Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mam śliczne zdjęcia ze spacerku :eviltong: wpisywać się na listę kto chce bo od tego uzależnię ich ilość,którą wkleję :eviltong: a narazie to je zgrywam na kompa:evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
mam śliczne zdjęcia ze spacerku :eviltong: wpisywać się na listę kto chce bo od tego uzależnię ich ilość,którą wkleję :eviltong: a narazie to je zgrywam na kompa:evil_lol:

o jesteśmy numerkiem jeden na LIŚCIE :diabloti: :lol!:

Posted

nie przepychać sie już
to najpierw Kreoś

"skończ mi już te zdjęcia robić kobieto"

razem

dla Agushki zamówione krajobraziki i kwiatek

Posted

Czekałam, czekałam i z tego wszystkiego poszłam z suką na spaceros. Teraz zadowolony pies padł jak pies a ja sobie spokojnie posmakuję nowe foteczki :)

świetnaaaa :loveu::loveu: Kreoś wygląda jakby naprawdę chciał za chwilkę z przekąsem powiedzieć "a pódziesz ty!"

Kwiatuszek chowam sobie do kwiatkowego folderku a drugi krajobrazik do drzewkowo - wodnego :)

Posted

Agushka napisał(a):

świetnaaaa :loveu::loveu: Kreoś wygląda jakby naprawdę chciał za chwilkę z przekąsem powiedzieć "a pódziesz ty!"

Kwiatuszek chowam sobie do kwiatkowego folderku a drugi krajobrazik do drzewkowo - wodnego :)

a chowaj sobie :loveu: :loveu: bardzo mi miło że Ci się podobają :multi:
Usia napisał(a):

jejku jak mu szka staneły :evil_lol: :evil_lol: i tak grzywa

taaaaa grzywka nasza duma-tak jak broda,pięknie wyszła na pierwszej fotce:loveu:
Rinuś napisał(a):
hej Wam :*
widze ze Kreos dorobil sie sliczne apaszki a Foxi ma chyba nowy identyikatorek co??:cool3::cool3:

Tak Foxi ma nowy identyfikator.Blaszka z napisem.Miała być przynitowana do obroży ale ma ostre krawędzie i mogłaby szyję malutkiej pokaleczyć:cool1: ale jest dwoma mocnymi kółeczkami przymocowana,mam nadzieję że nie zgubi....:cool1:
zuzolandia napisał(a):

Ty Lalunia tak uwazaj z tym meczeniem starszego pana bo Ci na serducho padnie ;-) ehehehheh
Witanko....

możliwości " starszego" pana już zdążyłam poznać , on jest niezmordowany,ale i tak mu dawkuję te gonitwy :roll: .

Jutro będą foteczki po południu ze spacerku z Zuzanką :multi: :multi:

Posted

TAK TAK ;-) ..a tak na marginesie MADZIA od Gajeczki kazała przekazac ze w niedziele po wystawie o godz 12 kolo fonntanny przy MC donaldzie jest spotkanko ;-) .potem trza knajpe znalezc i nasiadówke zrobic ;-) !!!!

Posted

kurde ja w ogóle nie znam Katowic....przy jakiej fontannie i jakim mc donaldsie to ja nie wiem:shake:ale w piątek postaram się obadać...

Posted

eria napisał(a):
kurde ja w ogóle nie znam Katowic....przy jakiej fontannie i jakim mc donaldsie to ja nie wiem:shake:ale w piątek postaram się obadać...

A ja wiem, wiem, wiem :lol: w zeszłą środe szukałam tej fontanny i maka :P pol godziny ale znalazłam :lol: trzeba iść w zdłuz ul.3 maga ;)i po prawej stronie bedzie fontanna.

Posted

zaba14 napisał(a):
A ja wiem, wiem, wiem :lol: w zeszłą środe szukałam tej fontanny i maka :P pol godziny ale znalazłam :lol: trzeba iść w zdłuz ul.3 maga ;)i po prawej stronie bedzie fontanna.

A ja będę z Zuzolandią w niedzielę to się nie zgubię i trafimy do tego maca!!! i poznam tą cudotwórczynię Madzię :loveu:

Kasiu-zrobię zdjęcie z bliska Kreonowemu identyfikatorowi,ma identyczny ale jeszcze nie przy obrozy :)
a zaraz kilka fotek wkleję , a potem jade na spacer z Zuzankami :)