to ja nie wiem:shake:ale w piątek postaram się obadać... A ja wiem, wiem, wiem :lol: w zeszłą środe szukałam tej fontanny i maka :P pol godziny ale znalazłam :lol: trzeba iść w zdłuz ul.3 maga ;)i po prawej stronie bedzie fontanna. Quote
Rinuś Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Aniu a mozesz zribic fotke z bliska temu identyfikatorowi?? Quote
eria Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 zaba14 napisał(a):A ja wiem, wiem, wiem :lol: w zeszłą środe szukałam tej fontanny i maka :P pol godziny ale znalazłam :lol: trzeba iść w zdłuz ul.3 maga ;)i po prawej stronie bedzie fontanna. A ja będę z Zuzolandią w niedzielę to się nie zgubię i trafimy do tego maca!!! i poznam tą cudotwórczynię Madzię :loveu: Kasiu-zrobię zdjęcie z bliska Kreonowemu identyfikatorowi,ma identyczny ale jeszcze nie przy obrozy :) a zaraz kilka fotek wkleję , a potem jade na spacer z Zuzankami :) Quote
eria Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 "to ja już sobie pójdę" Kreoś przy wodopoju stado sfora dzikich wygłodniałych psów polujących na bażanty Quote
Agushka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Cześć :) Fotki nowe:multi: ta jest fajna :loveu: doopkę wypiął facet na cały świat :) Quote
Rinuś Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Aniu to jest metalowe? fajne to to jest:p:p a specjalnie obcielas kawalek nr telefonu co??:eviltong::eviltong::eviltong: i jak to przymocujesz do obrozyy? Quote
Recommended Posts