Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wróciłam właśnie z 2 godzinnego spacerku. Tym razem sama zrobiłam poprzeczkę do przeskakiwania :cool3: i mam fotki! ktoś chce?

Posted

eria napisał(a):
wróciłam właśnie z 2 godzinnego spacerku. Tym razem sama zrobiłam poprzeczkę do przeskakiwania :cool3: i mam fotki! ktoś chce?

Ja chcę !!!!!

Posted

najpierw sobie spacerowaliśmy po takich terenach

pańcia oczywiście jak to ona,robiła zdjecia:cool1:
piórkom.....

wiośnie...

i nam.....

a to zdjęcie na jakiś konkurs na zdjęcie miesiąca chce dać-że niby tak głupkowato wyszłam:evil_lol:

albo to - doradzcie które ma dać moja pańcia na ten konkurs:lol:
faktem jest że na oby wyszłam przesłodko

łysy znowu pyskował ,bo on chce biegać a nie pozować

a potem pańcia zaczęła zbierać.....cegłówy....spacerowisze dziwnie na nią patrzeli,a ona ustawiała te cegłówki i ustawiała, a na koniec wzięła wielki badyl-już myslałam że po nas ,ale nie - zrobiła poprzeczkę!!
byłam taaaka dumna....

i skakaliśmy jak dwa/trzy głupole przez tą poprzeczkę

na koniec pozowanko

potem przyszedł Hektor i poszliśmy pochodzić i do domku :)
miłego oglądania:)

Posted

Marta_Ares napisał(a):

ale sliczne:loveu: :loveu: :loveu:
ile Kreon ma lat?

oj kochana żebym ja to wiedziała, to jest wielka tajemnica....Ja go mam od lipca, wet po zębach stwierdził że 10,ale on ma ciągotki to gryzienia kamieni i dlatego są starte, a lat sądząc po zachowaniu i niespożytej wręcz energii pewnie będzie mieć około 7-8...

Posted

eria napisał(a):
oj kochana żebym ja to wiedziała, to jest wielka tajemnica....Ja go mam od lipca, wet po zębach stwierdził że 10,ale on ma ciągotki to gryzienia kamieni i dlatego są starte, a lat sądząc po zachowaniu i niespożytej wręcz energii pewnie będzie mieć około 7-8...

Z tym wiekiem po zębach to tak naprawdę mega orintacyjne...bo bardzo dużo zależy od pożywienia,trybu życia itd. Znajomej psiak jak go wzięła ze schro miał rok - trafił jak miał 3 miechy do schro,ona go wzięła jak miał rok - a po zębach wyglądał na 6-7..
Foto świetne! Daj tą drugą fotke na konkurs!

Posted

Świetne te fotki, ja na konkurs typuję tę drugą. Foxi ma taką minkę i tak jest rozhasana że gdybym nie oglądała tego zdjęcia w Twojej galerii to nie wiedziałabym, że to ona. Na wszystkich raczej poważna wychodzi a ta jest megaszalona.
A na tej fotce to widać, że u Was asfalt zwinęli i zapomnieli rozwinąć na dzień :evil_lol::evil_lol:

Posted

O ta tez jest uchchana :) ale te dwie są z bliższej odległości, te uszyska rozwiane i radość w oczach, udało Ci się chwycić naturę Foxi w takim razie :)

Posted

DZIEŃ DOBRY KOCHANI! U nas dziś piękna , ciepła wiosna!!

nie mam fotek dzisiejszych ale są wczorajsze i przedwczorajsze, jaieś kaczuszki łabądki itp, to zaraz powklejam ;)